פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים ראיתי פה כמה שאומרים שהם הרגו את המפלצת בשלב האחרון ב 3 יריות.. איך לעזאזל? אני יריתי עליו 10 מחסניות של GAUSS ואז מלא GRENADES מהמשגר רימונים ואז הוא החליט למותעשיתי את זה גם בהתחלה, אחר כך התחלתי מהתחלה [להרוג אותו] יריתי כמה כדורים לקטע התחתון [נראה לי הפה] ואז מת, איזה מצחיק זה כמה כדורי רובה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים עריכה שלי:וואו בנאדם..תודה רבה על הלינק...הורדתי את הקובץ וכעת אני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר(על פי מה שהקבצים מתארים...) עם X4 AA על 1024X768 וזה עובד נהדר..וגם הDRAW DISTANCE השתפר פלאים...ממליץ לכולם לנסות..איזה קבצים בדיוק העתקת?יש שם 4 תיקיות...
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני תקוע די בהתחלה...בערך חצי שעה משחק.אחרי שרדפתי אחרי ג'נרל לי עם הרחפות נכנסתי לספינה ענקתי שתקועה על קרחון.בתוכה נופלים לתוך איזה חור ברצפה לחדר חשוך שיש שם 4 חיילים מיוחדים עם החליפות של הקוריאנים נגדך. הרגתי אותם ואז אני לא מוצא איך יוצאים משם.כל הדלתות נעולות.עזרה פליז!
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אבל אז המשחק קל מידי... באמת אנשים קצת אתגר בחייםלי אישית הספיקה אותה מפלצת בסוף CRYSIS הראשון בשביל לבזבז יותר מדיי זמן על הזאתי בסוף CRYSIS WF.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים איזה קבצים בדיוק העתקת?יש שם 4 תיקיות...high quality שזה כאילו הכי גבוה..
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים חבר'ה, טיפ איך להכנס למשחק מהר יותר ללא הפרסומות.תכנסו ל-V:\Crysis WARHEAD\Game\Localized, יש שם ספריה בשם VIDEO ותשנו את שמה למה שאתם רוצים.כנ"ל לגבי CRYSIS WARS.וזהו, בשניה אחת המשחק עולה ללא פתיח.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים ח'ברה תנו תשובות תגידו אם הצליח לכם הפאץ' להעלות את ה FPS..מה ש SHADOW העלה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אין במשחק פקודה לזהתוריד Fraps וככה תוכל לראות את ה-FPSמאיפה אני יכול להוריד את זה ?
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מאיפה אני יכול להוריד את זה ?בראשית ברא הגיק את גוגל!http://www.fraps.com/download.phpפה יש לך לינק
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים בראשית ברא הגיק את גוגל! http://www.fraps.com/download.php פה יש לך לינק תודה .
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני תקוע במשחק עכשיו התחלתי לשחק ואני מגיע לשלב שאני בצוללת ואני מקבל מכות בסרטון כולם קופאים ואני צריך לצאת מהצוללת איך?יש לי שני אקדחים משני האנשים שקפאו ורימונים אני לא מצליח לטפס החוצה זה כפתור מיוחד או משו ?דרך אגב המשחק רץ לי על 60 FPS רוב הזמן הרוב על גיימר רזולוציה לא זוכר אם מישו רוצה לדעת אני יבדוק משחק יפה
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים Maximum Strenght וקפוץ החוצה. אם אני לא טועה יש שם ארגז - קפוץ עליו ואז קפוץ החוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.