עבור לתוכן

nextop תופסים תחת? כבר לא מחליפים מפיקסל שרוף אחד:(

Featured Replies

פורסם

דיברתי הרגע עם נציג החנות לגבי 2407WFP והוא אמר לי שבניגוד למה שהיה קודם כבר לא מחליפים מפיקסל אחד שרוף אלא רק מ- 2 וגם המשלוח חינם שהיה בעבר לחברי הפורום מבוטל וכעת נאלץ לשלם כמו כולם 50 ש"ח לשליח UPS (והרי אף אחד נורמלי לא שולח מסך בטח לא כזה יקר דרך הדואר)

האם תופסים תחת?

האם סתם נציג לא נחמד או לא מעודכן?

אולי סתם מבאסים

ואם כן חבל

• תגובות 47
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, השירות שלהם באמת התקלקל, טירטרו אותי איזה חודשיים עד שקיבלתי מסך חלופי, ואמרו לי 6 פיקסלים שרופים ומעלה! ועוד לא הביאו לי אפשרות לבדוק אותו לפני הקניה.

יעקוב, עד עכשיו היתרון שלכם היה השירות האדיב, אם הוא הולך, אין טעם לקנות אצלכם יותר.

פורסם

שמע גם שני פיקסלים שרופים זה תנאי משופר לעומת האחריות המקרוית שאומרת 6 פיקסלים שרופים.מה גם שמדובר על יבוא מקבילי ככה שכל החלפה החנות סופגת בעצמה ועכשיו עם המחסור החמור במסכים זה יותר בעייתי אני מניח

פורסם

החנות לא סופגת שום דבר.

ביום הרכישה כל חנות מחויבת לספק לך מוצר תקין, שאם יש פיקסל אחד שרוף היא מחויבת לקבל אותו חזרה.

אחרי יום הרכישה, אחרי שנמצא שהמסך תקין, אז המדיניות הרשמית של החברה אמורה להיכנס לתוקף.

פורסם

זליגת אור מוגזמת זה מצב לא תקין.

אבל הבעיה היא שאין סטנדרט קבוע או הגדרה ל "מוגזמת"....

וזה למה שקונים מסך של 2000 שקל לא הולכים ליבואן מקבילי בשביל לחסוך 100 שקל

אם היה מדובר על הבדל של 25% במחיר, ניחא, אבל זה לא.

פורסם
  • מחבר

החנות לא סופגת שום דבר.

ביום הרכישה כל חנות מחויבת לספק לך מוצר תקין, שאם יש פיקסל אחד שרוף היא מחויבת לקבל אותו חזרה.

אחרי יום הרכישה, אחרי שנמצא שהמסך תקין, אז המדיניות הרשמית של החברה אמורה להיכנס לתוקף.

פיקה, אפילו שבאופן הגיוני (וסביר להניח שגם חוקי) אתה לחלוטין צודק, משום מה מתברר שאצל חלק מהחנויות בארץ המצב הזה לא ממש מתקיים.

ובמקרה של נקסטופ, מתחיל להתברר שבמקום להיות חנות שנעים לקנות בה, הם משחקים משחקים, מרעים תנאים ועוד. יותר גרוע, לפי מה שמספר דורי הם עושים בעיות בשרות, וכאשר מדובר על מוצרים, במיוחד כאלה יקרים זה אלמנט קריטי.

בקצב הזה הם פשוט ירחיקו מעצמם צרכנים, ולא סתם אלה גולשים פה (להזכירכם אנשי נקסטופ, זהו פורום המחשבים הגדול והמוביל בישראל) שהם חובבי גאדג'טים, מאמצים ראשונים, וכאלה המשפיעים על רבים אחרים שזה בדיוק הסוג שאליו לרוב מנסות להתחנף החנויות.

אולי כבר יש להם מספיק צרכנים?

בכל מקרה, (לדעתי) טעות שלכם

חבל.

פורסם

זליגת אור מוגזמת זה מצב לא תקין.

אבל הבעיה היא שאין סטנדרט קבוע או הגדרה ל "מוגזמת"....

אם היה מדובר על הבדל של 25% במחיר, ניחא, אבל זה לא.

שקניתי את המסך ההבדל היה בערך 400 שקל לLCDTV, והם היו בין היחידים שהסכימו לבדוק את המסך לפני הקניה

פורסם

אם היה את המסך בחנויות אחרות, אז נכון.

אבל כשאין את המסך הזה בכלל בארץ, אז יבוא מקבילי בא בחשבון (בתנאי שאני בודק את המסך על המקום).

פורסם
  • מחבר

^ עכשיו אתה אומר את זה? :s07:

זליגת אור גם נחשבת מצב לא תקין?

http://nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE01&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21

:lol: :lol:

תפסו תחת לגמרי עם המחיר הזה

משהו משחק פה על המונופול ונראה שזה לא רק מחיר, אלה גם שרות, כך שלדעתי ממש לא שווה קניה

פורסם

זה הכל ענין של היצע וביקוש.

הם מסתובבים בפורומים ורואים מה אנשים רוצים, הם כנראה ראו את כל הפוסטים על ה2007 והבינו איזה אוצר יש להם, אבל גם לזה יש מחיר (עדיף כבר את האפל)

פורסם

http://nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE01&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21

במחיר כזה לא הייתי קונה גם עם אחריות לכל החיים ובדיקה לפני קניה, תראה איזה מחיר בדיחה.

לא הייתי ממהר להגיד את זה.

אני לא רואה מסכי 20'' רחבים אחרים בעלי פאנל S-IPS בארץ. לכן, זה תלוי.

להגיד שה2007FP משתלם יותר במחיר שם, כן (למרות שתיכננתי על ה2007WFP).

תמיד ה2007FP היה יקר יותר, שלא נשכח.

פורסם

ההפך, הוא תמיד היה יותר זול, בלפחות 100 שקל

פורסם

כן, סליחה התבלבלתי. "בגלל זה גם רשמתי "שלא נשכח" בהמשך לזה שה2007FP משתלם יותר.

תודה על התיקון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים