פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים זה תלוי מה אתה יורה...תירה דברים כבדים יותר והוא יהיה חזק יותר..לדוגמא? וכמה נזק זה יוריד? כי בבסיס שלו זה 35 אם אני לא טועה וזה ממש פאטתי...
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אם זה עדיין אקטואלי, צריך לדבר עם ראש העיר בקשר לוולט 87 והוא יבוא ויפתח לך את השער.אחלה.איפה הוא?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים לכל המעוניין:אתמול הרצתי את הבנצ'מרק שמגיע עם המשחק על:1920X1200 AAx4AFx16הכל על אולטרהקיבלתי ממוצע של 22fpsהרצתי שוב אבל רק ביטלתי AA, קיבלתי ממוצע של 32fps.המפרט שלי נמצא בצד<-------------
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אפשר לשנות את הזווית של המצלמה במצב של third person כדי שאפשר יהיה להסתכל איך הדמות נראית?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אם תחזיק על הכפתור האמצעי של העכבר בזמן שאתה בגוף שלישי תוכלל לסובב את המצלמה.לTheReaper, זה הילד המעצבן הזה ששמר בהתחלה בשער. ההוא שכל הזמן מקלל - ניראה לי שהוא מסתובב באופן רנדומלי בעיר.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים לדוגמא? וכמה נזק זה יוריד? כי בבסיס שלו זה 35 אם אני לא טועה וזה ממש פאטתי...אני רק ברמה 6 והמשגר טילים מוריד 80 +- (הוא לא תקין עד הסוף).שים לב שהמשגר טילים הוא תקין לגמרי, כי אם הוא עומד להשבר הוא גם יגרום לפחות DAMAGE.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אני עדיין לא מצליח למצוא את ה national archives עברתי על כל הרכבות התחתיות באזור ואני לא מצליח למצוא אחת שתביא אותי למקום נורמלי שלא חסום... מישהו יודע בדיוק לאיזה תחנה אני צריך להגיע?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אם תחזיק על הכפתור האמצעי של העכבר בזמן שאתה בגוף שלישי תוכלל לסובב את המצלמה.לTheReaper, זה הילד המעצבן הזה ששמר בהתחלה בשער. ההוא שכל הזמן מקלל - ניראה לי שהוא מסתובב באופן רנדומלי בעיר.זה העניין.. אני יודע מיהו אני פשוט לא מצליח למצוא אותו
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים כרגע סיימתי את המשחק, אחרי כ30 שעות של משחק. אני מניח שפיספסתי הרבה משימות צדדיות אבל יש לי שמירה בדיוק לפני הסוף שאני יכול לחזור ולעשות אותם.כל כך מצחיק מה שהרובוט האינטיקומוניסטי צועק.אני דווקה קצת מאוכזב מהעלילה, ציפיתי למשהו קצת יותר... אפי, משהו בסגנון של FF-X.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים תדבר עם Abraham Washington שוב ותגיד לו שיסמן לך את המיקום במפה. עשיתי קווסט אחר וכשהגעתי למקום שמתי לב שה archive ממש מעבר לכביש
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מצטער אם אני קצת לא קשור, אבל רציתי לשאול לגבי מערכת הרמות במשחק.. האם האויבים שלך עולים ברמות יחד איתך כמו שהיה באובליויון? או שהרמות של היצורים קבועות? או שילוב של השתיים?תודה לעונים.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים הרמה שלהם לא משתנה, הם פשוט כמעט בלתי אפשריים בהתחלה וקשים בסוף.אני מדבר כמובן על הסופר מוטנטים, השודדים הם לא ממש בעיה רוב הזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.