עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

• תגובות 3.1k
  • צפיות 388.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עדיף את

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/190

חוסך לך את הצורך לסמן...

פורסם

בדיוק עמדתי להביא את זה. תוסף חובה.

פורסם

תוסף נחמד :xyxthumbs:

פורסם

יש אולי תוסף שאני יעבור עם סמן העכבר על תמונה ויהיה חלון כזה שבו רשום את מימדי התמונה והנפח שלה?

כמו שאם עוברים על הסמיילים שמעל שדה ההודעה בפורום- אז רשום Smiley/Wink וכו'.

(ובמקרה של תמונות כאלו שנכתב מראש שיהיה טקסט בבועה שכזו- אז שהוא יתווסף למידע שרציתי [רזולוציה/נפח])

תודה 8) (cool)

פורסם

מישהו עידכן לגירסה 3.6.2 שיצאה היום?

יש בעיה של תאימות תוספים?

פורסם

אני עידכנתי ל3.6.2

לי אין בעיות עם התוספים ולא עם הTHEMES..

פורסם

אני מניח שזה כבר עלה ב-254 העמודים הקודמים, אך אני מחפש תוסף שמאפשר לראות את הטאבים הפתוחים בתצוגה מקדימה כלשהי/תמונות מוקטנות של כולם יחד וכו'.

תודה.

פורסם

אני מנסה להתקין את התוסף ImageBot ואני מקבל את השגיאה הבאה-

"Invalid file hash (possible download corruption) -261"

ניסיתי לנקות את הקאש או להוריד את הקובץ ידנית ולגרור לחלון FF כמו שמציעים כאן (תחת "Invalid file hash") - ללא הועיל

http://kb.mozillazine.org/Unable_to_install_themes_or_extensions_-_Firefox

תודה מראש לכל העוזרים :]

עריכה: אין לי שמץ של מושג איך אבל הבעיה נפתרה. אפילו לא סגרתי את הדפדפן מהרגע שרשמתי את הפוסט הזה :\

פורסם

אני מניח שזה כבר עלה ב-254 העמודים הקודמים, אך אני מחפש תוסף שמאפשר לראות את הטאבים הפתוחים בתצוגה מקדימה כלשהי/תמונות מוקטנות של כולם יחד וכו'.

תודה.

כמו שתיארתי כבר מספר פעמים השילוב של TabSidebar ו-All-In-One-Sidebar הוא שילוב מנצח מבחינתי לצורך זה.

גם תצוגה מקדימה, גם אפשרות ניווט בין הלשוניות והכל בעטיפה אלגנטית.

ממליץ.

דוגמה, תתעלם מהחלונות של Coral IE tab:

coralietab.jpg

פורסם

מישהו מכיר איזה תוסף שמאפשר לכתוב עברית בשילוב עם אנגלית ככה שמפריד ביניהם מקף, ומבלי שהוא יעשה בעיות וייתן לכתוב כרגיל אחרי האנגלית? אני ממש חייב אחד כזה :) תודה.

פורסם

מה עושים עם הבעיה של תצוגה לקויה ברוב האתרים הישראלים בפיירפוקס, בעיקר שרוצים תצוגה גדולה של גודל גופן

פורסם

??? כמעט כל אתר עברי שאני מנסה עובד בכלל לא רע. אתה יכול לתת דוגמאות?

פורסם

מה עושים עם הבעיה של תצוגה לקויה ברוב האתרים הישראלים בפיירפוקס, בעיקר שרוצים תצוגה גדולה של גודל גופן

CORAL IE TAB מהווה פתרון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים