עבור לתוכן

איך הNEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS בהשוואה לDELL 2007WFP?

Featured Replies

פורסם

שני המסכים מעולים.

ה NEC יותר מהיר אבל אין הבדל שרואים בעין לעומת הדל, אני מרוצה עד הגג מה NEC 20WGX2 PRO וממליץ לך עליו.

החסרון היחידי שאין לו PIVOT שעד היום ממש לא הייתי צריך את זה.

לנק יש גם ציפוי קריסטלי שלדעתי מספק יתרון באיכות...חלק יגידו לך שזה גורם להשתקפות ואני אומר לך זה חראטה כי אני משחק בתאורה מלאה וגם בבוקר שהחלון פתוח ואין שום הפרעה.

:xyxthumbs:

אגב הנק עם פאנל AS-IPS

הנה ביקורת על הנק

http://www.pcpro.co.uk/reviews/86255/nec-multisync-20wgx2.html

http://www.behardware.com/articles/610-1/nec-20wgx-an-ips-equivalent-to-a-2-ms-tn.html

פורסם

אני הלכתי על הדל ולא על הנק רק בגלל הציפוי המבריק של הנק. בחדר מואר ציפוי מבריק יכול לשגע.

פורסם
  • מחבר

אני מכין את הקרקע למקרה שהDELLים לא יגיעו יותר למלאי .

כמובן שהעדיפות שלי היא לDELL ואם המקרה הזה יגיע, אולי אאלץ לקנות אותו יד שנייה ולא אחפש אלטרנטיבה יקרה יותר.

בנתיים האלטרנטיבות הם איזו 19'' 1932 והנק הזה, לגבי הציפוי הקריסטלי, זה עניין שצריך לבדוק אותו איך אני מסתדר עימו.

-Shadow-, תוכל לעלות תמונות של הNEC, איך הוא מסתדר עם שולחן העבודה, איך התצוגה עליו?

פורסם

אין לי כרגע מצלמה..

הנה משתמש באתר שעשה ביקורת מקיפה על המסך וצילם הרבה תמונות

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242251.0

בכל מקרה אני אומר לך שברגע שתראה תמונה מסוימת או משחק רץ בשני המסכים מול העיינים תראה בברור שנק מציג תמונה איכותית יותר.

פורסם

אם הדל הוא בעדיפות ראשונה שלך עדיין ניתן להשיגו ובמחיר שאתה מוכן להשקיע בארץ,תנסה ב TMS ונקסטופ אני יודע שיש להם יחידות אחרונות

בכל מקרה נראה לי שבחו"ל ה 2007FP אמור להיות זמין אם אין לך העדפה ברורה למסך רחב אולי תנסה להביא את הרגיל

פורסם

היינו פה כבר. :)

ל-Shadow יש את ה-NEC, אז כמובן שהוא אוהב לשבח אותו. לפעמים יתר על המידה.

ה-NEC לא יותר מהיר, כי בשניהם שמים את אותם הפאנלים.

אפשר לצעוק עד מחר שה-NEC הוא AS-IPS (כאילו שזה אומר משהו), אבל בשניהם שמים את אותם פאנלים.

גם מבחינת דיוק צבעים שניהם פחות או יותר אותו דבר (לפי ביקורת ב-Fcenter.ru/Xbitlabs.com) - טובים מאוד.

מבחינת הפיצ'רים ה-NEC מפסיד בארגונומיה (אי-אפשר לסובב או לשנות את גובה המסך) ובכניסות (אין composite/svideo), אבל לפחות יש רכזת USB.

הבעיה המרכזית ב-NEC היא המחיר הגבוה, שבגללו הוא לא משתלם כמו ה-DELL. אבל אם ה-DELL לא זמין - זה לא רלוונטי.

לגבי הציפוי המבריק - זה יכול להיות יתרון או חסרון, ותלוי גם בהעדפות של כל אחד. אין פה הכרעה חד-משמעית מה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אחלה תשובה.

ומה ההבדלים בין

NEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS

NEC LCD 20 LCD2070NX S-IPS

הפרש של כ100 ש"ח, השאלה למה?

ואם כבר...שאלה שכתבתי בנושא אחר:

אפרופו EIZO 1932SH-BK יש לו פאנל S-PVA, לעומת זאת לנק S-IPS . בכל זאת לEIZO יש מכלול צבעים, דיוק צבעים והוא בא מיוכל טוב יותר מהיצרן?

קראתי שלאיזו יש עומק צבע 10BIT. הגיוני?

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

פורסם

היינו פה כבר. :)

ל-Shadow יש את ה-NEC, אז כמובן שהוא אוהב לשבח אותו. לפעמים יתר על המידה.

ה-NEC לא יותר מהיר, כי בשניהם שמים את אותם הפאנלים.

אפשר לצעוק עד מחר שה-NEC הוא AS-IPS (כאילו שזה אומר משהו), אבל בשניהם שמים את אותם פאנלים.

גם מבחינת דיוק צבעים שניהם פחות או יותר אותו דבר (לפי ביקורת ב-Fcenter.ru/Xbitlabs.com) - טובים מאוד.

מבחינת הפיצ'רים ה-NEC מפסיד בארגונומיה (אי-אפשר לסובב או לשנות את גובה המסך) ובכניסות (אין composite/svideo), אבל לפחות יש רכזת USB.

הבעיה המרכזית ב-NEC היא המחיר הגבוה, שבגללו הוא לא משתלם כמו ה-DELL. אבל אם ה-DELL לא זמין - זה לא רלוונטי.

לגבי הציפוי המבריק - זה יכול להיות יתרון או חסרון, ותלוי גם בהעדפות של כל אחד. אין פה הכרעה חד-משמעית מה יותר טוב.

אולי המחיר יותר גבוה בגלל בקרת איכות ירודה של DELL?

פורסם

אולי המחיר יותר גבוה בגלל בקרת איכות ירודה של DELL?

הייתי אומר שפשוט המחיר של ה-DELL יותר נמוך, כי ככה זה DELL. ואולי בקרת איכות נמוכה היא אחת הסיבות לכך.

פורסם

חבר'ה,תגידו הDELL 2007 WFP ,מגיע בלי כבל? (קראתי את הסקירה בFRESH והוא כתב שהוא קיבל אותו בלי כבל) אם זה באמת בלי כבל,מה עושים? למה זה מגיע ככה?

ועוד דבר הוא מגיע מנותק מהמעמד שלו? זה סיפור לחבר את זה?

(לא רציתי לפתוח נושא חדש במיוחד בשביל השאלה הזאת)

פורסם

חבר'ה,תגידו הDELL 2007 WFP ,מגיע בלי כבל? (קראתי את הסקירה בFRESH והוא כתב שהוא קיבל אותו בלי כבל) אם זה באמת בלי כבל,מה עושים? למה זה מגיע ככה?

ועוד דבר הוא מגיע מנותק מהמעמד שלו? זה סיפור לחבר את זה?

(לא רציתי לפתוח נושא חדש במיוחד בשביל השאלה הזאת)

אכן מגיע ללא כבל חשמל אבל זה לא סיפור להשיג אחד כזה ישן או חדש.

חיבור המעמד מאוד פשוט לוקח בידיוק 10 שניות אין מה להסתבך.

פורסם

אכן מגיע ללא כבל חשמל אבל זה לא סיפור להשיג אחד כזה ישן או חדש.

חיבור המעמד מאוד פשוט לוקח בידיוק 10 שניות אין מה להסתבך.

זה הרי כבל סטנדרטי לכל המסכים לא? הכבל של המסך הישן [MAG 17"] יתאים?

פורסם

אצלי הגיע עם כבל חשמל,כנראה אצל מי שמדובר על יבוא מקבילי אין כבל כי אז הכבל חשמל הוא אמריקאי ולא מתאים.ביבוא רשמי מגיע כבל חשמל רגיל ואין בעיות וכן זה כבל תקני אבל עדיין אם אני משקיע 20000 ש"ח במסך המינימום שאני רוצה זה שיהיה לו כבל חשמל ואני לא אצטרך לגנוב מהקומקום או משהו.

החיבור לרגל הוא חיבור מהיר שלוקח עשירית שנייה ומאוד נוח רק מניח את הפלטה שמחוברת לרגל בשקע במסך שומע קליק וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים