עבור לתוכן

DFI מציגים- ABS, לאוברקלוקרים שבינינו (ראבק הנה הלכה לי ההחלטה על אסוס...)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Q-connector

במקום שתחבר את החוטים של המארז ישר ללוח וכל פעם שאתה רוצה להזיז שם משהו תצטרך לשבור את הידיים בשביל להגיע לשם (למשל אם אתה רוצה להוציא את הלוח בשביל לנקות אותו ומתחתיו)

יש פלסטיק קטן כזה עם אותו layout של הפינים, אתה מחבר אליו את החוטים של המארז, ואותו כמקשה אחת אל הלוח.

ככה שאתה רוצה לנתק את הלוח, אתה מנתק את הקונקטור עם החוטים, ושאתה מחזיר- אתה מחזיר עליו את הקונקטור בשניה ורבע. לא צריך להתעסק יותר עם החוטים.

• תגובות 78
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין בזה שום חידוש , חברות אחרות הציעו תוכנה דרך ה-Windows או דרך הביוס ל-OC עד 30%

בלוחות של אסוס זה קיים כבר מספר שנים גם דרך הביוס וגם דרך תוכנה

פורסם
  • מחבר

הורג אותי איך שכולם מפספסים את העיקר... :sleep:

פורסם

הורג אותי איך שכולם מפספסים את העיקר... :sleep:

ה-q connector?

פורסם
  • מחבר

תכל'ס, כן. O:

טוב, לא.

לא מדובר רק בתכונת OC אוטומטית, ולא מדובר רק ב 30%.

אני מבקש שתיכנסו לכתבה המלאה ותקראו, זה יגרום שאני אפסיק לחזור על עצמי.

פורסם

אני לא יודע למה DFI למדה לעשות את זה רק עכשיו

אבל גם האסוס המתיישן שלי (p4p800) נותן לי לעשות אוטומטית עד 30% בלי לגעת בכלום.

פורסם

איזה ביאוס בידיוק עכשיו קניתי את הDK P35-T2RS שלי :(((( ועכשיו יוצא הP45 באותו מחיר בידיוק!? למה? תמיד תמיד אני נדפק.... גם הכרטיסים החדשים וגם הצ'יפסט... :(

פורסם
  • מחבר

איפה קנית?

P35-T2RS עלה 670, זה עולה 750.

למה אתה נדפק?

כי אתה לא עוקב X:

בכל מקרה, ל P45 אין כ"כ הרבה רלוונטיות אצל מי שלא מתכנן אוברקלוק או קרוספייר.

אני לא יודע למה DFI למדה לעשות את זה רק עכשיו

אבל גם האסוס המתיישן שלי (p4p800) נותן לי לעשות אוטומטית עד 30% בלי לגעת בכלום.

או שלא קראת את הדיון בכלל, או שיש לך נכשל בהבנת הנקרא.

פורסם

תהרוג אותי, פיקה, אבל אני גם לא מבין מה העיקר.

אז יש מערכת אוברקלוקינג אוטומטי עם פרופילים. וואו! אז מה? אתה משחק עם הגדרות האוברקלוקינג פעמיים בשבוע שהזמן שזה חוסך חשוב לך?

אז הם טוענים לתוצאות אוברקלוקינג טובות מבעבר. בסדר, גם אני יכול לטעון.

אם אתה סתם מבואס שהיית כבר סגור ועכשיו פתאום אתה צריך שוב לשבור את הראש, אני מבין אותך. אני נמצא במצב דומה בעצמי לעיתים קרובות. ואין מה לעשות, זה תמיד יהיה ככה. כי מי שרוצה לקבל החלטה נכונה, עושה המון מחקר ומתייעץ ומברר, וזה לוקח זמן. ותמיד ייצא משהו חדש ברגע האחרון, או בעוד שבוע, ואתה שוב מתלבט ומתחבט. ויותר גרוע - אין החלטה נכונה אחת, ולעולם לא תהיה, כי באמת אי אפשר להגיד על מוצר אחד מתוך 10 דומים שהוא הכי טוב בהכל.

אז מה עושים? יש כמה גישות. אפשר פשוט לעשות אנ-דנ-דינו. אפשר ללכת על מה שיותר זול, אפילו אם זה ב-20 שקל. אפשר ללכת על מה שאתה מכיר ויש לך ניסיון טוב איתו. אפשר לבחון את ההבדלים הברורים (בדרך-כלל בפיצ'רים הקטנים) ולהחליט מה יותר חשוב לך.

פורסם

אין החלטה נכונה אחת, ולעולם לא תהיה, כי באמת אי אפשר להגיד על מוצר אחד מתוך 10 דומים שהוא הכי טוב בהכל.

קח את העצה הזאת ותקנה מה שיבוא לך, שניהם טובים ולא שווים כאב ראש. זה לא ממש חשוב כמו שאתה בודאי יודע אם תסחוט עוד כמה מגה-הרץ בלוח זה או אחר וזאת גם לא הכוונה שלך.

אפשר ללכת על מה שאתה מכיר ויש לך ניסיון טוב איתו. אפשר לבחון את ההבדלים הברורים (בדרך-כלל בפיצ'רים הקטנים) ולהחליט מה יותר חשוב לך.

פורסם

אין "מחיר", בעיקרון התכונה הזו מגיעה בכל הלוחות שלהם.

את ה P45-T2RS שהוא המתחרה הישיר ל P5Qpro של אסוס לדעתי נוכל לראות פה בסביבות ה 750 שקל (אני מקווה)

ברגע שמישהו יתחיל למכור אותו אני אתן לינק.

ואכן, החידוש פה הוא שה OC הרבה יותר ידידותי למשתמש, נוח לשימוש, אפשר לעבור בין פרופילםי, וההגדרות פשוטות.

בנוסף, כמו שכתבתי, הם טוענים שנוכל לקבל תוצאות טובות מבעבר.

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3324

פורסם

נראה נחמד...

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקחת אותו במקום האסוס כבר, אני כבר לא שובר את הראש.

אני לא לוקח אותו בגלל ה ABS, אלא בעיקר בגלל הקירור המעולה, והעובדה שאוברקלוקינג לא יבטל לי אחריות (למרות שאין דרך לבדוק בלוחות בעיקרון, תמיד יש סיכוי שמישהו יתקע לך את הטענה הזו. אז אני מעדיף להיות מכוסה גם מפה)

חוץ מזה, חוות הדעת שקראתי עד עכשיו מציינות שהלוח יציב כמו סלע, קריר, ולא עושה בעיות.

זה יותר חשוב מכל טריק ושטיק של כל חברה.

פורסם

חוץ מזה, חוות הדעת שקראתי עד עכשיו מציינות שהלוח יציב כמו סלע, קריר, ולא עושה בעיות.

זה יותר חשוב מכל טריק ושטיק של כל חברה.

כן, רק שאומרים את זה על כל לוח טוב. :)

פורסם

זאת הגירסא הראשונה של הלוח, אני לא הייתי סומך על זה שהביוס שלו יהיה מקונפג כמו שצריך עד הסוף, אבל עדיין זו קניה מעולה ואני מאוד ממליץ, אני קניתי את שלי מNEWEGG והוא צריך להגיע עוד 10 ימים(ביחד עם כל שאר החלקים)

דיי באסה... אבל הבנתי שההבדלים בין הP35 לבין ה45 הם לא שמיים וארץ ככה שאני לא עד כדי כך מבואס.. אני יותר מבואס מהכרטיס מסך מכיוון שהייתי צריך לחכות ל4850 :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים