עבור לתוכן

רכב ראשון, פרויקט מודינג - סונומה 2X4

Featured Replies

פורסם

דוגמא לזלזול של אורי

מי הוא שהוא יחליט אם הניסיון שלי רעוע?

אה כן נכון שכחתי נגמר לו ההג חדש הוא מתחרה בנסקאר ובראמבלראמה...

אורי פתחת דיון כדי שאנחנו ניעץ לך... יעצנו! מה אתה עושה עם זה? מאיים כי היעוץ שלנו לא תואם את החלום שלך!

אל תבקש יעוץ אם ככה! תגיד זה מה אני עושה אין שינויים!

אבל לאאאא....

אה ואורי אני מבקש אל תדבר על נהיגה לפני שתחזיק הגה בידים ולא כי אחיך נתן לך סיבוב או משהו אלא כי אתה נהג

כאשר התחלתי ללמוד נהיגה התלהבתי התלהבתי ועכשיו אני רואה כי זאת טעות

ובקשר לפ*ץ שירד על ההמלצה שלי לסופה...

ניסית? אני בטוח שלא כי אם הייתי מנסה לא היית אומר את מה שאמרת

ואורי

אוט' זה לא נהיגה זה JoyRiding או בעיברית צחה - נסיעת פוזה

tata

• תגובות 95
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים לא מבינים ולא יודעים - לא קראת את ההודעות שלי אולי .....

פורסם

קראתי גם קראתי כרגע קראתי את הפתיל מתחילתו עד סופו

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי. הבחור בן 16! אין לו עדיין רשיון... הוא צעיר מדי לזה... אין לו עדיין אפילו נסיון בנהיגה... got it?

על אופנוע אפשר להוציא רשיון כבר בגיל 16 (אם אני לא טועה) וההבדל בין אופנוע למכונית הוא עצום! מלבד זאת הדיון הוא לא על מה כסף יש לו (שיהיה לו לבריאות) אלא על ההבנה וההתערבות שלו בנושא שאין לו בו אפילו עדיין רשיון, בוא לא נדבר על הניסיון... ::)

אני בחרתי להגיב אך ורק להודעה הנ"ל.

הבחור, אני.. בן 16, אומנם.. (ביולי 17), עם רקע של 4X4 מגיל 10.., נסיעה עצמאית.. רק בשנתיים האחרונות.

בכדי להתחיל לתכנן פרויקט של בניית רכב אשר צפוי לקחת עד שנה, אני רואה צורך להתחיל את הפרויקט כבר מעכשיו.

התקציב שעומד בפני גבוה מכיוון שאני וחבר שלי חברנו ביחד להגשמת החלום.

הסונומה ירדה מהפרק כבר מהעמודים הראשונים, וכרגע התומקאר הוא הבחירה העדיפה.

אם ביטלתי למישוע את העצה שלו, הבאתי לדעתי נימוק בוגר ומשכנע.

הסברתי פעם אחר פעם את הצרכים שלי, וכשמישהו מציעה לי סופה רעועה.. מבחינתי זה נובע מבעיה בהבנת הנקרא הוא בעיה בהבנה בתחום.

וכאשר ממליצים לי כי יונדאי אקסנט מספיקה לנסיעת דיונות.. משהו פה מעט תמוה, הלוא כן?!

אומנם ידע טכני מעמיק אין לי, אך יש לי ידע טכני רב.. באופן לפעולה המדויקת של נעילת דפרנציאל אני לא יכול להסביר, אך את התפקיד של נעילת דפרנציאל, את השימוש בה.. (גם ביצעתי) אני יודע היטב.

ולא יעזור מה נעילת דפרנציאל לא נועלים בנהיגה מהירה.. אחרת אתה מזמין לעצמך צרות.

בנוגע לניסיון שלי בנסיעות שטח.. אני חושב שפרסמתי בפורום זה לא מעט ת'ראדים על טיולים שעשיתי.. בכדי שימנעו תגובות מיותרות כמו תחזיק קודם הגה בידיים שלך.

פורסם

נחמד לטייל ביום שמש עם רכב משופצר מפה ועד קיבינימאט

לא עשית עדיין שום טיול רציני שיראה לך מזה נסיעת טח אמיתית

פורסם

אורי אין לי שום דבר נגד הפרויקט שלך, שיהיה לך בהצלחה, אבל אל תאיים סתם על אנשים בפורום הזה ועוד כאשר אתה בקושי נמצא בו...

פורסם
  • מחבר

מהיכן המידע הזה על חיי ונסיוני האישי?! אני משתגע..

טוב, בבקשה תגובות ענייניות אם אפשר, בבקשה.

פורסם

אוף, מתיש מתיש הת'רד הזה...

אורי, אני שמח שנפרדת מרעיון הסונומה.

בו ונתרכז שניה בתומקאר.

מה כדאי\ואפשר לשפר בו? הרי יש לכם תקציב מאוד גדול.

ראשית הייתי מנסה לסחוט כמה שיותר מהמנוע הזה (1200 סמ"ק).

אני לא יודע פרטים מדוייקים אך לא נראה לי שהוא עובר אפילו את ה 60 כ"ס כרגע...נכון ?

אז אולי כדאי להתחיל להחליק מעברים, להגדיל נפח וכו' כדי לסחוט יותר.

כדי להשתולל בדיונות הייתי עובר לצמיגים יותר יעודיים

כמובן מגביהה ומרחיב אותו

מגדיל את מיכל הדלק

אה, תגיד, סתם מתוך סקרנות - נראה לך שאפשר לשתול לו מגדש טורבו קטן ? ככה בקלות תעבור את ה 100 כ"ס ... ;)

חווה דעה

HF

פורסם

מגדש יעשה לו בעיות מכרב דמוי זה בגלל המשקל הנמוך של הרכב והקפיצות כח כאשר הטורבו נכנס לפעולה לא הייתי שם לנהג לא מיומן דבר כזה וחוץ מזה אם אני לא טועה המגדש יעשה בעיות תמיד כאשר הוא חשוף לחול

פורסם

אורי חמודי - אי אפשר לנעול נעילה אוטמטית במהירות או בפניה כי כל הזמן נעולה זה שוב מראה כמה אתה יודע... די נו באמת די ...

אתה רוצה אני מוכן לעזור לך ואפילו להסביר לך ולתרום לך מהידע הרבה שיש לי .... זה אתה שלא מוכן לקבל מי שיודע יותר ממך ופוסל.... כל מי שאומר אחרת.

פורסם

אורי חמודי - אי אפשר לנעול נעילה אוטמטית במהירות או בפניה כי כל הזמן נעולה זה שוב מראה כמה אתה יודע... די נו באמת די ... - זה מיותר !!

אתה רוצה אני מוכן לעזור לך ואפילו להסביר לך ולתרום לך מהידע הרבה שיש לי .... זה אתה שלא מוכן לקבל מי שיודע יותר ממך ופוסל.... כל מי שאומר אחרת.

אחי, די גמרנו עם ההעלבות.

אם בא לך להסביר לו (ומין הסתם גם לנו) אז יאללה, ואם לא אז לא.

תפסיק להתגרות בו. אם יש לך מה לתרום (ונראה כי יש לך הרבה) אז קדימה, אל תחסוך מאיתנו אף פרט,

אבל חלאס עם הכניסה בו. זה הופך את הדיון ללא כיפי בכלל.

בוא ננסה להתרכז בנושא.

תנסה שניה לחשוב אילו שיפורים אפשר לדחוף בתומקאר חדשה למשל...

HF

פורסם

מגדש יעשה לו בעיות מכרב דמוי זה בגלל המשקל הנמוך של הרכב והקפיצות כח כאשר הטורבו נכנס לפעולה לא הייתי שם לנהג לא מיומן דבר כזה וחוץ מזה אם אני לא טועה המגדש יעשה בעיות תמיד כאשר הוא חשוף לחול

מה ?!? (לא הבנתי את מה שהדגשתי)

(אפשר גם להכניס מגדש LPT שפשוט יעזור עם העקומה וישטיח אותה, לא תמיד חייבים להתחרע על 1.5 באר... :biglaugh: )

פורסם

אל תשכח שהוא נהג לא מנוסה יותר מדי כוח אסור לתת לו בידים

פורסם

בשביל מה לסהביר לו ? בשביל מה ? הוא הרי כ"כ בטוח שהוא צודק בכל דבר שהוא אומר שכל מי שניסה להעיר לו הוא קטל אותו ....... לא משנה כמה ההסבר מנומק ונכון הוא אפילו בטוח לא טרח לבדוק אותו במקור אחר כי הוא בטוח שהוא צודק לגמרי - עד שלא יבוא מישו ויגיד לו מה שהוא חושב בדיוק.... ככה זה.... ראה ערך הנעילה האוטמטית כמה פעמיןם הסברתי לו שאי אפשר לנעול את זה והוא עוד משוכנע שלא נועלים את זה לפני סיבוב או בנהיגה מהירה.... נו שווין ... גם כאלה יש.... :bash:

פורסם

מה ?!? (לא הבנתי את מה שהדגשתי)

(אפשר גם להכניס מגדש LPT שפשוט יעזור עם העקומה וישטיח אותה, לא תמיד חייבים להתחרע על 1.5 באר... :biglaugh: )

אתה מתכוון למגדש על ?

באמת שאינני מבין את הבחירה בתומקר בשביל רעיון שבעיקרו הוא באחה...

ששם אתה צריך באמת את הכוח - אם כי יש לך יתרון שזה רכב קל משקל אבל עדיין עדיף מנוע בנזין חזק עתיר סוסים....

הבחירה הראשונה שלך הייתה עדיפה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים