פורסם 2009 באפריל 1616 שנים הדרך הכי נוחה היא לגבות את תיקיית הפרופיל שלךC:\Documents and Settings\*Your User Name*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profilesואחרי שתתקין מחדש את FF להחזיר אותה לאותו מקוםמגבה הכל ולא צריך להתקין שום תוכנת צד-שלישי או משהו כזהלפחות ככה אני מגבה את FFכן אבל אני מחפש תוכנה שתעשה גיבוי לא על המחשב אלא על שרת , מצדי תיצור רק רשימה של התוספים במידה וקוראת בעיה שמחייבת פורמט פתאומי בלי גישה לכונן כמו שהיה לי
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אם הבנתי אותך נכון, זה התוסף בשם No Squint: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=no+squint&cat=all לא זה לא זה עוד מישהו? שמו פה תוסף של הזום בדף. שמראה את האחוזים.(ברגע שאני מגדיל או מקטין) ואם לוחצים מקש ימני+שמאלי אז זה מחזיר את הדף ל100% מישהו יכול להביא לי, לא מצאתי :-\
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים טוב שני דברים אני לא בטוח שצריך תוספות אליהם תגידו לי1. אני רוצה להוריד את סרגל הטאבים ללמטה של העמוד, אני יודע שבדרך כלל יש אפשרות לפתיחת נעילה ואז אפשר לשחק בסדר של הסרגלים אבל אני לא ראה את האפשרות הזאת... צריך לזה תוסף או שזה איפו שהוא בהגדרות שלא מצאתי(חיפשתי אבל לא מצאתי)טוב מצאתי את האפשרות בתוסף TMP2. אני רוצה שהדפדפן ישמור לי את הסיסמה כמו שהוא עשה. אבל שאם משהו אחר נכנס שזה לא יעלה לו את הסיסמאות שלי אך עושים את זה.תודה מראשאם הבנתי אותך נכון יש תוסף בשם sxiper שאמור לעשות את העבודה
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים חברים שלום,היתה לי איזשהי תקלה בפיירפוקס וכתוצאה מזה אני לא יכול להשאר מחובר לאתרים כמו facebook ו HWzone עם הפרופיל שלי אחרי שאני סוגר את הפיירפוקס אלא אני צריך כל פעם לאשר את המשתמש שלי ורק אז להתחבר.. (הפרטים והססמא נשמרים רק צריך לאשר את הפרטים).מישהו מכיר תוסף שיכול לחסוך לי את כל הכאב ראש הזה ושפשוט ישאיר אותי מחובר לאתרים גם אחרי שאני סוגר את הפיירפוקס.. ניסיתי להשתמש AutoAuth אך שום דבר לא השתנה..תודה לעוזרים!
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים חברים שלום,היתה לי איזשהי תקלה בפיירפוקס וכתוצאה מזה אני לא יכול להשאר מחובר לאתרים כמו facebook ו HWzone עם הפרופיל שלי אחרי שאני סוגר את הפיירפוקס אלא אני צריך כל פעם לאשר את המשתמש שלי ורק אז להתחבר.. (הפרטים והססמא נשמרים רק צריך לאשר את הפרטים).מישהו מכיר תוסף שיכול לחסוך לי את כל הכאב ראש הזה ושפשוט ישאיר אותי מחובר לאתרים גם אחרי שאני סוגר את הפיירפוקס.. ניסיתי להשתמש AutoAuth אך שום דבר לא השתנה..תודה לעוזרים!תבדוק ב Options > Privecy שלא מסומן לך שם וי בשורה שהוא מבקש ממך אישור לנקות את המידע אחרי כל פעם שאתה סוגר את הפיירפוקס
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מסומן וי בחלק מהאופציות כיוון שאני רוצה שהוא ימחק דברים מסויימים כשאני סוגר את הפיירפוקס.בעבר זה עבד בלי בעיה ולא נגעתי באופציות האלה מאז.. אשמח לעוד עצות / תוספים מתאימים.. תודה!
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים נסה למחוק את קובץ הקוקיז שלך, לפעמים הוא נדפק.כבר שאלו על זה כמה פעמים בדיון הנוכחי, הפרטים בחיפוש.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים איסתרא בלגינא ניסיתי כבר את כל האופציות האלה.. מחקתי את כל הקוקיז שלי.. וגם נעזרתי קצת בחיפוש בשביל למצוא פתרון לבעיה שלי אך ללא הצלחה..כנראה שהבעיה קרתה אחרי שהתקנתי את FEBE.. חיפשתי ב FAQ של FEBE שוב ללא הצלחה..אשמח לעזרה נוספת ממי שיכול לעזור..תודה.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים כן, מחקתי מזמן. אפילו בדקתי בפרופיל לראות שלא נשארו לי שאריות התקנה של התוסף.אני מחפש עכשיו תוסף שמאפשר auto login לאתרים..אני מקווה שאני אצליח לתקן את הבעיה הזאת.. זה יהיה ממש מדכא לבנות את הפרופיל מחדש עם כל ההגדרות שלי..
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים הבעיה נפתרה עם מחיקת הקובץ קוקיז בתקיית הפרופיל שלי (אני חושב שמשהו הציע את זה..), מחיקת הקוקיז דרך אפשרויות לא פתרה את הבעיה..תודה לכל העוזרים!
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים כן, מחקתי מזמן. אפילו בדקתי בפרופיל לראות שלא נשארו לי שאריות התקנה של התוסף.אני מחפש עכשיו תוסף שמאפשר auto login לאתרים..LastPassאני מקווה שאני אצליח לתקן את הבעיה הזאת.. זה יהיה ממש מדכא לבנות את הפרופיל מחדש עם כל ההגדרות שלי..
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים לא בהכרח שייך לתוספים, אבל לא רציתי לפתוח דיון חדש בשביל זה: http://www.neowin.net/news/main/09/04/15/firefox-rated-most-vulnerable-web-browser
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים והתשובה של מוזילהhttp://blog.mozilla.com/security/2009/03/06/beware-the-security-metric/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.