עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

לא הייתי ברור. הוא עוצר דברים רק בטאבים שאתה לא נמצא בהם. מה אכפת לך שהג'אווהסקריפטים בטאב שאתה לא נמצא בו כרגע הפסיקו לרוץ? כשתחזור לטאב הזה הם ימשיכו שוב. אני עוד לא נתקלתי בבעיות עם הסקריפט הזה. ואם יהיו לך - תסיר אותו.

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אבל נגיד אם אני עוזב טאב כדי שהוא או דברים בתוכו יגמרו להטען (או לרוץ עד שאני ארצה) הוא יעצור אותם?

פורסם

הם ימשיכו להיטען.

אבל מה הבעיה? תתקין את הסקריפט ותנסה. לא מתאים לך? תוריד אותו. מאחר שזה סקריפט, אפילו לא צריך להפעיל מחדש את הדפדפן.

פורסם

מניסיונכם, האם מנהל הורדות כל שהוא גורם להורדה מהירה יותר ?

פורסם
  • מחבר

בדר"כ זה שולי, רק אם הוא מוריד חלקים בנפרד מסרברים שונים אז אתה רוויח מהירות גבוהה יותר.

לדוגמא שאני מוריד משהו מהאתר של גיגהבייט, אני חייב להשתמש במנהל הורדות שיכול להוריד מכל המירורים שלהם ביחד, ככה אני זוכה להגיע במצטבר ל-80K.

פורסם

מנהל הורדות עוזר בעיקר לניהול הורדות (....) נוח יותר. בשרתים מסויימים זה גם עוזר למהירות. בכל אופן לפגוע זה לא פוגע, וזה בטוח עדיף בכל פרמטר על כלום..

פורסם

fdm

הוא חינמי, הוא "מנסה" לנצל את כל רוחב הפס, ככה שהוא ינצל את כל המהירות שיש.

פורסם

לא מה שרצית אבל יכול לעזור:

http://userscripts.org/scripts/show/48754

הסקריפט הזה משתק כל מיני בולעי CPU בטאבים שאינם פעילים. ברגע שתחזור אליהם, הם יופעלו מחדש.

גאוני!

אחד הטובים, הFF היה שוחט לי את המעבד עכשיו לוקח הרבה פחות.

תודה :)

ולהוא שאמר שהFF לוקח 40% זה משנה לך?

כל עוד המחשב לא עובד לאט מה זה משנה?

פורסם

אצלי משום מה מגהאפלואד מוריד הרבה יותר מהר בהורדה רגילה של הפיירפוקס לעומת IDM

פורסם

יש פלאגין שמגדיר מקסימום טאבים בשורה ומעבר לזה הטאבים יעברו לשורה אחרת? אבל שאני יוכל לגלוש עם הטאבים שעברו ולא ללחוץ עליהם ואז שהם ירדו למטה

פורסם

בtab mix plus אתה יכול להגדיר tab width תחת display > tab .

ככל שה"from" גבוה יותר ככה פחות טאבים יכנסו בשורה.

פורסם

לא לשכוח להגדיר גם multi row (גם כן ב TMP)

סופר נוח!

פורסם

פעם השתמשתי בתוסף המצויין OpenSearchFox אשר אפשר להוסיף כל שורת חיפוש בקלות לחיפוש הגלובלי של השועל

הבעיה שהתוסף כבר לא בפיתוח ולא הותאם לגרסאות החדשות 3.5 ומעלה..

מישהו מכיר תחליף דומה שעושה את אותה עבודה?

פורסם

פעם השתמשתי בתוסף המצויין OpenSearchFox אשר אפשר להוסיף כל שורת חיפוש בקלות לחיפוש הגלובלי של השועל

הבעיה שהתוסף כבר לא בפיתוח ולא הותאם לגרסאות החדשות 3.5 ומעלה..

מישהו מכיר תחליף דומה שעושה את אותה עבודה?

Add to Search Bar

פורסם

חברים מישהו יודע איפה אפשר להגדיר בתוסף QTL שהתירגום יופיע בשורת הכתובות (עד היום זה היה לי ככה. מאז העידכון שלהם זה השתנה ואני לא יודע איפה להגדיר את זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים