עבור לתוכן

נפילת קצב גלישה בבזק בין לאומי

Featured Replies

פורסם

היי שלום וערב טוב,

כבר כמה ימים שאני מרגיש שהגלישה היא פשוט מכה ממש לוקח לדפדפן המון זמן להגיע מאתר לאתר והלעלות אתרים סבירים לא איזה אתר צ'כי שעובר דרך שרתים בארה"ב ואיראן. עכשיו היה לי כמה דקות פנויות אז נכנסתי לcmd ולאתר של בזק בין לאומי והתחלתי לעשות פינגים לכל מיני אתרים שאני גולש אליהם בד"כ. בהתחלה התוצאות היו ארוכות ולא הגיוניות (אם הן בכלל חזרו) אבל אחרי כמה ניסיונות והורדה של הקובץ בדיקה מהספק פתאום יש לי קצב מדהים! הפינגים חוזרים במהירות מטורפת (9 מילי שניות מהbbc באנגליה!) ואפילו HW שהיה לוקח לו לפחות 20 שניות לעלות עולה תוך מספר שניות בודדות.

עכשיו כאילו מה הקטע הם בכוונה נותנים לי קו איטי ואז שהם רואים שאני אשכרה בודק הם מחזירים אותו למה שהוא אמור להיות!? מישהו עוד נתקל בקטע כזה? משו שידוע על זה? זה ממש מרגיז!

• תגובות 160
  • צפיות 26.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן אוף מזה דווקא עכשיו שאני צריך תמקסימום הוא עושה לי בעיות.

אתמול הכניסה לHW הייתה בכלל סיוט

פורסם

מוזר מאוד =\

התחברתי אליהם אתמול [רק לספק 014] יש פינגים יחסית גבוהים [פעם 90 פעם 20 הכי נמוך שיצא לי היה 15 לוואלה]אבל האתרים טסים ואני מוריד על 580 [אינטרנט 5 מגה]

פורסם

הורגשה גלישה איטית גם אצלי.

פורסם

עכשיו היה לי כמה דקות פנויות אז נכנסתי לcmd ולאתר של בזק בין לאומי והתחלתי לעשות פינגים לכל מיני אתרים שאני גולש אליהם בד"כ. בהתחלה התוצאות היו ארוכות ולא הגיוניות (אם הן בכלל חזרו) אבל אחרי כמה ניסיונות והורדה של הקובץ בדיקה מהספק פתאום יש לי קצב מדהים! הפינגים חוזרים במהירות מטורפת (9 מילי שניות מהbbc באנגליה!) ואפילו HW שהיה לוקח לו לפחות 20 שניות לעלות עולה תוך מספר שניות בודדות.

את היכול להדריך אותי מה בדיוק עשית ? גם אני נתקל באיטיות אצלהם לאחרונה איטיות לא מוסברת אפילו באתרים ישראליים שפעם טסו.

מה צריך לעשות בCMD? (זה המסך השחור הזה?), ומה לעשות באתר של בזק? ומה בכלל השלבים שעשית? ....

תודה.

פורסם

כן אוף מזה דווקא עכשיו שאני צריך תמקסימום הוא עושה לי בעיות.

אתמול הכניסה לHW הייתה בכלל סיוט

כנ''ל לגבי!,

זה פשוט סיוט!.

אבל אני עוד חודש עובר לאינטרנט של HOT,

לא צרות,ולא כלום.

;D ;D

פורסם

אתה צוחק עלי?

אני בהוט 4 שנים ואני סובל מכל רגע

פורסם

חחחחח,

תוכל לפרט?

פורסם
  • מחבר

את היכול להדריך אותי מה בדיוק עשית ? גם אני נתקל באיטיות אצלהם לאחרונה איטיות לא מוסברת אפילו באתרים ישראליים שפעם טסו.

מה צריך לעשות בCMD? (זה המסך השחור הזה?), ומה לעשות באתר של בזק? ומה בכלל השלבים שעשית? ....

תודה.

עשיתי את הדברים הכי בסיסיים שאפשר לעשות בCMD (כן זה המסך השחור) אתה פשוט רושם

ping * כשה"*" זה כתובת של אתר ואז אנטר תעשה את זה כמה פעמים

ובאתר שלהם יש כמה קבצים שאתה יכול להוריד לבדיקת מהירות האינטרנט שלך... תחפש אני לא זוכר איפה זה היה פשוט תוריד אותם... כאילו תתחיל להוריד ותבטל קצת לפני הסוף או שנמאס לך

תגיד אם יש שינוי לטובה/רעה אחרי שאתה מנסה את זה

פורסם

אני גם גולש דרך הוט + 014

ובזמן האחרון מרגיש איטיות..

תוכנות p2p ואמיול מת וכדומה

פורסם

וואלה לי כבר יש שלושה שבועות לפחות פינגים גבוהים, לא יודע מה קרה דווקא היו להם פינגים מאוד נמוכים פעם.

כבר אני לא יכול לשחק מרוב הלאגים שיש. :'(

פורסם
  • מחבר

סביר להתלונן לynet או כדומה?

פורסם

גם לי בעיות איטיות בגלישה ושיתוף קבצים...

אני גולש הרבה ביוטיוב ושם הגלישה הפכה להיות ממש בלתי נסבלת, סרטון של 30 שניות לוקח לפחות 3 דקות לטעון...

פורסם

אני בנטויז'ן וגם היו לי בעיות של כניסה ל hwzone בשעות הערב.

לא נראה שיש פה משהו שאפשר להתלונן עליו ולעשות פרובוקציות.

פורסם

אןי צורך להתלונן, הם פשוט לא עומדים בעומס של הלקוחות שעוברים אליהם non stop.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים