עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

המלצה על נורטון התוכנה ממש הישתפרה בזמן האחרון וגם אני משתמש בה ויש לה ממשק הרבה יותר נוח מהמיתחרים תיסתקלו במיבחנים החדשים:

http://www.av-comparatives.org

נורטון לעולם, אבל לעולם לא יעלה על המחשב שלי או של מי שמכיר אותי. Symantec שרופים אצלי מזמן. בא לי להקיא שאני שומע את השם הזה.

הדבר הראשון שאני עושה על מחשב של חבר\לקוח זה מסיר את הנורטון (שזה לרוב פרוייקט בפני עצמו), וכל טכנאי מנוסה יסכים איתי.

symantec לא יקבלו ממני צ'אנס נוסף לא משנה איזה שיט חדש הם ישחררו :nono:

NOD32 כבר הרבה זמן מס' אחד מבחינתי. הוא בא גם בחבילה עם firewall אבל אני מעדיף את גרסאת ה-business ה"פשוטה" (כרגע 3.0.672)

לגלישה מאובטחת - רק sandboxie 3

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302213.msg3186025#msg3186025

• תגובות 836
  • צפיות 472.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נורטון לעולם, אבל לעולם לא יעלה על המחשב שלי או של מי שמכיר אותי. Symantec שרופים אצלי מזמן. בא לי להקיא שאני שומע את השם הזה.

הדבר הראשון שאני עושה על מחשב של חבר\לקוח זה מסיר את הנורטון (שזה לרוב פרוייקט בפני עצמו), וכל טכנאי מנוסה יסכים איתי.

symantec לא יקבלו ממני צ'אנס נוסף לא משנה איזה שיט חדש הם ישחררו :nono:

NOD32 כבר הרבה זמן מס' אחד מבחינתי. הוא בא גם בחבילה עם firewall אבל אני מעדיף את גרסאת ה-business ה"פשוטה" (כרגע 3.0.672)

לגלישה מאובטחת - רק sandboxie 3

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302213.msg3186025#msg3186025

לפי ביקורות והתרשמויות של מומחי אבטחה שאני מכיר (שעוסקים בתחום בוודאי יותר זמן ממני), הגרסא החדשה של NORTON טובה מאוד ואף מצויינת, ויכולה לעמוד בתחרות כנגד אנטיוירוסים אחרים.

פורסם

לפי ביקורות והתרשמויות של מומחי אבטחה שאני מכיר (שעוסקים בתחום בוודאי יותר זמן ממני), הגרסא החדשה של NORTON טובה מאוד ואף מצויינת, ויכולה לעמוד בתחרות כנגד אנטיוירוסים אחרים.

אמת, אבל רושם ראשוני קשה לשנות :nono:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

פירמטתי את המחשב שלי, ועכשיו אני עובד עם WINxp.

יש לי כרגע מותקן eset nod32 3 מקורי. הכוללת רק antivirus antispyware.

האם זה הגנה מספיק טובה למחשב שלי?

אפשר בבקשה המלצה לעוד תוכנת אבטחה, ומה אתם ממלצים לי להתקין: חומות אש/אנטי-ספייוור אחר?

והאם כדי לי לשדרג לחבילת ה nod 32 הכוללת בתוכנה גם Firewall, Antivirus, Antispam?

האם חומת האש של WIN מספיק טובה? אני צריך להתקין חומת אש אחרת?

אשמח לתגובות.

יש לציין שיש לי מחשב דיי ישן, אז אני רוצה תוכנה שלא גוזלת יותר מדי משאבים.

פורסם

שלום!

יש לי בבית מחשב ישן

P4 1.5GHZ

256 או 512 RAM

40GB הארד דיסק

מה התוכנה הכי קלה מבחינת משאבים?

כי כרגע התקנתי NOD32 שמותקן אצלי ואני מאוד מרוצה, אבל התקנתי אותה במחשב הישן ולפעמים יש פעולה בשם ekrn שקופצת ולוקחת הרבה מהמעבד(במיוחד שהוא 1.5GHZ)

אז אם יש לכם פתרון איך לבטל את הekrn הזה? כי אם מנסים לבטל אותו דרך התהליכים אז הוא חוזר שוב.

ואם אין פתרון אז אשמח לדעת איזה תוכנה יותר קלה יש מבחינת משאבים

תודה :jump: :jump:

פורסם

אני מחפש אנטי וירוס טוב שיעבוד על ויסטה 64 ביט ולא יעשה לי בעיה של מסכים כחולים כמו שNOD32 ובטח גם קספרסקי עושים

אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע

כמו כן האם כדאי לי גם להתקין חומת אש(עכשיו אני עם החומה של הוינדוס),אם כן אני מחפש חומה טובה שלא תעשה בעיות ושלא תאט לי את המהירות של האינטרנט

תודה!

פורסם

התקנת את גרסאת ה-64 ביט של nod32... כן ?

פורסם

מן הסתם

פורסם

אני מחפש אנטי וירוס טוב שיעבוד על ויסטה 64 ביט ולא יעשה לי בעיה של מסכים כחולים כמו שNOD32 ובטח גם קספרסקי עושים

אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע

כמו כן האם כדאי לי גם להתקין חומת אש(עכשיו אני עם החומה של הוינדוס),אם כן אני מחפש חומה טובה שלא תעשה בעיות ושלא תאט לי את המהירות של האינטרנט

תודה!

עברתי לאחרונה ל avast שהיא חינמית ונראה שעושה את העבודה,

לא מציקה, וגם כשעובדת לא מכבידה על המחשב.

מה KIS התיאשתי

פורסם

עד כמה באמת האבסט הזאת טובה ?

היה לי AVG אחר כך קיבלתי KEY מדוד שלי לקספרסקי נגמר עכשיו והיה לי איברה משהו כזה היה נחמד עד שהחליט שהוא לא רוצה לקבל את הKEY שלי..

אז עכשיו אני כרגע בלי אנטי וירוס..

היה לי נוד32 אבל כנראה שהוא גרם לבעיות מסכים כחולים וכד'....

כדי להוריד אותה ?

פורסם

כן,

תוריד ותנסה אותה לא עולה כסף.

http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

לגבי הנורטון שהזכירו פה,

כל מי שאני מכיר נכבה בעבר מהתוכנה שלהם אבל זה היה ממש מזמן ויכול להיות שהמצב השתנה היום,

חשוב לזכור שככל שיש לחברת אבטחה יותר נסיון כך היא יודעת לתקן פאקים היסטוריים ולשפר ביצועי אבטחה.

לי אישית אין בעיה לנסות אותה אבל רק אם לא היו לה אלטרנטיבות טובות (ויש לא מעט)

מה שכן הממשק שלהם נראה טוב מאוד

http://www.softpedia.com/progScreenshots/Norton-AntiVirus-Final-Screenshot-4338.html

פורסם

כדי להוריד אותה ?

לא הייתי ממליץ להתמש בנוד,אפילו בגירסתו השלישית.

מאגר הנתונים שלו לזיהוי וירוסים נחות,ויש להזכיר שהסריקה שלו מדלגת על קבצים רבים (בינהם קבצי מערכת שוירוסים אוהבים לשרוץ ביניהם).

לעומת זאת,

אני ממליץ בחום על AVG החינמי שכן מסוגל להתמודד עם קבצים מזיקים רבים,קל למערכת ונוח לתפעול.

פורסם

הוא לא דיבר על הנוד, הוא שאל על האבסט.

פורסם

הוא לא דיבר על הנוד, הוא שאל על האבסט.

לכל המתלבטים...

פורסם

אז אתם אומרים לעבור לAVG ?

פשוט אני כבר לא יודע מה לעשות..

AVG בחיים לא טובה אצלי !!

או שאני לא יודע בדיוק להשתמש בה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים