עבור לתוכן

למה בעצם הDELL 2007 FP\WFP ירד מפס היצור?

Featured Replies

פורסם

הרי מדובר במסך פופלארי ומבוקש,למה שהם יפסיקו לייצר אותו?

הנה ההסבר שלי לעניין,לא יודע אם זה נכון או לא נכון,אבל לא מצאתי משהו הגיוני יותר:

לדל יש כמות מוגבלת של משאבי יצור (מפעלים עובדים וכו' וכו') , הם מעדיפים להוריד אותו מפס היצור וליצר במקומו סדרה חדשה (מבוססת TN) שתהיה זולה יותר ותמכור יותר "חתיכות" ובכך להגדיל את הרווח שלהם.

למרות האהדה בפורום ובביקורות,מדובר במסך שעולה 40%~ יותר ממסך "22 מבוסס TN וכנראה שהם לא מצליחים למכור מספיק יחידות ממנו,לפחות ביחס למה שהם חושבים שהם ימכרו בסדרה החדשה (שתהיה מבוססת TN וזולה יותר).המפסידים העקריים מכל העניין הם אותם אנשים שלא אכפת להם להשקיע עוד 500-600 שקל ולקבל איכות תמונה טובה יותר.

אפשר להגביל את המצב הזה למצב הבא :פג'ו מחליטים להסב את כל פסי היצור שלהם כך שייצרו רק את ה607.בשלב השני פג'ו מחליטים פתאום להוריד את המחיר של ה607 ל250 אלף שקל (במקום החצי מיליון שהיא עולה) ,הם עדיין יהיו ברווח ואין ספק שמדובר בדיל לא נורמלי,אבל היא בחיים לא תמכר בכמויות של ה307 (כי לא יהיו מספיק אנשים שיסכימו לשלם 250 אש"ח על מכונית) והרווח שלהם מכל חתיכה לא יהיה גדול כ"כ (כי בכל זאת מדובר במכונית פאר) לכן הם מעדיפים לייצר "הרבה" 307 ומי שמוכן לשלם הרבה כסף בשביל מכונית יוקרה, או שיקנה את ה607 במחיר המלא שלה או שילך לBMW\מרצדס (NEC\EIZO) :-)

בכל מקרה,אם למשהו יש הסבר יותר מבוסס למה הפסיקו לייצר את הדל,אשמח לשמוע כי באמת שאני לא מבין את זה..

פורסם

היה פה דיון ארוך על המגמות בשוק ה LCD,אתה מוזמן לדפדף קצת אחורה ולקרוא וכן בסופו של דבר הסיבה היא עלויות יצור ורווח

פורסם

מה.. אין יותר את 2007wpf ?

ואין לו מקביל חדש ?

אין יותר 20 אינץ איכותי ?

פורסם

היה פה דיון ארוך על המגמות בשוק ה LCD,אתה מוזמן לדפדף קצת אחורה ולקרוא וכן בסופו של דבר הסיבה היא עלויות יצור ורווח

אין צורך לדפדף אחורה. יש קישור בסטיקי.

מה.. אין יותר את 2007wpf ?

ואין לו מקביל חדש ?

אין יותר 20 אינץ איכותי ?

כרגע עוד יש את ה-2007FP הלא רחב או ה-NEC 20WGX2 הרחב במחיר שעוד איכשהו סביר. אבל כשהם ייעלמו, לא יהיו להם מחליפים. הכל חלק מאותן "מגמות".

פורסם

אין צורך לדפדף אחורה. יש קישור בסטיקי.

כרגע עוד יש את ה-2007FP הלא רחב או ה-NEC 20WGX2 הרחב במחיר שעוד איכשהו סביר. אבל כשהם ייעלמו, לא יהיו להם מחליפים. הכל חלק מאותן "מגמות".

רגע... עדיין מייצרים את ה-2007FP או שלא מייצרים יותר, ומי שזוכה לרכוש אחד, זה מהמלאי האחרון?

יש גם את HP 2065 - שבארץ HP מוכרים רק למוסדות... אבל אולי אפשר ליצור קשר עם משווק מורשה ולנסות להגיע לעסקה - ויש אפשרות להשיג ללקוח פרטי...

פורסם

רגע... עדיין מייצרים את ה-2007FP או שלא מייצרים יותר, ומי שזוכה לרכוש אחד, זה מהמלאי האחרון?

ממה שהבנתי, עדיין מייצרים. באתר של DELL פה הוא עדיין מופיע (ה-2007WFP לא).

ל-DELL אין מחליף לו בקטגוריית ה-20" הלא-רחב. אחרי שיהיה מחליף, יפסיקו לייצר (כמו שקרא ל-2007WFP).

למרות זאת, כרגע יש בעיות מלאי חמורות של המסך הזה (ועל כך יעיד כל מי שניסה לרכוש אחד לאחרונה).

פורסם

מסכי FP יש לי וWFP בודדים המצב נהיה נורא לא יודע מה לעשות !!

אני כנראה יביא את HP בקרוב לארץ

פורסם
  • מחבר

מסכי FP יש לי וWFP בודדים המצב נהיה נורא לא יודע מה לעשות !!

אני כנראה יביא את HP בקרוב לארץ

לא כל כך הבנתי את התגובה שלך, מה יש לכם במלאי WFP או FP ? פעם הופיע באתר "זמין במלאי!!!!" ליד ה2007WFP ועכשיו כבר לא..

בקיצור מה יש לכם בחנות את הרחב או הרגיל?

תודה.

פורסם

הגיע היום לpandas משלוח די גדול של המסכים הנ"ל.

פורסם

לפי מה שאתם אומרים יש פה משהו שהוא קצת נגד ההתפתחות הטכנולוגית הטבעית:

בד"כ ככל שהזמן עובר אפשר לקנות מוצרים איכותיים יותר במחיר זול יותר (ובד"כ גם המבחר שלהם גדל על חשבון המוצרים עם הטכנולוגיה ה"נחותה" יותר).

אם אכן יופסק הייצור של הצגים בעלי פאנל "איכותי" אז הזמינות שלהם תרד והמחיר כנראה יעלה. במקביל צגים בעלי פאנל TN יהיו זולים יותר.

האם זה אומר שמי שחשוב לו פאנל איכותי כדאי לו לקנות היום ולא לחכות כמה חודשים?

פורסם

לפי מה שאתם אומרים יש פה משהו שהוא קצת נגד ההתפתחות הטכנולוגית הטבעית:

בד"כ ככל שהזמן עובר אפשר לקנות מוצרים איכותיים יותר במחיר זול יותר (ובד"כ גם המבחר שלהם גדל על חשבון המוצרים עם הטכנולוגיה ה"נחותה" יותר).

הבעיה היא שהיצרנים קלטו מזמן שאת רוב הג'ובות הם יעשו מדחיפת מסכים באיכות בינונית ומטה במחירי רצפה, תוך ניפוח מלאכותי של המספרים אשר לכאורה משקפים איכות (בפועל לא), ולא תוך אותו תהליך "טבעי" של שכלול הייצור המוביל לירידה הדרגתית במחיר.

או שאולי יש איזשהו פער בסיסי לא ניתן לסגירה בין עלות ייצור של TN לבין זו של VA/IPS.

האם זה אומר שמי שחשוב לו פאנל איכותי כדאי לו לקנות היום ולא לחכות כמה חודשים?

הייתי אומר שהיה כדאי לו לקנות לפני כמה חודשים. אם הוא ישיג היום את אחד מאותם מסכים, זה יהיה לא מעט מזל. :)

פורסם

הגיע היום לpandas משלוח די גדול של המסכים הנ"ל.

מאיפה אתה יודע? כי זה לא נכון.

התקשרתי אליהם, הם חשבו שמדובר ב2007 אבל אלו דגמי ה2009.

פורסם

אז אם אני מוכר את ה2007WFP שלי היום (עם הפאנל הטוב) הוא יהיה שווה יותר ממה שקניתי אותו ? :-P

פורסם

לא כל כך הבנתי את התגובה שלך, מה יש לכם במלאי WFP או FP ? פעם הופיע באתר "זמין במלאי!!!!" ליד ה2007WFP ועכשיו כבר לא..

בקיצור מה יש לכם בחנות את הרחב או הרגיל?

תודה.

מה שהוא אמר זה שיש לו FP

וWFP , נשאר לו ממש יחידות בודדות

פורסם

אז אם אני מוכר את ה2007WFP שלי היום (עם הפאנל הטוב) הוא יהיה שווה יותר ממה שקניתי אותו ? :-P

א. למה שתמכור ? אתה לא מרוצה ממנו?

ב. למה שיהיה שווה יותר? וזה תלוי אם תיפול על פראייר או על מישהו שמבין בתחום ולא יתן לך יותר מהערך שהוא עולה היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים