עבור לתוכן

Dell 2408WFP -יצאה הקושחה החדשה

Featured Replies

פורסם

לא יכול לחכות שייצא כבר... אני נואש למסך 24 אינץ' FULLHD לאקסבוקס360 שלי.... והמסך הזה נשמע ממש טוב... במיוחד בקטע שיש לו FULL HD ל24 אינץ', ושהוא לא TN....

• תגובות 541
  • צפיות 73.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עוד קצת סבלנות.

פורסם

לכל מסך 24" יש FULL HD, כי זה מסך מחשב... אולי עוד חצי שנה תשיג כזה בארץ.

פורסם
  • מחבר

איזה הגזמה.

האחרון שקנה פה בפורום אמר שתאריך הייצור שלו מאי. הפרש של חודשיים מתאריך הייצור של המסכים המעודכנים, זאת אומרת שחודשיים אחרי תחילת הייצור (אוקטובר) סביר להניח שכבר יהיה.

פורסם

דיברתי עם "פנדה מחשבים" שלשום לגבי הגירסה ואכן עדיין המסכים שהגיעו הם הגירסה הישנה וכמו כן תאריך יצור מאי 08 שאלתי מתי יהיה משלוח הבאה של המסכים הוא מאמין שהם יקבלו מהיבואן עוד שבועיים שלוש עוד משלוח עד אז אין מה לעשות כל מי שיקנה את המסך יקבל את הקושחה הישנה דרך אגב לגבי המשלוח החדש הוא גם לא מתחייב שזה יהיה עם הקשוחה החדשה

פורסם
  • מחבר

אני אברר שבוע הבא בNOTEBOOKCLUB, דל ישראל הפנו אותי אליהם, והנציג אמר לי לפני שבועיים בערך שאין להם במלאי בכלל ולנסות עוד שבועיים, נראה, ננסה אולי שבוע הבא לשאול אותו מה התאריך ייצור של המסכים (אם הם קיבלו בכלל..).

פורסם

לא הבנתי. לא עדיף לחבר את המסך בHDMI ולשכוח מכל הבלגן?

יש עדין IL בחיבור כזה?

פורסם
  • מחבר

יש כאלה שאומרים שגם בHDMI יש להם INPUT LAG. בכל אופן על פי ביקורות עדיף להשתמש בDVI.

עוד דבר, משתמשים שקיבלו את הקושחה החדשה אומרים שנעשו שיפורים מעבר לקושחה כמו בציפוי של המסך.

פורסם

שלום לכולם

גם אני רוצה לקנות את המסך בגרסתו המעודכנת.

אני רואה זאת כהזדמנות שכולנו מחכים ביחד,הזדמנות ליצור קבוצת קניה כמו שנוצרו בעבר .

הפעם בניגוד לעבר כולנו רוצים בדיוק את אותו דגם (Dell 2408WFP עם הקושחה החדשה)דבר שיחסוך בלאגן.

כיוון שהפעם אין יותר מדיי התמקחות לגבי פיקסלים אני מאמין שהדבר היחיד שנחפש זה מחיר ואחריות יצרן

מה אתם חושבים? והאם יש מישהו שרוצה לארגן את זה (לי לא אכפת לעשות את זה, כיוון שאני בכל מקרה הולך לקנות אותו)?

יש למישהו מסקנות שיכולות לעזור מארגון קבוצות קניה?

פורסם
  • מחבר

לפני כחודשיים שלושה... מישהו כבר הציע הצעה כמו שלך והוחלט לדחות אותה.

כל עוד לא הגיעה לישראל הקושחה החדשה אני לא חושב שיש טעם להתחיל לדון בזה.

פורסם

שלום לכולם

גם אני רוצה לקנות את המסך בגרסתו המעודכנת.

אני רואה זאת כהזדמנות שכולנו מחכים ביחד,הזדמנות ליצור קבוצת קניה כמו שנוצרו בעבר .

הפעם בניגוד לעבר כולנו רוצים בדיוק את אותו דגם (Dell 2408WFP עם הקושחה החדשה)דבר שיחסוך בלאגן.

כיוון שהפעם אין יותר מדיי התמקחות לגבי פיקסלים אני מאמין שהדבר היחיד שנחפש זה מחיר ואחריות יצרן

מה אתם חושבים? והאם יש מישהו שרוצה לארגן את זה (לי לא אכפת לעשות את זה, כיוון שאני בכל מקרה הולך לקנות אותו)?

יש למישהו מסקנות שיכולות לעזור מארגון קבוצות קניה?

אני בפנים.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג, אין שום קניה. אין עדיין מסך עם עדכון באופק (באירופה).

פורסם

תודה על התגובות, אני מניח שהקבוצה תווצר ברגע שהמסך יצא (ומדברים הרבה גם על מגמה של הורדת מחירים ) נקווה המסך יגיע בקרוב כי אני מרגיש כבר טיפשי שאני מחכה כלכך הרבה זמן למסך..

פורסם
  • מחבר

1.איזה מגמה של הורדת מחירים?

2.אתה לא צריך להרגיש טיפש, שווה לחכות עוד טיפה (חודש - חודשיים), המסך הוא לא לשנה וגם לא לשנתיים.

3.בפורום התמיכה של DELL הנציג אמר שגם באירופה צריך להיות כבר העדכון, ולפי דעתו אם מישהו אשם אלו היבואנים שיש להם סטוקים מאוד גדולים.

גם בארצות אחרות משתמשים מקבלים מסכים מחודשים מאי, יוני.. זה מעיד על גודל הסטוק.

פורסם

זה טיפשי לחכות כל כך הרבה לעידכון שלא מביא בשורה חדשה... :screwy:

פחות 1ms ?

המסך הזה מצויין .

זה לא שאם תחכו תקבלו מסך אחר עם ביצועים TURBO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים