פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים שאלה מוזרה פשוט,תחשוב לבד מה אתה אוהב יותר RPG או FPS, ונראה לי שאז יהיה לך יותר קל לבחור..
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים שאלה מוזרה פשוט,תחשוב לבד מה אתה אוהב יותר RPG או FPS, ונראה לי שאז יהיה לך יותר קל לבחור..זה לא מוזר כשאני אוהב את שניהם, אני פשוט לא יודע מה לבחור |:אבל נראה לי אני אלך על F3 רק בגלל שיש בו הרבה פחות חסרונות, למרות המולטי של FC2.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אל תקנה FC2 .חרא משחק ,אפילו לא השקיעו בעלילה.ומה שמעצבן זה שהוא יכל להיות משחק מצוין .
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים האם אמור לצאת דמו למשחק מתישהו? אני לא מעוניין לקנות את המשחק ולגלות שה-AI של האויבים אכן מטופש, זה TURN-OFF רציני בשבילי במשחקים. אם תשפוט את המשחק בסטנדרטים של FPS תתאכזב. אבל אם תיקח בחשבון שמדובר אחרי הכל במשחק RPG עם אלמנטים של FPS יהיה בסדר.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אם תשפוט את המשחק בסטנדרטים של FPS תתאכזב. אבל אם תיקח בחשבון שמדובר אחרי הכל במשחק RPG עם אלמנטים של FPS יהיה בסדר. לא מסכים איתך בכלל, בגלל שזה RPG עם אלמנטים של FPS, אז ה-AI צריך להיות מחורבן?אתה מתרוצץ במשחק הזה ומרביץ ויורה די הרבה.זה חלק גדול מהמשחק וברגע שהחלק הזה לוקה בחסר, זה הורס באופן משמעותי את ההנאה מהמשחק.אני מודע למגבלות של המחשוב, אבל אתה לא רוצה להרגיש שאתה נלחם מול מחשב מטומטם, אלא מול משהו שיותר קרוב לאדם.אני פשוט לא סובל את זה שה-AI מרגיש לי כאילו אני נלחם בילד בן שנה שלוחץ סתם על הכפתורים.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אכן,ה AI באובליביון היה יותר טוב בהרבה.אבל עדיין לא היתי פוסל את המשחק בגלל ה AI, המשחק שלעצמו ממש מעולה ומהנה, וכמו כן העלילה והסביבה מוסיפה לו המון.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים למה אתם מתלוננים כ"כ הרבה על ה-AI? הוא לא מעולה, אבל הוא גם לא גרוע בכלל אם משחקים ברמה הכי קשה.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים משחק מעולה! אני מאוד אהבתי אותו.בינתיים אין לי שום קריסות על גרפיקה של אולטרא גבוהה ( 9800GT וויסטה SP1)
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים לא מסכים איתך בכלל, בגלל שזה RPG עם אלמנטים של FPS, אז ה-AI צריך להיות מחורבן?אתה מתרוצץ במשחק הזה ומרביץ ויורה די הרבה.זה חלק גדול מהמשחק וברגע שהחלק הזה לוקה בחסר, זה הורס באופן משמעותי את ההנאה מהמשחק.אני מודע למגבלות של המחשוב, אבל אתה לא רוצה להרגיש שאתה נלחם מול מחשב מטומטם, אלא מול משהו שיותר קרוב לאדם.אני פשוט לא סובל את זה שה-AI מרגיש לי כאילו אני נלחם בילד בן שנה שלוחץ סתם על הכפתורים. אני מבין שאתה בכלל לא משחק במשחקים FPS, נכון? AI ב-Fallout 3 אומנם גרוע, אבל לא נופל בהרבה ממשחק FPS טהור. [br]פורסם בתאריך: 31.10.2008 בשעה 19:29:11אכן,ה AI באובליביון היה יותר טוב בהרבה. ממש לא. בדיוק באותה רמה.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים למה אתם מתלוננים כ"כ הרבה על ה-AI? הוא לא מעולה, אבל הוא גם לא גרוע בכלל אם משחקים ברמה הכי קשה.אה אוקי, אז זה שהAI לפעמים נתקע בספסלים, זה פיצ'ר שנובע מכך שאני משחק ברמת משחק קלה אה ?ברמה הקשה הוא בטח יעשה פארקור מעל כל האוביקים שמפריעים לו.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים לא הגיע לבאג או לtower records ברחובות. אני אחכה עוד קצת ,אלך לפריק או אזמין מחול.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אה אוקי, אז זה שהAI לפעמים נתקע בספסלים, זה פיצ'ר שנובע מכך שאני משחק ברמת משחק קלה אה ? ברמה הקשה הוא בטח יעשה פארקור מעל כל האוביקים שמפריעים לו. לדעתי ה AI באובליביון היה קצת יותר טוב, טוב אולי גם הרמת משחק משפיעה קצת...
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אני מבין שאתה בכלל לא משחק במשחקים FPS, נכון? AI ב-Fallout 3 אומנם גרוע, אבל לא נופל בהרבה ממשחק FPS טהור. [br]פורסם בתאריך: 31.10.2008 בשעה 19:29:11ממש לא. בדיוק באותה רמה. בגלל זה אני לא מתקרב להרבה משחקי FPS.היחידים שנהנתי מהם בתקופה של שלוש אחורה הם FEAR ו-COD4.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.