פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים בבקשה תבדוק באזור מכללת רעננה הבניינים החדשים שם רובם מעל 3 חדרים רוצה 3-2 חדרים רק בבניינים ישנים שנבנו לפני 20-30 שנה ואני בכלל לא שולל דירות ישנות הבעיה שאין מספיק 2-3 חדרים כי לא בונים כאלו כבר שנים
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים דווקא לפני כ5 שנים בנו באיזור הפארק הרבה דירות של 3-3.5 חדרים לזוגות צעירים במחירים מסובסדים ע"י העירייה, בתנאי שהם לא ימכרו את הדירה במשך 5 שנים לפחות.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים דירות 3 חדרים +גן זה לא בדיוק דירות 3 חדרים מה שבנו אז עוד לפני עלית המחירים המטורפת כבר אז היה מאוד יקר אם אני זוכר נכון זה התחיל ב200 אלף $ לדירה עוד שהדולר היה יקר יותר
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים יש שם, אמנם, דירות גן, אבל כמובן שרוב הדירות בבניין הן לא דירות גן.לגבי המחיר, נראה לי שאתה צודק (אולי פחות מ200, אני לא זוכר). הרבה זוגות צעירים קנו שם דירות, ומכרו אותן אחרי 5 שנים ברווח של 20-25%.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אני יודע כי יש לנו כמה לקוחות באזור הזה תראה יש גם די קרוב בניינים ישנים יותר אם אוכלוסיה פחות עמידה אבל גם שם בבניינים פשוטים דירה עולה מעל מיליון שקל היום באלו החדשים זה בטח הרבה יותר היום זה בטח עלה הרבה מעבר ל20% אבל תזכור שיש את המשכנתה והרבה זוגות שם אם ילדים שגם ככה חייבים דירה וכל המרכז עלה משמעותית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.