פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מה שמטריד אותי זה איך נומאד יתמודד עם השיפור הגראפי של העולם סביבו. כאילו מה, הוא טס לאי הקפוא שוב פעם, נוחת שם, ופתאום מגלה שכל העולם סביבו מרונדר בצורה אדירה. אני אישית הייתי אוכל סרטים על זה. למרות שהגיע הזמן שאלוהים ישדרג את החומרה של החיים. בא לי קצת אפקטים של MOTION BLUR פה ושם. Life sucks, but it has awesome graphics
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים סיימתי את המשחק, משחק קצר, 99 שמירות סה"כ.... די מבאס ציפיתי כל כך שנומאד יחזור לאי שפרופט נעלם בו... ואז אני יציל אותו וזה... אבל בעסה שזה נגמר כמו AC.... בכתוביות מבאסות!!! אגב לא יודע מה איתך אני מדי פעם משתמש בחומרה כדי שיהיה לי MOTION BLUR אם אתה מכיר במקרה ABSOLUT-VODKA RED-BULL... זה גורם לאחלה MOTION BLUR אני מרגיש כאילו אני בGTA3...
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים לא רק, אלא QUADFIRE הופך ל4WAY... יפה... נ.ב - לעוד אנשים יש באגים כבדים בפיזיקה של המשחק?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים הייתי מציע לכם לשמור את התמונה למחשב כדי שתראו אותה בגודלה המלא.http://i112.photobucket.com/albums/n198/oldgoat5/crysis2ja7.jpg
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים נראה מדהים.אולי תכניס את זה כתמונה בפוסט ולא בלינק? פשוט תלחץ "עריכה" מעל הפוסט (לא מתחתיו, שם זו עריכה מהירה) סמן את הלינק ותלחץ על הכפתור של התמונה (בשורה השנייה, השני מימין)תשמור והתמונה תוצג רגיל.אה.. כמובן שהרז' של התמונה גבוהה מדי והיא תמתח את הפורום.פשוט תקטין את התמונה למקס' 800X600 ותעלה, בנוסף ללינק.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים 1.תקרא חוקים 2.זה נחמד לשניה ואז קולטים שפשוט שמו את התמונה של הנשק ומצפן על רקע אמיתי.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים תגידו איך מריצים את הbenchmark של המשחק? לא מצאתי את זה בתיקיה של המשחק.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לא נמאס להספים על שטויות ? :s05:תגידו איך מריצים את הbenchmark של המשחק? לא מצאתי את זה בתיקיה של המשחק.אתה מדבר אולי על ההרחבה ? WARHEAD ?כי בקרייסיס הרגיל זה בתקייה של ה EXE שמפעיל את המשחק, זה נמצא לידו...
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים עזרה בבעיה קטנה המשחק עולה לי שהתפריט שהשורת התחל למטה מופיעה ואני לא יכול להעיף את זה ?מה עושים
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים בדוק בהגדרות אולי אתה רשום על WINDOW כאילו המשחק הוא תחת חלון ולא FULL SCREEN..
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אין זה רשום פול הכול בסדרעוד עזקה קטנה למה הוא לא נותן לי לשנות את זה מה יש לויסטה הזאת!@http://img146.imageshack.us/my.php?image=ddegm6.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.