פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים הוא מדבר על הגרסה ללפטופים לפי דעתי, ששם צריך להפוך את העכבר בשביל לשנות את המצב של הגלגלת ב-REV לא צריך, זה או שמכוונים לזה כפתור, או שנותנים לו להחליט לבד לפי התוכנה בכל מקרה, העכבר הטוב ביותר שהשתמשתי בו אי פעם נקווה שלא יקרו לו כלום עוד הרבה זמן
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים תוסף שאני מאוד אוהב הוא מסדר אותי יופי Google.com in English - always '.com' איפה שלא תרצו, ותחפשו החיפוש שלכם בגוגל תמיד יראה תוצאות מ google.com https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/51000 תוסף מעולה, אני מעדיף את הגרסא שתומכת בauto complete https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/67149/
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים האפשרות של מעבר בין טאבים בגלילה היא החסרון היחידה בVX REVLUTION שלי :-\ ??? ??? ??? מהר תתקין uber options ותגדיר שבדפדפן tilt ימינה יעביר לטאב מימין וtilt שמאלה יעביר לטאב משמאל! בגלל הדבר הזה אני חיפשתי עכבר לשמאליים שיש לו tilt, רק בשביל הדפדפן
פורסם 2010 במרץ 115 שנים WOW, גדול!אגב מה שעשית עם הTILT זה הדבר הראשון שאני עושה בהתקנת WIN חדש רק שאני השתמשתי בתוסף SWIFT TABS בFIREFOX ותכונות הTILT בהתאם בSETPOINT. יש לי MX1000
פורסם 2010 במרץ 115 שנים לא קשור לfirefox אבל אני ממש לא מבין חברות לפעמים, uber options לא היה צריך להיות קיים בכלל, setpoint חייב לכלול את _כול_ האפשרויותלמה להגביל את המוצר שלך?ד"א, יש בuber options אפשרות להגדיר הרבה דברים כמו שראית..., מאוד נוח
פורסם 2010 במרץ 115 שנים ??? ??? ??? מהר תתקין uber options ותגדיר שבדפדפן tilt ימינה יעביר לטאב מימין וtilt שמאלה יעביר לטאב משמאל! בגלל הדבר הזה אני חיפשתי עכבר לשמאליים שיש לו tilt, רק בשביל הדפדפן התקנתי את זה, אבל אני לא מצליח להגדיר, אני לא מוצא איפה. בנוסף אשמח לתוסף שעושה לאתר שאני בוחר ריפרש כל כמה שניות
פורסם 2010 במרץ 115 שנים WOW, גדול!אגב מה שעשית עם הTILT זה הדבר הראשון שאני עושה בהתקנת WIN חדש רק שאני השתמשתי בתוסף SWIFT TABS בFIREFOX ותכונות הTILT בהתאם בSETPOINT. יש לי MX1000יש אפשרות לעשות את זה עם ה tilt של intellimouse explorer 4 ?
פורסם 2010 במרץ 115 שנים כשחיפשתי לקנות עכבר בדקתי קודם איזה יש להם tilt ולאלו שיש אם אפשר להגדיר מה הוא יעשה לפני ~שנה לא הייתה אפשרות כזו לעכברים של microsoft אבל אולי עכשיו יש...
פורסם 2010 במרץ 115 שנים לא קשור לfirefox אבל אני ממש לא מבין חברות לפעמים, uber options לא היה צריך להיות קיים בכלל, setpoint חייב לכלול את _כול_ האפשרויותלמה להגביל את המוצר שלך?ד"א, יש בuber options אפשרות להגדיר הרבה דברים כמו שראית..., מאוד נוחאני הגדרתי בSetpoint את הTilt של הG5 שלי להעביר טאבים. מה הבעיה? לא צריך שום תוסף, רק את הSetpoint הרגיל וFirefox כמובן.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים בנוסף אשמח לתוסף שעושה לאתר שאני בוחר ריפרש כל כמה שניותניתן לעשות זאת עם TMP - קליק ימני-> reload every
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.