פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים נו מתי יגיע כבר הקושחה החדשהכרגע זה עוד מאוד רחוקאנשים בארה"ב מתלוננים שהם מתקשרים לנציגי המכירות -שם מבטיחים להם את הקושחה החדשה,ובפועל כולם מקבלים קושחה ישנה.תחכו-זה עוד יקח איזה חודש לדעתי(בתקווה שאני מגזים)
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר בNOTEBOOKCLUB, שהם משווקים, או לא יודע מה הם בדיוק, אין להם את המסך במלאי בכלל, יגיע להם משלוח בעוד איזה שבועיים.אפשר לקוות שהמשלוח הבא יהיה מעודכן.וכמו שdevilh אמר, זה באמת בעייה אפילו בארהב לא מקבלים את העדכון קושחה (חלק מהאנשים), אני לא מבין מה הבעייה שלהם להחזיר את כל המסכים שכבר יצאו מהמפעל בחזרה רק בשביל לעדכן אותם, גם ככה אחוז די גבוה מחזיר אותם בגלל שהוא לא מרוצה מהקושחה.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים המסך שלי הגיע, מחר אני אקבל אותו.קשה לי להאמין שמדובר בקושחה חדשהאבל אם זה מעניין מישהו, אני אעדכן פה.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר אנחנו נשמח שתעדכן אותנו לא דווקא בקושחה (כי זה ידוע מה תקבל) אלא איך התרשמת מהמסך.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים לא הספיקו להביא לי את המחשב מזיגזאג מחר אני אקח אותו, אדאג לעדכן בכל. אם יש לכם בקשות מיוחדת תרכזו פה.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר מישהו אמר את זה כבר בפורום של דל איזה 15 עמודים לפחות מהסוף, וג'ימי שלל את זה בטענה שהוא דיבר ישירות עם האחראים.אבל ג'ימי כבר אמר הרבה דברים... נקווה שבאמת יהיה ניתן להוריד את העדכון קושחה.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר כנראה דרך כבל DVI או מה שלא יהיה, בכל אופן זה כניסה של נתונים, וזה לא משהו דמיוני .הכבל DVI הוא אוסף של ביטים,וכנראה צירוף מסויים מאפשר כתיבה לאיזה רכיב זכרון של המסך.על פי ג'ימי הדבר אפשרי, רק הוא אמר שכשהאחראים ניסו, היו הרבה כשלונות, וכידוע כשלון כזה יכול להשבית מסך, יכול להיות שהם מצאו דרך להשיג אחוז גבוה יחסית של עדכון מוצלח.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אתה מתאר את זה כאילו הם תיכננו את זה כבר ויש מנגנון נסתר של עדכונים בכל המסכים שהם הוציאו עד היום רק שהם לא חשפו אותו...
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר כן, בהנחה שזה אפשרי...בכל אופן בעבר היה מקרה קצת דומה עם עדכוןhttp://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/002153.html
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים היי אנשים.אני על המחשב הישן שלי.המסך והמחשב פה, אני אתקין את המחשב החדש יותר מאוחר ואחבר אליו את ה DELLאין טעם לחבר אותך למחשב הנוכחי, כי הוא יחסית חלש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.