עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

מישהו מצא תוסף בכדי להתגבר על הגלילה בכלכליסט?

(אתר חדש יחסית שלא מותאם בשיט ל - FF. איזה טיפשות)

• תגובות 3.1k
  • צפיות 388.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^ יש לי את אותה בעיה בדיוק, אבל הסתבר לי שאני די לבד בעניין (עד עכשיו) , אחרים אמרו לי שאין להם בעיה עם FF3 והאתר..

אולי מקור הבעיה הוא תוסף ששנינו משתמשים בו?

מצורפת תמונה של הרשימה שלי:

[attachment deleted by admin]

פורסם

בדקתי עכשיו מול פרופיל חדש. הבעיה טמונה ב YET ANOTHER ..

מוזר שזה קורה דווקא רק באתר הזה.

פורסם

lol .. איך שסיימתי לכתוב את התגובה שלי התחלתי לבדוק אותם אחד אחד וגם אני הגעתי למסקנה שזה YET ANOTHER..

(ביטלתי את כולם והחזרתי אחד אחד)

איזה אלטרנטיבה מומלצת יש? smoothwheel?

פורסם

לא היית צריך לבטל את התוסף, כשאתה באתר פשוט תלך לסימון של הפלאגין ותבטל את הוי מה - Enabled

זאת אלטרנטיבה מעצבנת, אבל האמת, מכל ה Smooth למינהם (ובדקתי הרבה) YASW הכי קרוב לגלילה של OPERA. (שזה בעצם מה שחיפשתי)

פורסם

אני מעדיף את smoothwheel בהרבה (וניסיתי את yet another לתקופה) אני לא יכול לעבוד בשום דפדפן בלי להתקין את זה.

פורסם

למה?

פורסם

קשה להסביר את ה feel, בהגדרות שאני משתמש בהן הוא מרגיש לי הכי נוח.

th_smoothwheel1.jpgth_smoothwheel2.jpg

פורסם

ניסיתי עכשיו את smoothwheel .. נורא ואיום, אני מעדיף לא לגלול בכלכליסט מאשר לסבול ככה בכל שאר האתרים ..

YASS הוא באמת הדבר הכי קרוב לגלילה המצויינת של אופרה, אני נשאר איתו ויהי מה :)

פורסם
w.jpg ניסית את ההגדרות שהראיתי בפוסט הקודם?
פורסם

ניסיתי עכשיו את smoothwheel .. נורא ואיום, אני מעדיף לא לגלול בכלכליסט מאשר לסבול ככה בכל שאר האתרים ..

YASS הוא באמת הדבר הכי קרוב לגלילה המצויינת של אופרה, אני נשאר איתו ויהי מה :)

זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשניסיתי תוספים אחרים.

* אגב, הורדתי היום OPERA 9.52 ומשום מה הגלילה שם דיי ג'נרית ולא דומה למה שהיה בגרסאות הקודמות.. cleric יש לך אולי מושג, הם הורידו את הגלילה המיוחדת? או שהם פשוט הפכו את זה למשהו לא דיפולטי ואפשר להחזיר את זה מהאפשרויות..?

פורסם

w.jpg ניסית את ההגדרות שהראיתי בפוסט הקודם?

yup, מהיר לי מדי וממש לא מרגיש smooth , גם אחרי שהורדתי את המהירות ל"easy", זה מרגיש כאילו יש תקיעות קטנות כאלה

זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשניסיתי תוספים אחרים.

* אגב' date=' הורדתי היום OPERA 9.52 ומשום מה הגלילה שם דיי ג'נרית ולא דומה למה שהיה בגרסאות הקודמות.. cleric יש לך אולי מושג, הם הורידו את הגלילה המיוחדת? או שהם פשוט הפכו את זה למשהו לא דיפולטי ואפשר להחזיר את זה מהאפשרויות..?

[/quote']

אין לי מושג, לא נגעתי באופרה המון זמן, אבל קשה לי להאמין שיבטלו את זה, הגלילה החלקה והspeed dial זה שני הפיצ'רים הכי פופולריים של אופרה לדעתי..

פורסם

אני מעדיף את smoothwheel בהרבה (וניסיתי את yet another לתקופה) אני לא יכול לעבוד בשום דפדפן בלי להתקין את זה.

ניסיתי עכשיו שוב עם ההגדרות שלך.

לא אהבתי. YASW הכי קרוב ל"דבר האמיתי" לטעמי.

צירפתי את ההגדרות שלי, אתה מוזמן לנסות.

cleric, אשמח לדעת עם ההגדרות שלנו דומות

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא, אני משתמש בהגדרות דיפולט של הפריסט הירוק , הכי נוח לי איתו

פורסם

ראשית אני רוצה להודות לכל החברים היקרים שתורמים מזמנם בכדי שלאחרים יהיה שועלאש מפואר, גברי, ויעיל. :xyxthumbs:

תוסף משעשע:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4249

מראה לכם כמה ימים נשארו לאוהבנו הפרסי על כס הנשיאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים