פורסם 2008 במאי 917 שנים הוא לא, הסדרה היוקרתית שלהם "M" מודולרית.בקשר לחנות,הVX550 לא נמצא אצלם משום מה (אבל תשאל בכל זאת), הHX520 עולה יותר מ500 ש"ח.הOCZ 600W עולה יותר מ500 אז גם הוא יורד מהפרק (בפנדה הוא עולה 500 ש"ח).מה שנשאר לך זה הTT Toughpower 600W.שבת שלום ובהצלחה.
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר אוקיי קודם כול תודה..דבר ראשון אני לא רוצה של TTה-Corsair VX550 PSU הוא מודולרי ושקט? אם כן הוא אופציהה-HX520-אם לא תהיה אופציה ב500 אז אני יעשה מאמץ לעוד 50 ש"ח.הOCZ 600W -גם אופציהעכשיו תגיד סדרת ה- "M" לא ניתן למצוא ספק כמו שאני מחפש?אני דווקא רואה עכשיו שדווקא יש להם את הסדרה הזאת ויש חלק בתקציב שלי...ואם יש לי לבחור בין 3 האופציות שהבאת כולל הראשון איזה מהם לקחת?אשמח לעזרתך זה הדבר האחרון שנשאר לי לבחור לפני ההזמנה.
פורסם 2008 במאי 917 שנים בפעם השנייה, הVX550 לא מודולרי, הוא מאוד שקט.בקשר לסדרת ה"M", זה תלוי בך כבר, אם מצאת ספק 500W שנכנס לך בתקציב אז זו גם אופציה.בין 3 האופציות הייתי רוכש את הVX550/HX520 (הVX550 עדיף על הHX520 באמפר אחד בלבד על מסילת ה12V+. מאידך ה520HX מודולרי, ולכן העדיפות שלי בכל אופן היא ה520HX אם יש את הכסף).
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר אוקיי ה-520HX אופציה אחתובקשר לסדרת הM יש כאלו בתקציב שלי העניין שאני שואל אותך איזה מהם הוא כדאי הנה אני שם לך לינק שתראה את המבחר:http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=207&ParentID=12 בעצם האופציה שנראית לי הכי טובה-500W מודולרי ב520 ש"ח.יותר מזה זה כבר מחירים יקרים או פחות מ500 ..
פורסם 2008 במאי 917 שנים עדיין, לפי דעתי אחד מהקורסיירים עדיף.הן הם חדשים יותר בשוק, והן יש להם מסילה בודדת של 12V+ , מסילה אימתנית שמספקת למעלה מ30A (לא זוכר בידיוק כמה, נדמה לי 35A) לעומת הסיסוניק שיש לו 2 מסילות של 12V+ שמסילה אחת סוחבת 17A והשנייה 18A.
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר סלח לי על הבורות אין לי מושג למה אתה מתכוון אני ממש לא מבין בזה..ההבדלים מאוד גדולים? כי אמרתי לך מה הכי חשוב לי-שקט וכמובן כול שאר הדברים חוץ מזה הבנתי שSeaSonic היא חברת ענק והכי טובה וגם מייצרת לקרוייסר...
פורסם 2008 במאי 917 שנים "הכי טובה" לא הייתי אומר, אבל בין הגדולות והמובילות - כן.וזה שהVX/HX מייוצרים ע"י SeaSonic כבר ציינתי כאן קודם.ההבדלים לא גדולים, אבל הקורסייר עדיפים לטעמי ושוב, כמו שאמרתי קודם.
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר אוקיי רשמתי לפני 2 אופציות אחד הקוסייאר והשני סינסוניק..עכשיו תגיד אור כהן המליץ לי על Thermaltake Toughpower 600Wגם שווה לקחת בחשבון?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים לא יודע מי זה "אור כהן" ומה הוא המליץ לך, מה שאני יודע זה שהמלצתי לך על 3 ספקים בינהם גם הThermaltake Toughpower 600W והתשובה שלך להזכירך הייתהאוקיי קודם כול תודה..דבר ראשון אני לא רוצה של TTאז פתאום אתה רוצה? תחליט. הTT הזה אמור להיות חזק קצת יותר מהקורסיירים שציינתי למעלה (כמדומני 4 מסילות של 12V+ שכל מסילה נותנת 18A).מאידך הוא לא שקט כל כך כמוהם.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים מחבר לא כי אני חשבתי שכול הTT לא טובים הוא הסביר לי שיש סדות באמת לא טובות אבל הסדרה הזאת טובה ושקטה ויש לה בפנים ציפוי סליקון וכו'..
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר חברה חייב את עזרכתם...בSKYPC אומרים שיכולים להזמין לי את הP180 הכסוף..אבל יש לי התלבטות כי בזיג זג וב-FOXPC אמרו שאי אפשר להזמין אותו אז יכול להיות שסקיי יביאו לי מארז מתצוגה או משהו כזה? זה ממש מפחיד אותי צריך את עזרכתם מה לעשות...
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר לא יודע משהו פה נשמע לי מוזר איך הם כן יכולים להזמין מהיבואן וחנויות אחרות לא יכולות? אם יש אז כולם יכלו להזמין..
פורסם 2008 במאי 1217 שנים אז תגיד להם שאתה קודם כל רוצה לראות את המארז ולוודא שזה לא יד שנייה/תצוגה/מה שזה לא יהיה ואז תקנה.ואם זה כל כך חשוב לך, תגיד להם את מה שאמרו לך חנויות אחרות, ותחכה לתשובה...
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר יש אפשרות אלי להתקשר לבדוק את זה עים היבאון? נראה לי הכי בטוח..עריכה:חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי יבואן רשמי.. אתה יודע אולי מי הוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.