פורסם 2008 במאי 3017 שנים כן אתה צודק, זה מסך אחר. עוד לא יצא לי לרכוש את הכרטיס מסך, אבל אני אבדוק היום עוד פעם על המחשב שבדקתי מקודם נעדכן
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר כפי שאמר לך כבר מישהו, לא כתוב לי משהו אחר ב rev05..רק את הקוד שכתבתי למעלה..בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהמסך בינתיים (:אני עוד מעט אנסה לחבר ב DVI.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים כפי שאמר לך כבר מישהו, לא כתוב לי משהו אחר ב rev05..רק את הקוד שכתבתי למעלה..בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהמסך בינתיים (:אני עוד מעט אנסה לחבר ב DVI.תסתכל בגב המסך... מה המספר סידורי? נגמר ב-L?איפה קופסה של המסך?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר מאחורי המסך יש מדבקה עם מספר ארוך מאוד.. כתוב שם גם made in czech.. אבל לא ראיתי שזה נגמר ב L.המספר זהה גם על הקופסה.. מתחיל ב CZ ואז יש מספר ארוך ונגמר ב S.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר אוקיי, הצלחתי לחבר את המסך דרך יציאת ה DVI.אבל למה עכשיו אי אפשר לשנות contrast ושינוי הבהירות לא עושה הרבה.ותגידו.. מה זה burning mode? אפשר לעשות on ו off.והיו אפשרויות בחיבור ה AGP שאין ב DVI כמו שינוי המהירות של משהו במסך..
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מאחורי המסך יש מדבקה עם מספר ארוך מאוד.. כתוב שם גם made in czech.. אבל לא ראיתי שזה נגמר ב L. המספר זהה גם על הקופסה.. מתחיל ב CZ ואז יש מספר ארוך ונגמר ב S. יש לך S-PVA ידידי. אבל זה גם טוב... לפחות זה לא TN הפאנל שלך מציג את הצבע השחור יותר טוב מ-S-IPS. תתחדש
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר למה אי אפשר לשנות את ה contrast בחיבור DVI?ולמה שינוי הבהירות משפיע הרבה פחות
פורסם 2008 במאי 3117 שנים למה אי אפשר לשנות את ה contrast בחיבור DVI?כי לא צריך- הוא גם ככה אופטימלי.ולמה שינוי הבהירות משפיע הרבה פחותאין לי מושג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.