פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים איך הוויסטה אחרי העדכונים (SP1 וכו')? עדיין טוחנת את ההארד דיסק והמעבד או שיש שיפור?
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים איזה blast from the pastאתה ממש חי בסטיגמות הא?ויסטה ממש לא טוחנת את ההארדיסק והמעבד נונסטופ
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים לא סטיגמות, זה מנסיון.אנסה לתהקין אותה בקרוב, נראה אם ה-SP1 באמת שיפר אותה משמעותית.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים לא סטיגמות, זה מנסיון.אנסה לתהקין אותה בקרוב, נראה אם ה-SP1 באמת שיפר אותה משמעותית.ויסטה כבררת מחדל מכבה מדליקה... את הדיסק בתוכנית החיסכון באנרגיה.תבדוק את ההגדרות, המון אנשים סבלו מהבעיה הזאת והיא פתירה בקלות.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים אם אתה רוצה באמת להכנס לתוך זה, אז אפשר לקשר ועוד איך את הSP לתגובות האנשיםכי שהויסטה יצאה היא יצאה עם בעיות, SP1 פתר את רוב הבעיות, ואני ממש מרוצה לעבוד עם ויסטה מאז.השאלה מה SP2 ייתן, וכמה שיפורי ביצועים, ובסופו של דבר גם זה קשור...[ההודעה הועברה למקומה הראוי]
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים אני מעוניין להתקין את ה-BETA של הגרסא החדשה (7). מה לגבי דרייברים ? האם ניתן למצוא לגרסאת ה-BETA ?
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים לדעתי לא ממש ניסתי , כי אצלי זה מותקן על VM,אתה יכול להשתמש באותם דרייברים בדיוק כמו ל VISTA
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר כמו שאמרו, זה לא מומלץ למחשב ראשי בשלב זה. זה אפילו לא בטא, זה טרום בטא ורוב הפיצ'רים המגניבים לא דלוקים. אפשר להדליק אותם אבל הם מלאים בבאגים. חכה לפחות לבטא הראשון.בקשר לדרייברים, הכל אמור לעבוד כמו שצריך. יש אנשים שהיו להם בעיות עם כרטיסי קול ובמיוחד Skype מסרב לעבוד על חלק מהמערכות.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אני קונה מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ומעבד כפול ליבה.אני רוצה להתקין ווינדוס XP למחשב הזה ואני לא יודע אם להתקין את גרסת ה32 או ה64.או שאולי עדיף לי וויסטה????
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים XP לא יקלוט כמו שצריך את כל ה4, וגרסת 64 של אקספי לא באה בחשבון.לדעתי תנסה ויסטה.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר אני קונה מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ומעבד כפול ליבה.אני רוצה להתקין ווינדוס XP למחשב הזה ואני לא יודע אם להתקין את גרסת ה32 או ה64.או שאולי עדיף לי וויסטה????תקרא את ההודעה הראשונה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.