עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אוקי אחרי קצת התמהמהות התחלתי את ACT II של אינפרנו. אפשר לזרוק לפח את כל האייטמים שלי עכשיו. באמת, איזה הבדל אידיוטי אחרי ששיגרתי את ה-Butcher על טיל.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

So you gave me all that shit for nothing?

lol

אכן, הבעיה האמיתית מתחילה בact 2 :)

blizz אגב כבר אמרו שהם רוצים לטפל בdamage spikes שזה מונח די עמום אבל לפחות יש תקווה שהם יאזנו טיפה את הדברים.

פורסם

אני כבר כמה ימים עושה farm על זולטן ובליאל עם חמישה נפלם ולור ואני מבטיח לכם שעם מספיק רסיסטנס אפשר לעשות טנקינג לצ'אמפיונס אפילו באקט 3, פשוט צריך זמן וכסף.

פורסם
  • מחבר

אני כבר כמה ימים עושה farm על זולטן ובליאל עם חמישה נפלם ולור ואני מבטיח לכם שעם מספיק רסיסטנס אפשר לעשות טנקינג לצ'אמפיונס אפילו באקט 3, פשוט צריך זמן וכסף וברברי.

תיקנתי לך :)

פורסם
פורסם

באמת נראה לך שלהיות ברברי עוזר? הצחקת אותי. חברים שלי כבר עושים פארם באקט 4 עם 5 NV.

פורסם

מישהו יכול להסביר לאלה שלא גמרו אפילו NIGHTMARE מה זה נפלם, לור, NV ו-5?

פורסם

מישהו יכול להסביר לאלה שלא גמרו אפילו NIGHTMARE מה זה נפלם, לור, NV ו-5?

תודה. גם אני מת לדעת מה זה כבר???

פורסם

http://he.wikipedia.org/wiki/5_(%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8)

לור - lore. העניין הזה שאתם קוראים / סוגרים ולא קוראים מדיי פעם כשיש חידוש בעלילה..

מעבר לזה, גם אני בנייטמר אז אני לא יכול להרחיב מעבר (:

פורסם

אני אסביר את זה בקצרה, שאתם מגיעים לדרגה 60 כל צ'אמפיון או rare ראנדומאלי בלבד(ז"א לא "סגול") מביא לכם buff שנותן 25% gold and magic find וזה עושה stack עד 5, מעבר לזה זה גורם לבוסים להפיל הרבה יותר דברים, במקום 2-3 כחולים הם מפילים 10+ אייטמים שלפחות שניים מהם צהובים בלי שום MF חוץ מהNV.

פורסם

דווקא הבנתי הכל עד ה-3 מילים האחרונות

"MF חוץ מהNV".

פורסם

magic find, nephalem valor

פורסם

אוקיי ההסבר ששלחו בקישור אפילו יותר ברור. נפלם=NV וזה כמו שמקבלים בונוס מהמקדשים רק שמקבלים את זה מבוסים ״צהובים״ וזה רק משלב 60.

זה עושה בדיוק מה שמון אמר +25% לmagic find על כל הריגה של הבוס הצהוב וזה מתווסף עד ל100% שזה המקסימום.

אחלה רעיון של בליזרד לפארמינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים