פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים Golden AxeShinobi (מטורף!)Double Dragon 1- אני וחבר לא זזנו ממנוCommander KeenDouble BubbleTeenage Mutant Ninja Turtels (הראשון)Street FighterNFS 1MafiaWorld In Conflict- המשחק העיקרי שלי כרגע
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים Street FighterFahrenheitCoD4Soldier Of Fortune II Double Helix (Multiplayer)
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים Golden AxeShinobi (מטורף!)Double Dragon 1- אני וחבר לא זזנו ממנוCommander KeenDouble BubbleTeenage Mutant Ninja Turtels (הראשון)Street FighterNFS 1MafiaWorld In Conflict- המשחק העיקרי שלי כרגעוואי איזו נוסטלגיה, אני אהבתי תאמת את הDOUBLE DRAGON II וגם השילוב עם הBATTLETOADS, זה היה ממש חזק אני וחבר שיחקנו 15 שעות עם הפסקה מינימלית של שתייה ואוכל.
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים CoD 4 מככב פה שכחתי להוסיף את space jam אתם עכשיו קוראים את הודעתו של אלוף שכונת גילה בירושלים בspace jam ואם כבר משחק שאני וחבר שיחקנו שעות זה היה בכיתה ה' נראה לי need for speed 4 לא משחק הכי בשמיים אבל עדיין אני וחבר שלי היינו משחקים שעות עם המשטרה עושים מחסומים וכאלה איך התלהבנו מזה בזמנו.....כשהייתי בא לישון אצלו היינו משחקים עד 5 בבוקר...
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים 8 עמודים ואין אחד שנהנה לשחק בקרייסיס?מוזר...נהניתי מהמון משחקים ,רובם ותיקים.המשחקים שלי :HL1RainbowSix RSMOHAACOD4Bioshockוזו רשימה חלקית אך עיקרית.
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים תן לקרייסיס להכנס לדיון של שנה הבאה...חח.קרייסיס באמת אחד המשחקים המדהימים, אבל הוא לא מאלה שחרשתי עליהם, כשתהיה לי מערכת יותר חזקה אני ישחק בו ברזולוציה מטורפת ואז באמת יהנה מזה.
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים OblivionPOPFar Cryכול אלה אחלהאני מת לנסות את הTimeShft וCrysis פשוט שאני מעדיף לחכות למחשב חזק יותר ששם אני יוכל לשחק בכיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.