עבור לתוכן

מה עדיף Toshiba או HP

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם ההודעה היתה אלי אבל אני בכל זאת אגיד מה אני חושב לגבי המחשבים שהציעו לך:

Lenovo R61 יש לו מעט זיכרון וגם המסך שלו 14 אינץ' אני יכול להבין שסטודנט ירצה מחשב קל אבל סטודנט לאדריכלות שצריך לעבוד עם גרפיקה לעבוד עם גודל מסך כזה זה עינוי לדעתי.

ה-Dell D830 הוא גם מחשב לא רע אבל גם לא מי יודע מה טוב.. יש לו כונן קשיח מהיר שנכון להיום רק צורך חשמל (7200RPM) לכן גם המחשב בא עם סוללה 9תאים. מצד שני הכונן הקשיח די קטן.

והכרטיס מסך מאוד חלש. נכון סטודנט לאדריכלות הוא לא גיימר (גם אני לא) אבל עם תוכנות תלת מימד וגרפיקה כדי כרטיס מסך נורמלי.

מה שכן טוב בDELL הוא המסך עצמו שנותן רזולוצייה ממש טובה. אם כל כך לא בא לך על טושיבה, זה המחשב שהיתי הולך עליו.

אבל אני בכל זאת מעדיף את הטושיבה... חוץ מהכרטיס מסך החזק שאני לא ממש צריך אבל שיהיה , יש בו כל מה שצריך מחשב לעבודה טובה, ואין בו את כל הגימיקים שHP דוחפים (כמו מצלמה 2MP HDMI שלט וכל משני שטויות כאלה).

• תגובות 70
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ההפך, אני כן רוצה את הטושיבה, אבל אני מפחד שהכרטיס הגרפי שלה לא יספק את הסחורה כמו שצריך.

את אולי מכיר מחשבים שאתה ממליץ מהסדרה העיסקית אשר מכילים כרטיס מסך מקצועי בתווך מחירים של 6500 שקל אשר באותה רמה של הטושיבה מבכינת ביצועים?

פורסם
  • מחבר

תשמע מחשבים עסקיים, עם כרטיס גרפי של גיימרים..... לא קיים לדעתי..

אני טושיבה זה הפשרה הטובה ביותר שמצאתי, לכן גם עצרתי בזה...

אם היתי מוצא מחשב עסקי יותר טוב (גם אני לא צריך כל מני שטויות מסביב) בתקציב הנ"ל לא היתי פותח אשכול על טושיבה:)

סתם בשביל הסבבה: אני יכול להראות לך מחשב שכשראיתי את המפרט שלו בחנות, שכחתי לגמרי מה הגובה תקציב שהצבתי לעצמי: במחשב הזה יש כל מה שאני צריך.

קבל:

http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=772&ProductID=7086

ובנוסך יש למחשב הזה גם כרטיס טלויזיה מובנה משום מה לא רשום שם.

מחיר:7980ש"ח:)))))

עוד מחשב בלי פיצא'רים מיחודים וגם במחיר לא רע: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5461

אבל שוב GYGABITE (לא יודע שום דבר על החברה הזאת, ולא נראה לי שהם איכותיים במיוחד) והכרטיס מסך לא חזק יותר מהזה של טושיבה או של הHP dv6880

(אתה יכול הרחיב את הזיכרון של הכרטיס מסך בכל מחשב אבל זה לא נראה לי מה שישנה כל כך)

פורסם

dodomomo לא תמצא כרטיס גרפי במחשבים ניידים יותר חזק מהטושיבה במחיר 7,000 ש"ח

תשכח מזה אני הפכתי את כל העולם בשביל כרטיס גרפי טוב והטושיבה זאת האפשרות הכי טובה שהגעתי אליה במחיר הזה.

פורסם

ה8600GT יותר חזק מהHD3650... אבל עדיין הATI עדיף בגלל בעיית ההתחממות.

פורסם
  • מחבר

נניח רק איפה אתה רואה 8600GT באיזה מחשב?

פורסם

ה8600GT יותר חזק מהHD3650... אבל עדיין הATI עדיף בגלל בעיית ההתחממות.

לדעתי אתה טועה. בכל ההשוואות וה-Benchmarks שאני ראיתי ה-HD3650 עולה על ה-8600GT אם כי לדעתי לא מדובר בהבדל גדול בביצועים

אבל בכל מקרה אני מסכימה שכדאי ללכת עם ATI על פני סדרות 8600 או 8400 של Nvidia

פורסם

אם כבר מדברים על זה אז הנה השוואה:

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=513&card2=554

זוהי השוואה של כרטיסי מסך נייחים (של דסקטופים). על מנת להבדיל - שם הדגם של כרטיסי Nvidia יכלול את האות M אחרי המספר של הסדרה (לדוגמא 8600M GT ). כרטיסי המסך של ATI יכללו את המלה Mobility.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל? אז הם הקטינו את הכל, שינו זייוד כדי שיכנס למחשב הנייד, אבל הביצועים אותם ביצועים, לכן אותו השם.

גם המעבדים זה לא אותם מעבדים ששמים במחשב הנייח, אבל זה לא משנה...

פורסם

לא, הביצועים אינם אותם ביצועים.

כרטיסי מסך בלפטופים נמכרים בדרך כלל כגרסא "מסורסת" של כרטיס מסך של דסקטופים והם בעלי ביצועים נמוכים יותר. ההבדל יכול להיות גדול או קטן בין אותו דגם של לפטופ או דסקטופ. בהתאם, יחס הביצועים בין שני דגמים של כרטיס דסקטופ לא בהכרח יהיה זהה לזה של שני דגמים של כרטיס לפטופ גם אם מדובר באותו שם מוצר. גם אם מדובר בהשוואה קרובה (כלומר יחס ביצועים דומה בין גרסאות הלפטופ והדסקטופ של אותם שני כרטיסים) אין זה הגיוני להציג השוואה בין שני מוצרים שאינם המוצרים עליהם מדובר שכן חלק מהנתונים המפורטים בלינק שנתת אינם נכונים לגבי הגרסאות הניידות (כרטיס מסך ניידים מגיעים בדר"כ בגרסאות בעלות תדרים נמוכים מאלו של כרטיס מסך נייחים מקבילים). השמות של הדגמים דומים שכן מדובר על אותה ליבה (וכמו כן אין לחברות המייצרות כל רצון לגרום לך להבין שלא מדובר במוצר חזק באותה מידה).

פורסם
  • מחבר

כן יתכן מאוד ואתה צודק.

טוב תשמע בסך הכל נייד זה מחשב יותר לעבודה מאשר למשחקים למרות שהם מנסים לעשות אותו יפה ועם כרטיסי מסך מגניבים והכל.. בסך הכל אם אתה גיימר אז אתה תשב בבית מול הנייח ואתה אתה סטודנט או איש עסקים אז תעדיף נייד ורוב העבודה במחשב מן הסתם לא תהיה משחקים. ואם כן, אז תצטרך להתפשר טיפה לשם הניידות...

פורסם

לאחר שהיבהרנו את העניין הזה, הייתי היום ב"באג" בקניון עזראלי, וסגרתי איתו כמה מחרים בקשר לטושיבה

אז ככה, בהתחלה הוא שיחק אותה שאין כזה דבר הנחות בבאג, אבל יש תיק חינם.

לאחר שאמרתי לו שאני מעוניין לקנות שלושה מחשבים של ה15c הוא ירד ממחיל של 6600 שזה מחיר הרגיל, ל6200 לאחר הנחה של 5 אחוז, ואני חושב שהיא גם הוגנת מאוד, ומגיע לכם תיק מתנה כמובן.

חוץ מזה, סגרתי איתו שבמידה ואני לא קונה 3 מחשבים אז המחיר יהיה 6300 אבל אני צריך לשלם ב-3 תשלומים לאומת 12 או אפילו יותר אם נקנה ביחד ב6200 שקל. ממה שהבנתי ממכם זה אחלה מחיר לא?

פורסם
  • מחבר

איך אני אוהב את החירטוטים שלהם "אין הנחות בבאג.

אני גם הלכתי לכל מני סניפים, גם לי הציעו תיק חינם וגם הנחה.. הקטע שאני ממש לא אוהב את התיקים שהם מוכרים. אני החלטתי שאני אחפש תיק בנפרד, בחנות אחרת כי התיקים שלהם מבד כזה, שלא מגן על המחשב בכלל. ראיתה אצלם איזה תיק טוב?

אני כסטודנט צריך מנעול, אז סגרתי ב6330 ביחד עם מנעול שעולה 160 ש"ח ככה שזה יוצא שהמחשב עולה לי פחות מ6200.

זה בערך הקו התחתון שהם מגיעים אליו במחיר. לא נראה לי אפשר להוציא מהם יותר. (תחשוב שגם במחיר הזה ועם המתנה הם עדיין מרויחים, אז כמה הם היו מרוויחים במחיר המקורי ובלי המתנה) :kopfpatsch:

כל הכבוד על הבדיקה לגבי הקנייה המשותפת אבל 100 ש"ח זה פחות או יותר כמה שאני אוציא על נסיעה עד לעזריאלי ובחזרה אז לא שווה לי, סורי.

מתי אתם מתכוונים לקנות?

מה איתך MARS כמה הנחה הוצאת מהם?

פורסם

שלום חברה

רכשתי ליפני 10 ימים נייד של HP דגם DV6870 שזהה למפרט של ה6880 רק מעבד חלש יותר (T8300 כמו בטושיבה) במכירה באינטרנט-באולסייל

המחיר שזכיתי בו-4600 ש"ח יחד עם תיק וכרטיס 1 גיגה זיכרון נייד ושנתיים אחריות מלאה(למרות שהם רושמים 1 HP מעניקה לדגם הזה ול6880 שנתיים אחריות)

ב25 תשלומים.המחשב הגיע אחרי 8 ימים -אולסייל מאד אמינים

אז ליפני שתיקנו תנסו מזלכם באולסייל זה משתלם!!!(לא חשוב כרגע איזה מחשב)

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים