עבור לתוכן

Fallout 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

האם יש מניעה להרוג את הסוחר LUCKEY HARITH שנמצא מחוץ לRIVERT CITY חוץ מקטע של הקארמה? (האם הוא נותן לי משימה אחכ הוא משהו?)

עוד משהו, הגעתי לRIVERT CITY וזאת ספינה כזאת באמצע הים, איך עולים עליה?

תודה:

• תגובות 1.2k
  • צפיות 148.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מתלבט אם המשחק הזה שווה שיחוק או לא..

אני מעדיף משחקי אקשן וכאלא אבל גם אוהב ניהול דמות...

באובליביון לא הצלחתי להגיע רחוק והיתייאשתי דיי מהר, אולי המשחק הזה עדיף ?

אתם אומרים שגם מי שמעדיף אוהב אקשן יואהב את זה ? המשחק לא חופר מידי ? הקרבות מהנים ? השליטה טובה ?

פורסם

מה הפקודה לשלוף fps?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה באיך שולפים FPS ?

אם אתה מתכוון למעבר מגוף ראשון לשלישי ולהיפך אז ברירת המחדל היא F או גלגלת של העכבר.

פורסם

מישהו הצליח לשחרר את PUMPKIN? מדובר ביצור ידידותי מסוג MALL RAT אם אני לא טועה, הוא לכוד בכלוב (לא זוכר איפה בדיוק לצערי) אבל אני לא מוצא אפשרות לפתוח את הכלוב...

פורסם

מה הכוונה באיך שולפים FPS ?

אם אתה מתכוון למעבר מגוף ראשון לשלישי ולהיפך אז ברירת המחדל היא F או גלגלת של העכבר.

אני חושב שהוא התכוון לFRAMES PER SECOND

פורסם

אני מתלבט אם המשחק הזה שווה שיחוק או לא..

אני מעדיף משחקי אקשן וכאלא אבל גם אוהב ניהול דמות...

באובליביון לא הצלחתי להגיע רחוק והיתייאשתי דיי מהר, אולי המשחק הזה עדיף ?

אתם אומרים שגם מי שמעדיף אוהב אקשן יואהב את זה ? המשחק לא חופר מידי ? הקרבות מהנים ? השליטה טובה ?

המשחק די "חופר" , יש הרבה דיאלוגים והרבה רמזים וכו' שצריך להוציא מדמויות, הוא מאוד מזכיר את oblivion מהבחינה הזאת, לפי איך שזה נשמע יכול להיות שלא תהנה ממנו.

פורסם

אני מתכוון כמו בקוד 4 שיש פקודה שאתה כותב ואז המשחק כותב לך fps למעלה...

frames per second לא first person....

פורסם

הגעתי לRIVERT CITY וזאת ספינה כזאת באמצע הים, איך עולים עליה?

פורסם

הגעתי לRIVERT CITY וזאת ספינה כזאת באמצע הים, איך עולים עליה?

מדברים באינטרקום.

פורסם

שלום, נתקעתי בהתחלת המשחק...בקטע כזה שאומר לי שדרוש מפתח כדי לפתוח דלת מסויימת..עכשיו יש לי ב"תיק" הזה...2 מפתחות..אני לא יודע אם זה המפתחות המתאימים ואני לא מבין איך אני אמור לעבור את הדלת הזו..אומר לי KEY REQUIRED... אני נתקעתי במשחק וכבר לא ממש יש לי חשק לשחק שוב..אז אנא שמישו יעזור לי לפתור ת'בעיה הזאת או שפשוט ישלח לי שמירה של המשחק אחרי השלב הזה...תודה רבה רבה

פורסם

תשים תמונה איפה נתקעת, אנחנו לא יכולים לנחש.

פורסם

אם יש לך מפתח מתאים הוא משתמש אוטומטית - משמע אין לך מפתח מתאים.

ליביו

פורסם

זה בסדר תודה רבה הסתדרתי מסתבר שלא צריך בכלל מפתח...אלא ללחוץ על איזה מכשיר שיפתח ת'דלת בכוח חח תודה רבה..זה בדיוק לפני שהגעתי לעיר מגאטון...

פורסם

איזה מעפן שזה רק עד שלב 20...ממש חארטה, כאילו בקושי חקרתי את המשחק, הגעתי לחצי עלילה בערך והגעתי למקסימום של השלבים.

נוסיף עוד שטות לרשימה למה זה בחיים לא יהיה FALLOUT אמיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים