פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים לא יכול לחכות שייצא כבר... אני נואש למסך 24 אינץ' FULLHD לאקסבוקס360 שלי.... והמסך הזה נשמע ממש טוב... במיוחד בקטע שיש לו FULL HD ל24 אינץ', ושהוא לא TN....
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים לכל מסך 24" יש FULL HD, כי זה מסך מחשב... אולי עוד חצי שנה תשיג כזה בארץ.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מחבר איזה הגזמה.האחרון שקנה פה בפורום אמר שתאריך הייצור שלו מאי. הפרש של חודשיים מתאריך הייצור של המסכים המעודכנים, זאת אומרת שחודשיים אחרי תחילת הייצור (אוקטובר) סביר להניח שכבר יהיה.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים דיברתי עם "פנדה מחשבים" שלשום לגבי הגירסה ואכן עדיין המסכים שהגיעו הם הגירסה הישנה וכמו כן תאריך יצור מאי 08 שאלתי מתי יהיה משלוח הבאה של המסכים הוא מאמין שהם יקבלו מהיבואן עוד שבועיים שלוש עוד משלוח עד אז אין מה לעשות כל מי שיקנה את המסך יקבל את הקושחה הישנה דרך אגב לגבי המשלוח החדש הוא גם לא מתחייב שזה יהיה עם הקשוחה החדשה
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר אני אברר שבוע הבא בNOTEBOOKCLUB, דל ישראל הפנו אותי אליהם, והנציג אמר לי לפני שבועיים בערך שאין להם במלאי בכלל ולנסות עוד שבועיים, נראה, ננסה אולי שבוע הבא לשאול אותו מה התאריך ייצור של המסכים (אם הם קיבלו בכלל..).
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים לא הבנתי. לא עדיף לחבר את המסך בHDMI ולשכוח מכל הבלגן?יש עדין IL בחיבור כזה?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר יש כאלה שאומרים שגם בHDMI יש להם INPUT LAG. בכל אופן על פי ביקורות עדיף להשתמש בDVI.עוד דבר, משתמשים שקיבלו את הקושחה החדשה אומרים שנעשו שיפורים מעבר לקושחה כמו בציפוי של המסך.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים שלום לכולם גם אני רוצה לקנות את המסך בגרסתו המעודכנת.אני רואה זאת כהזדמנות שכולנו מחכים ביחד,הזדמנות ליצור קבוצת קניה כמו שנוצרו בעבר .הפעם בניגוד לעבר כולנו רוצים בדיוק את אותו דגם (Dell 2408WFP עם הקושחה החדשה)דבר שיחסוך בלאגן.כיוון שהפעם אין יותר מדיי התמקחות לגבי פיקסלים אני מאמין שהדבר היחיד שנחפש זה מחיר ואחריות יצרןמה אתם חושבים? והאם יש מישהו שרוצה לארגן את זה (לי לא אכפת לעשות את זה, כיוון שאני בכל מקרה הולך לקנות אותו)?יש למישהו מסקנות שיכולות לעזור מארגון קבוצות קניה?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר לפני כחודשיים שלושה... מישהו כבר הציע הצעה כמו שלך והוחלט לדחות אותה.כל עוד לא הגיעה לישראל הקושחה החדשה אני לא חושב שיש טעם להתחיל לדון בזה.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים שלום לכולם גם אני רוצה לקנות את המסך בגרסתו המעודכנת.אני רואה זאת כהזדמנות שכולנו מחכים ביחד,הזדמנות ליצור קבוצת קניה כמו שנוצרו בעבר .הפעם בניגוד לעבר כולנו רוצים בדיוק את אותו דגם (Dell 2408WFP עם הקושחה החדשה)דבר שיחסוך בלאגן.כיוון שהפעם אין יותר מדיי התמקחות לגבי פיקסלים אני מאמין שהדבר היחיד שנחפש זה מחיר ואחריות יצרןמה אתם חושבים? והאם יש מישהו שרוצה לארגן את זה (לי לא אכפת לעשות את זה, כיוון שאני בכל מקרה הולך לקנות אותו)?יש למישהו מסקנות שיכולות לעזור מארגון קבוצות קניה?אני בפנים.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים תודה על התגובות, אני מניח שהקבוצה תווצר ברגע שהמסך יצא (ומדברים הרבה גם על מגמה של הורדת מחירים ) נקווה המסך יגיע בקרוב כי אני מרגיש כבר טיפשי שאני מחכה כלכך הרבה זמן למסך..
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר 1.איזה מגמה של הורדת מחירים?2.אתה לא צריך להרגיש טיפש, שווה לחכות עוד טיפה (חודש - חודשיים), המסך הוא לא לשנה וגם לא לשנתיים.3.בפורום התמיכה של DELL הנציג אמר שגם באירופה צריך להיות כבר העדכון, ולפי דעתו אם מישהו אשם אלו היבואנים שיש להם סטוקים מאוד גדולים. גם בארצות אחרות משתמשים מקבלים מסכים מחודשים מאי, יוני.. זה מעיד על גודל הסטוק.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים זה טיפשי לחכות כל כך הרבה לעידכון שלא מביא בשורה חדשה... פחות 1ms ? המסך הזה מצויין . זה לא שאם תחכו תקבלו מסך אחר עם ביצועים TURBO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.