פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מישהו מכיר תוסף שמחבר בין ה- AWESOME BAR של השועל ובין הבר של גוגל כרום?הכוונה שלי שאם אני מתחיל להקליד כתובת והיא לא נמצאת בהיסטוריה שלי שזה ישר יתחיל לעשות לזה GOOGLE SUGGEST או חיפוש בגוגל בדומה לבר של הכרום
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים למי שאהב את AUTOCOPY, ישנה הרחבה שלוקחת את זה כמה צעדים קדימה. שווה בדיקה. Auto Context :: Firefox Add-ons נראה לי מאוד שימושי ויעיל, תודה רבה לך אדון קובה והמשך יום נעים...
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מישהו מכיר תוסף שמחבר בין ה- AWESOME BAR של השועל ובין הבר של גוגל כרום?הכוונה שלי שאם אני מתחיל להקליד כתובת והיא לא נמצאת בהיסטוריה שלי שזה ישר יתחיל לעשות לזה GOOGLE SUGGEST או חיפוש בגוגל בדומה לבר של הכרוםיש הרחבה כזו - CyberSearchhttps://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/7931לעניין ה-Auto Context, היא עושה משהו לגמרי שונה מ-AUTOCOPY !!כל הרעיון ב-AUTOCOPY הוא שלא צריך תפריט קופץ כזה או אחר.לעניין hide chrome, תפריט->סרגלי כלים->התאמה אישית-> כך משם את האייקונים.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אני התקנתי וינודס ויסטה על הנייד בגלל שאין דריברים לאקספיעכשיו כל פעם שאני נכנס לאתרים עם פרסומות flash ישר ה ניצול של הcpu קופץ ל 60 מה הפתרון?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אני התקנתי וינודס ויסטה על הנייד בגלל שאין דריברים לאקספיעכשיו כל פעם שאני נכנס לאתרים עם פרסומות flash ישר ה ניצול של הcpu קופץ ל 60 מה הפתרון?זה קורה גם לי בנייח בXP. ביחוד באתרים כמו סינמה סיטי.אבל מה זה קשור לשרשור הזה?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים לעניין hide chrome, תפריט->סרגלי כלים->התאמה אישית-> כך משם את האייקונים.אין שם כפתורי סגירת התוכנה, אני רוצה שכפתורי הסגירה והמזעור יהיו באותה שורה של של הלשוניות, זה מה שhide chrome אמור בעצם לעשות, אבל זה כנראה מתנגש עם הTheme מאיזו שהיא סיבה מוזרה, כי כמו שאפשר לראות בתמונה, יש לי שם כזה כפתור בצד ימין שכנראה מפריע לזה לקרות, אבל אני חושב שזה בא עם הTheme, אז אני לא יודע איך אפשר לההעיף את זה משם.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים תעדכנו גירסת FLASH (הבטא האחרונה אמורה לפתור את זה)יש גירסה אחרי 10.0.12.36 ?
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים Download StatusBar - הרבה יותר לנהל ככה את ההורדות, רואים את כולן למטה ובקטןFast Dial - במקום שיהיה לכם אתר בית אחד, אתם יכולים לבחור בכל פעם איזה שאתם רוצים מתוך דף עם אתרים שהגדרתםFireGestures - תוסף שמאפשר לקבוע מה פעולות העכבר יעשו. לדוג': מקש ימיני קבוע, ימינה ואז שמאלה -> דף הבית יפתחממש נוח ושימושי. אתם יכולים לשנות כל פעולהGmailNotifier - נוח לבדיקת האימייל בגוגלIE Tab - מאפשר לצפות בדף ע"י Internet Explorer בתוך החלון של FF למקרים שהFF לא תומך
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים יש הרחבה כזו - CyberSearchhttps://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/7931לעניין ה-Auto Context, היא עושה משהו לגמרי שונה מ-AUTOCOPY !!כל הרעיון ב-AUTOCOPY הוא שלא צריך תפריט קופץ כזה או אחר.לעניין hide chrome, תפריט->סרגלי כלים->התאמה אישית-> כך משם את האייקונים.אתה טועה.היא יכולה בנוסף או במקום הקפצת תפריט מקוצר לאחר סימון טקסט לעשות דברים נוספים.ביניהם האפשרות להעתקת הטקסט ללוח.
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים יש איזה תוסף או אפשרות בהגדרות ששומר שם משתמש וסיסמא באתרים מסוימים?למשל ביד2 יש לי כמה משתמשים אבל הוא אף פעם לא זוכר אותם ואני צריך להקליד מחדש כל פעם.יש פיתרון לזה?
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים זה אמור ליהיות מובנה, אבל שמתי לב שהרבה פעמים זה פשוט לא עובד...אז יש לי תוסף נחמד שנקרא secure login ששומר לי ססמאות (לחיצה על כפתור תתחבר לך עם השם משתמש והססמא, ואם יש כמה שמורים לאותו אתר, הוא יביא לך אפשרות בחירה בינהם)
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים כן יש אפשרות...וכמו שאמרתי, אם יש לך לאתר מסויים כמה משתמשים שמורים, הוא ישאל אותך באיזה להשתמנש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.