עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עם המסך הצלחתי אבל עם השני לא יש למשהו פתרון? ???

• תגובות 2.7k
  • צפיות 255k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה זה DEVMODE הזה ?

תמחק אותו , תשחק רגיל.

פורסם

זה כדי לאפשר קודים :-X

פורסם

למה לשחק עם קודים?...פשוט תעשה את הרמה של המשחק על EASY וזה אותו הדבר..

פורסם

מישו יכול להסביר לי בקשה איך אני עובר את המפלצת הזאת שיש על הסירה? הענקית הזאת? יש לי רובה מיוחד ואני לא יכול להשתמש בוונת שלי על המפלצת משום מה. ופיצוצים רגילים לא עוזרים..

מה צריך לעשות שם?

תודה!

פורסם

אתה מתכוון לראשונה, נכון? זו אחרי שהמפקד מת.

פשוט תירה את כל הטילים שיש על הסיפון ואז תעבור לשאר הנשקים. מתישהו היא תמות. הא, ותישאר רחוק ממנה.

פורסם

אתה מתכוון לראשונה, נכון? זו אחרי שהמפקד מת.

פשוט תירה את כל הטילים שיש על הסיפון ואז תעבור לשאר הנשקים. מתישהו היא תמות. הא, ותישאר רחוק ממנה.

אני מדבר על המפלצת הכחולה הזאת.. הגעתי אליה אחרי שהיו לי כל מיני משימות בסירה כמו לכבות תשלטר ועוד.. לא ניראלי שזה מה שצריך לעשות כי יש לי רובה מיוחד שאפשר לנעול איתו מטרה משו כזה. אבל אני ינסה בכל זאת לפוצץ אותו ככה..

פורסם

תשמע, יש בדיוק שני מפלצות גדולות על הסיפון. אחת מגיעה מיד אחרי שהקפטן מת והשניה שהיא גדולה בהרבה אחרי שאתה הורג את הראשונה והיא הבוס האחרון. הנשק שאתה מדבר עליו משמש אותך רק לאחרונה ורק בנקודות מסויימות (יגידו לך מתי)

לראשונה (זו שהחיילים עוזרים לך להילחם איתה) אתה משתמש במשגרי טילים ובנשק סטנדרטי.

פורסם

תשמע, יש בדיוק שני מפלצות גדולות על הסיפון. אחת מגיעה מיד אחרי שהקפטן מת והשניה שהיא גדולה בהרבה אחרי שאתה הורג את הראשונה והיא הבוס האחרון. הנשק שאתה מדבר עליו משמש אותך רק לאחרונה ורק בנקודות מסויימות (יגידו לך מתי)

לראשונה (זו שהחיילים עוזרים לך להילחם איתה) אתה משתמש במשגרי טילים ובנשק סטנדרטי.

טוב אח שלי תודה רבה לך! אני ינסה אחר הצהריים

פורסם

חפש ב YOUTUBE

CRYSIS FINAL

CRYSIS END

ותראה בעצמך

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איך המשחק עובד על x1950xtx , ברזולוציה של 1024x768

מישהו ניסה ?

פורסם

יעבוד לך על הגדרות בינוניות

פורסם

איך המשחק עובד על x1950xtx , ברזולוציה של 1024x768

מישהו ניסה ?

עם 1950XT 256M, ההרחבה WH עובדת מעולה על MED-HIGH (שיידר על HIGH, שזה הכי חשוב) על 25-30 FPS ומרגיש ממש חלק -

ואני עוד על רזו' של 1280*1024, ככה שלך זה יעבוד בכלל מצויין.

פורסם

לי יש PRO עם 256MB, ואני מריץ את המשחק ברזולוציה הזאת כשכל ההגדרות על מדיום, ממוצע 36 FPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים