עבור לתוכן

Race Driver : GRID - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תחלתי לשחק אתמול (לא היה לי זמן להתקין עד אתמול) ויש לי בעיה קטנה. כל פעם שאני מסיים מרוץ ההגדרות של ה AA משתנות, לעוד מישהו זה קרה?

• תגובות 577
  • צפיות 65.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי בעייה עם המשחק, הוא עובד, במירוץ הראשון טוב מאד ואז במירוץ השני הוא פשוט "נתקע" ועובד לאט לאט לאט, יש לציין שזה קורה בדרך כלל כשמתקרבים לפנייה הראשונה במירוץ.

8800GT שלא מתחמם אגב.

פורסם

ניסת להתקין מחדש או להתקין את הפאטצ' החדש?

פורסם
  • מחבר

קובי עם איזה מעבד אתה עובד וכמה זיכרון?

פורסם

E6600 4GB זכרון, פעילים קצת פחות בגלל 32BIT, עובד על ויסטה.

יש לציין כי האיטיות המוגזמת מופיעה רק בסיבובים או בקטעים שהמשחק מנסה לעשות הילוך איטי (למשל תחילת המירוץ), ונראה כי יציאה למנהל המשימות וחזרה למשחק (בלי סגירת המשחק) מתקנת את הבעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בבעיית חומרה, כשהמשחק רץ הוא רץ חלק על 1650 AA ועוד...

מאיפה להוריד את הפאצ' והאם הוא אמור לעזור ? אשמח לכל עזרה...

פורסם

יש לי בעיה במשחק

הרגע התקנתי אותו , וכשאני לוחץ ישר המכונית שלי פונה שמאלה כל הזמן, כאלו הגלגלים עקומים .

מזה ?!

פורסם

יש מצב נתקעת במשו לפני?

או שפשוט בעיות בהגדרות של המקשים...

פורסם

לי יש בעיה דומה.. אחרי זמן מסויים, בד"כ אחרי משחק במירוצי דריפט המקש הימני משתלט על המשחק,

זתומרת אני לא יכול לנווט בין הטאבים כדי לסיים את המירוץ, אני חייב לרסט את המשחק עם ALT+F4 וזה מבאס כי זה הורס לי את ההתקדמות.

פורסם

אני חייב לציין המשחק הזה הוא משחק מצוין אבל אני עכשיו בעונה 16 והמסלולים פשוט חוזרים על עצמם ועוד כול טורניר יש יותר מרוצים אני הגעתי למצב שאני נוסע לפי הזיכרון שלי....

פורסם

בשביל זה יש און-ליין ;)

פורסם

בחיים שלי לא נתקלתי במשחק כזה קשה, לעזאזל! אני משחק על easy ואני מגיע אחרון במרוץ או לא מגיע בכלל :kopfpatsch:

כל מי שאומר שהוא סיים וכל זה - אתם משחקים עם מקלדת? טיפים \ משהו?

פורסם

לי יש בעיה דומה.. אחרי זמן מסויים' date=' בד"כ אחרי משחק במירוצי דריפט המקש הימני משתלט על המשחק,

זתומרת אני לא יכול לנווט בין הטאבים כדי לסיים את המירוץ, אני חייב לרסט את המשחק עם ALT+F4 וזה מבאס כי זה הורס לי את ההתקדמות.

[/quote']

זה בכוונה.

גלגלי האוטו מתעקמים בגלל ההתנגשויות לכן האוטו מטה את עצמו וקשה

להשתלט עליו (זה קורה כשהאוטו נפגע קשה, זה לא קורה מיד).

זו לא בעיה של הגדרות מקשים ולא כלום.

פורסם

בחיים שלי לא נתקלתי במשחק כזה קשה, לעזאזל! אני משחק על easy ואני מגיע אחרון במרוץ או לא מגיע בכלל :kopfpatsch:

גם לי זה היה ככה בהתחלה.. במשחק הזה לא צריך לנהוג כדי להגיע ראשון, צריך לנהוג חכם ולנסות בכלל לסיים את המירוץ, אחרי זה מתרגלים לשליטה ולומדים איך המכוניות המשחק מתנהגות, זה לא NFS פה....

פורסם

פשוט תאט לפני סיבובים... אתה צריך לעזוב את הגז.. וכמו שכתבו זה לא NFS :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים