עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ראיתי פה כמה שאומרים שהם הרגו את המפלצת בשלב האחרון ב 3 יריות.. איך לעזאזל? אני יריתי עליו 10 מחסניות של GAUSS ואז מלא GRENADES מהמשגר רימונים ואז הוא החליט למות

עשיתי את זה גם בהתחלה, אחר כך התחלתי מהתחלה [להרוג אותו] יריתי כמה כדורים לקטע התחתון [נראה לי הפה] ואז מת, איזה מצחיק זה כמה כדורי רובה.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עריכה שלי:

וואו בנאדם..תודה רבה על הלינק...הורדתי את הקובץ וכעת אני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר(על פי מה שהקבצים מתארים...) עם X4 AA על 1024X768 וזה עובד נהדר..וגם הDRAW DISTANCE השתפר פלאים...ממליץ לכולם לנסות..

איזה קבצים בדיוק העתקת?

יש שם 4 תיקיות...

פורסם

אני תקוע די בהתחלה...

בערך חצי שעה משחק.

אחרי שרדפתי אחרי ג'נרל לי עם הרחפות נכנסתי לספינה ענקתי שתקועה על קרחון.

בתוכה נופלים לתוך איזה חור ברצפה לחדר חשוך שיש שם 4 חיילים מיוחדים עם החליפות של הקוריאנים נגדך. הרגתי אותם ואז אני לא מוצא איך יוצאים משם.

כל הדלתות נעולות.

עזרה פליז!

פורסם

אבל אז המשחק קל מידי... באמת אנשים קצת אתגר בחיים

לי אישית הספיקה אותה מפלצת בסוף CRYSIS הראשון בשביל לבזבז יותר מדיי זמן על הזאתי בסוף CRYSIS WF.

פורסם

איזה קבצים בדיוק העתקת?

יש שם 4 תיקיות...

high quality שזה כאילו הכי גבוה..

פורסם

חבר'ה, טיפ איך להכנס למשחק מהר יותר ללא הפרסומות.

תכנסו ל-V:\Crysis WARHEAD\Game\Localized, יש שם ספריה בשם VIDEO ותשנו את שמה למה שאתם רוצים.

כנ"ל לגבי CRYSIS WARS.

וזהו, בשניה אחת המשחק עולה ללא פתיח.

פורסם

ח'ברה תנו תשובות תגידו אם הצליח לכם הפאץ' להעלות את ה FPS..מה ש SHADOW העלה.

פורסם

איך אני בודק כמה על כמה פריימים רץ המשחק

ז"א מה הפקודה ?

תודה .

פורסם

אין במשחק פקודה לזה

תוריד Fraps וככה תוכל לראות את ה-FPS

פורסם

אין במשחק פקודה לזה

תוריד Fraps וככה תוכל לראות את ה-FPS

מאיפה אני יכול להוריד את זה ?

פורסם

אין במשחק פקודה לזה

r_DisplayInfo = 1

פורסם

אני תקוע במשחק עכשיו התחלתי לשחק ואני מגיע לשלב שאני בצוללת ואני מקבל מכות בסרטון כולם קופאים ואני צריך לצאת מהצוללת איך?

יש לי שני אקדחים משני האנשים שקפאו ורימונים אני לא מצליח לטפס החוצה זה כפתור מיוחד או משו ?

דרך אגב המשחק רץ לי על 60 FPS רוב הזמן הרוב על גיימר רזולוציה לא זוכר אם מישו רוצה לדעת אני יבדוק משחק יפה

פורסם

Maximum Strenght וקפוץ החוצה. אם אני לא טועה יש שם ארגז - קפוץ עליו ואז קפוץ החוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים