פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר יאבל טוב שאתה פה,ניסיתי גם אוטו וגם PWM זה אותו רעש ומבחינתי זה רועש וזה מפריע לי אני לא אוכל לישון עים רעש כזה..אין משהו שאני יכול לעשות?? נ.ב-הייתי צריך להקשיב לכם שאמרתם לי לקחת את הטוניק בשביל השקט..
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר אני כמעט בטוח במ100 אחוז שזה מהפריזר כמובן שגם הכרטיס והספק מוציאים רעש אבל אני שם את האוזן למעלה במארז ושם אני גם יכול לראות את הפריזר אז אני כמעט משוכנע שזה ממנו...יש לי לוח P35DS3Lזה ממש מבאס העניין הזה אני השקעתי את כול הכסף שלי על המחשב הזה בשביל השקט כי אני מאוד רגיש לרעש ובסוף בא אליי אפילו חבר שלי מקדודם שיש לו מחשב הרבה הרבה פחות טוב משלי ועים מארז הרבה פחות טוב ושקט כמו שלי והוא אומר לי דוגרי שאצלו יותר שקט בהרבה...
פורסם 2008 במאי 2817 שנים ללוח של ג'יגה-בייט יש תוכנת ניטור שנקראת EasyTune, תוכנה ידידותית עם שליטה על המאוורר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 2817 שנים אני כמעט בטוח במ100 אחוז שזה מהפריזר כמובן שגם הכרטיס והספק מוציאים רעש אבל אני שם את האוזן למעלה במארז ושם אני גם יכול לראות את הפריזר אז אני כמעט משוכנע שזה ממנו...יש לי לוח P35DS3Lאז כדי להיות בטוח, פתח את המארז ותבדוק מאיפה מגיע הרעש שמפריע לך.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר עריכה:טוב חב'רה פתחתי את המארז אי אפשר במאה אחוז להבחין ממה נובע כול הרעש כי יש רעש מכול הרכיבים במידה מסיומת..התקרבתי לכרטיס מסך ואני חושב שטעיתי והוא בעצם זה שעושה את הרעש אבל אני לא יודע בדיוק.. יש אפשרות נגיד לעצור את המאוורר שלו ולבדוק אם עדיין יש רעש? או למשל להפסיק את המאורר במעבד ולבדוק אם עדיין יש רעש?..
פורסם 2008 במאי 2917 שנים Nה עם אצבע אתה מטורף?!?קח איזה מברג או עט ותעצור אחד אחד את כל המאווררים במחשב...ברגע שעצרת אחד וירדה כמות הרעש משמעותית תדע שזה הגורם המרכזי...אם ירדה בקצת, תנסה לעצור ביחד משהו אחר ואז תראה אם ירד משמעותית...גיא ימתנקש אחד... ;D
פורסם 2008 במאי 2917 שנים נו ברור שכמעט ירד לך האצבע, לפחות תגיד תודה שלא שברת את הלהבים.פשוט היית לוחץ על האמצע, החלק עם המדבקה, עד שהמאוורר היה עוצר.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים הכוונה הייתה שתעצור אותו מהחלק העגול באמצע, ללא הלהבים, מצטער אם הבנת לא נכון.בכל מקרה, משם מגיע הרעש?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר לא נוגע במאורר עזבו אותכם.. הורדתי את התוכנה -RivaTuner209מישהו יכול להסביר לי איך אני עובד איתה??
פורסם 2008 במאי 2917 שנים תוריד Speed Fan ותוריד את מהירות המאוורר של הפריזר מתחת ל1500RPM.מתחת לRPM הזה הוא לא נשמע בכלל. חרישי לחלוטין.אני משום מה חושד שהרעש אצלך מגיע דווקא מכיוון הכרטיס מסך. תבדוק את העניין הזה.(תלחץ על אמצע המאוורר עד שיעצור ותשחרר אחרי 2-3 שניות, אחרת עלול להגרם נזק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.