עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אוהב יותר את Avast מאשר AVG...

לדעתי הוא גם מנקה יותר טוב, גם יש לו אפשרות לסריקה לפני הבוט של הWIN, גם לא מכביד (למרות שיש מצב שAVG יותר קל ממנו... לא בטוח..)

• תגובות 836
  • צפיות 472.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לדעת איך משתמשים באבסט אני רואה למטה 2 איקונים ולא יודע מה עושים איך סורקים כלוםםם !!!

פורסם

כשעבדתי במעבדת חנות מחשבים - הגיעו הרבה מחשבים עם AVG Free ששרצו בהם וירוסים. התקנת nod32 החזירה את המחשבים לחיים ברוב המקרים. בעלי החנות ראו את התוצאות והתחילו להזמין\למכור nod32 בעקבות ההצלחה.

(אגב גם panda ו-norton היו חוזרים גוססים לעיתים קרובות)

למען האמת, הם הרוויחו מלהתקין avg free על כל מחשב חדש מאחר והוא לרוב היה חוזר לניקוי יסודי + רכישת nod32.

לתשומת ליבכם... חובבי ה-AVG. גם חינם יכול לעלות ביוקר.

פורסם

תעזוב אותך מ-AVIRA, תראה את TrustPort. עוד בשנה שעברה שמתי עליו עין.

מה מיוחד בה ומה הקשר בין תוכנה חינמית לאחת שצריך לשלם עליה?

פורסם

יש אנשים שמסתמכים על טבלאות ויש שמסתמכים על נסיון אישי.

עם כל הכבוד להשוואות, מי אומר שתתקלו דווקא בוירוסים שלא זוהו ע"י אנטיוירוס מסויים (עם database מתאריך מסויים) בבדיקה מסויימת ...

ובכלל, כאילו שמליון וירוסים שבבדיקה זה כל הוירוסים בעולם... ניקח גם בחשבון שבטבלה כל ה-AV מכוונים על סריקה בהגדרות מקסימאליות, כאשר במציאות - AV טוב הוא זה שמונע מהוירוסים להכנס מלכתחילה - בהגדרות דיפולטיביות. (מי בכלל מבצע סריקה בימינו ?)

ומה עם false positive ? זה הדבר הכי מעצבן שיש, ובבדיקות שלהם 10 מתוך 16 "מגלים" המון false positives.

לבחור אנטיוירוס ע"פי מספר וירוסים שזוהו בבדיקה של איזה אתר זה מתאים אולי לפרנואידים שכל היום גולשים באתרי פורנו וקראקים מפוקפקים.

(יש גם פורנו וקראקים באתרים איכותיים, למתחכמים שביניכם :) )

אגב, לגלישה מפוקפקת כבר המלצתי על sandbox (שאיתו מצידי שיכנסו 1000 וירוסים כי ברגע שאני סוגר את הדפדפן - כולם יורדים באסלה)

פורסם

מה מיוחד בה ומה הקשר בין תוכנה חינמית לאחת שצריך לשלם עליה?

מה קשור מה מיוחד? הוא התפעל מהביצועים של AVIRA, אז אמרתי לו להסתכל על הביצועים של TRUSTPORT. ::)

כרגע אני עם VIPRE + OUTPOST, המחשב פשוט טס לעומת KIS 2009.

פורסם

בנתיים התקנתי לי NAV 2009 כי מצאתי TRIAL של 3 חודשים, אני מרוצה, הוא ממש קל (יש שני תהליכים, אחד לוקח 2.5MB השני 3.5MB סה"כ 6MB) והוא ממש מהיר, בנתיים נישאר איתו, אם 3 חודשים ולא יהיו לי תלונות נלך לקנות אותו.

פורסם

6Mb זיכרון פנימי? אתה בטוח?

ה-Nod32 לוקח משהו כמו 30 לא?

פורסם

6Mb זיכרון פנימי? אתה בטוח?

כן,

מסתבר שיחסי הציבור שנורטון עשו לאנטי וירוס החדש היו נכונים.

צריכה מדהימה להפליא של כ-6 מגה זיכרון...

פורסם

אני בספק, לדעתי זה פשוט מעלה את צריכה הזיכרון של ישומים אחרים

פורסם

אין לי אפשרות לבדוק אם זה מעלה צריכה של ישומים אחרים אבל של התוכנה עצמה כן. והיא לוקחת בדיוק כמו שציינתי, ובכללי כשמשתמשים בתוכנה יש הרגשה של תוכנה ממש קלילה.

פורסם

אני בספק, לדעתי זה פשוט מעלה את צריכה הזיכרון של ישומים אחרים

%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%A1%D7%9A%20%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%99.JPG

הצריכה שלו נמוכה כל הזמן (בין ה-4 ל-0 אחוז).

פורסם

אתה מדבר על צריכת אחוזי עיבוד מהמעבד?

פורסם

הוא מדבר גם על זכרון וגם על CPU USAGE

ולמה לעזאזל הMAXTHON שלך צורך מעל 400 מגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים