עבור לתוכן

למה בעצם לא ממליצים על הE8400?

Featured Replies

פורסם

טוב, תמו טיעוני - אתה צודק. כלומר, הכרטיס הזה אכן יעבוד על PCI-E 16X ללא איבוד ביצועים משמעותי.

• תגובות 71
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו... מה הקשר של כל התגובות האחרונות לנושא הדיון??

אני חוזר לנושא: קח אתה-8400, הוא יותר טוב היום מרוב המעבדים ועם טיפה OC אתה מגיע ל-3.4GHZ שזה יספיק מצוין לשנתיים הקרובות.

פורסם

תגידו... מה הקשר של כל התגובות האחרונות לנושא הדיון??

אני חוזר לנושא: קח אתה-8400, הוא יותר טוב היום מרוב המעבדים ועם טיפה OC אתה מגיע ל-3.4GHZ שזה יספיק מצוין לשנתיים הקרובות.

גם בסטוק המעבד הזה חזק. מומלץ!

פורסם

למה כרטיסים כפולים עובדים על X8 ולא על X16??

פורסם

מכיוון שכל ליבה גראפית שעל הכרטיס זקוקה לרוחב פס משלה. הם עובדים על 16X, אבל כל ליבה לוקחת חצי.

פורסם

הבנתי תודה [=

פורסם

הבנתי שמעבד E8400 נפלא

השאלה

האם אינטל תוציא עוד מעבד כפול ליבה בשנה הקרובה

שיתאים לי ללוח X38

או שזהו המעבד כפול ליבה האחרון שיתאים ללוח הנ"ל ?

( ידוע לי שבשנה הקרובה אינטל משנה סוקט ולכן השאלה האם יש טעם להשקיע בלוח+זכרונות ... )

פורסם

ייצאו גם E8300 ,E8200 וE8500 יש שמועות שיצאו גם E8600 ואולי עוד כמה כפולי ליבה מהירים יותר,כמו שראינו לליבה אין בעיה לעבור

את ה4GHZ

פורסם

שוב

8200 או 8300 או 8500 לא יעזרו

ואני בטח לא יחליף מעבד 2 ליבות רק בשביל עוד 200 MHZ

פורסם

לקראת סוף השנה יוצא הדור הבא - נחלים, ולא, הוא לא מתאים לשום לוח שקיים כרגע בשוק (טכנולוגיה חדשה, הבקר זיכרון יושב על המעבד כמו ב AMD).

פורסם

לקראת סוף השנה יוצא הדור הבא - נחלים, ולא, הוא לא מתאים לשום לוח שקיים כרגע בשוק (טכנולוגיה חדשה, הבקר זיכרון יושב על המעבד כמו ב AMD).

וזאת בדיוק הבעיה שלי ,

הלוח יקר +זיכרונות +++++

ולהינות מכל זאת רק בשביל דור אחד של E8400 או 8500 , נראה לי השקעה גדולה מאוד

והכח זה לא רק הבעיה זה השפות שיכנסו כמו SSE5 שעומדת לבצע מהפכה בווידאו

יבנה אולגריטם חדש ל- H264 ועוד......

פורסם

וזאת בדיוק הבעיה שלי ,

הלוח יקר +זיכרונות +++++

ולהינות מכל זאת רק בשביל דור אחד של E8400 או 8500 , נראה לי השקעה גדולה מאוד

והכח זה לא רק הבעיה זה השפות שיכנסו כמו SSE5 שעומדת לבצע מהפכה בווידאו

יבנה אולגריטם חדש ל- H264 ועוד......

SSE4 במעבדי E8XXX כבר עושה מהפכה בקידוד וידאו, יש ברשת בנצ'מרקים של קידודים תומכים SSE4 שמגיעים לשיפור של 40%.

ואגב, אדובי כבר יצאה בהצהרת תמיכה בתוכנה פרמייר לתמיכה ב-SSE4.

פורסם

SSE4 במעבדי E8XXX כבר עושה מהפכה בקידוד וידאו, יש ברשת בנצ'מרקים של קידודים תומכים SSE4 שמגיעים לשיפור של 40%.

ואגב, אדובי כבר יצאה בהצהרת תמיכה בתוכנה פרמייר לתמיכה ב-SSE4.

איזה כבוד הוא לי , קראתי הרבה מתשובותיך באתר

הכוונה שלי SSE4 נותן אלמנטים יותר עקיפים של מהירות אולי בקידוד ממקודד אחד למישנהו

אבל לא יכנס ל- FFDSHOW בתור שפה שמשפרת ובונה מקודדים .

ויותר מכך אינטל רמזה בעבר שלא כל הפקודות של SSE4 יכנסו למעבדים מסידרה 8000 כך שאני לא יודע כמה פקודות בפועל יש ב- סידרה 8000 .

דרךהגב גם בעבר כך היה וגם AMD עשתה זאת .

לעומת זאת כבר היום שיחררה AMD את שפת SSE5 המבוססים על מקודד זה ומפתחים של FFDSHOW

ושל מקודדים נוספים מתרשמים לטובה , דבר זה ישפר את איכות הסרטים שאנו נראה ,ישפר את שיטת הקידוד של הסרטים

שיכילו פחות רעשי רקע ודיוק גבוהה יותר .

פורסם

דרךהגב גם בעבר כך היה וגם AMD עשתה זאת .

לעומת זאת כבר היום שיחררה AMD את שפת SSE5 המבוססים על מקודד זה ומפתחים של FFDSHOW

ושל מקודדים נוספים מתרשמים לטובה , דבר זה ישפר את איכות הסרטים שאנו נראה ,ישפר את שיטת הקידוד של הסרטים

שיכילו פחות רעשי רקע ודיוק גבוהה יותר .

AMD פגעה קשות באמון שרכשתי לחברה הזאת, מאותו היום שיצאו מעבדי K10 עם באג חמור וביצועים עלובים.

החלטתי לקחת את כל התוכניות של AMD בערבון-מוגבל.

ככה שאני ממש לא מצפה מהם לגדולות, אולי אם ההנהלה תתחלף AMD תחזור לעצמה? מקווה מאוד.

פורסם

AMD פגעה קשות באמון שרכשתי לחברה הזאת, מאותו היום שיצאו מעבדי K10 עם באג חמור וביצועים עלובים.

החלטתי לקחת את כל התוכניות של AMD בערבון-מוגבל.

ככה שאני ממש לא מצפה מהם לגדולות, אולי אם ההנהלה תתחלף AMD תחזור לעצמה? מקווה מאוד.

נשמע שהתבגרת והתפקחת :yelclap:

אגב חבר'ה תגידו,מה זה אומר שמתכוונין לקידוד וידאו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים