עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נכון, זה בדיוק מה שההגיון אומר לעשות.

אבל לעזאזל עם זה. :smile1:

משחק מולטי פשוט הרבה יותר מושך אותי ובסינגל אני משתעמם מהר, אז הלכתי ישר למולטי.

בהתחלה קצת טחנו אותי, אבל לא נורא.

עכשיו המצב הרבה יותר טוב.

• תגובות 4k
  • צפיות 382.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השלב שמקבלים בסוף זה השלב במטוס?

אם כן מקבלים אותו גם מבלי לצפות בקרדיט...

פורסם

משחק באמת מצויין ,פשוט כיף לשחק :xyxthumbs:.

פורסם

השלב שמקבלים בסוף זה השלב במטוס?

אם כן מקבלים אותו גם מבלי לצפות בקרדיט...

צודק, כבר רשמתי את זה.

פורסם

איך אפשר לדעת באיזה סרבר יש צ'יטרים?..

דרכי זיהוי במישחק עצמו?

תנו טיפים

פורסם

הדרך היחידה זה לשחק איתם....

או לראות למטה בצד שמאל איך הpunkbuster מעיף אותם, אבל צריך לקרוא למה הוא העיף אותם כי לרוב זה לא בגלל צ'יטים, אלא סתם בגלל שהpunkbuster זה כלי דפוק :screwy:

פורסם

עכשיו זה יותר קשה לזהות אותם גם ,בגלל שניתן לראות דרך קירות ולחדור אותם ,היה לי כמה פעמים שפשוט מישהו התחבא מאחור ויריתי דרך הקיר חח

פורסם

הסרברים חזרו ל1.0? עכשיו נסיתי להתחבר לכמה והוא אומר לי שאני לא תואם את הגרסה 1.0 מוזר...

פורסם

אני חייב לציין שבמפות הנכונות ובידיים הנכונות ה-M16 הוא אחד הנשקים היותר טובים שיש במשחק.

בשילוב עם Stopping Power ו-Deeper Penetration אני הורג איתו כמעט תמיד ביריה אחת ובנוסף גם דרך קירות.

גם בהתקלויות של פנים מול פנים, הוא פשוט משבית אוייבים בשניה.

לדעתי לא היו צריכים לתת אותו בהתחלה, בשלב הזה אנשים עדיין לא מיומנים ולא מעריכים את הנשק הזה כמו שצריך. צריך לתת אותו כשהשחקן הולך ומתמקצע כי הוא דורש Aiming ממש טוב ביריה מהמותן.

פורסם

אני חייב לציין שבמפות הנכונות ובידיים הנכונות ה-M16 הוא אחד הנשקים היותר טובים שיש במשחק.

בשילוב עם Stopping Power ו-Deeper Penetration אני הורג איתו כמעט תמיד ביריה אחת ובנוסף גם דרך קירות.

גם בהתקלויות של פנים מול פנים, הוא פשוט משבית אוייבים בשניה.

לדעתי לא היו צריכים לתת אותו בהתחלה, בשלב הזה אנשים עדיין לא מיומנים ולא מעריכים את הנשק הזה כמו שצריך. צריך לתת אותו כשהשחקן הולך ומתמקצע כי הוא דורש Aiming ממש טוב ביריה מהמותן.

זה נכון אחרי שמתרגלים שהוא יורה בשלשות הוא אחד הנשקים....

פורסם

אני תמיד אמרתי שהנשק הזה הוא נשק מצויין,

משום מה, החבר'ה פה קברו אותו על ההתחלה ויצאו בהצהרות שM4 Carbine הכי טוב [אישית אני לא מת עליו].

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר.

וגם אני קטלתי את ה-M16 בעצמי, אבל אחרי שהתשפרתי במשחק, אני משתמש בו יותר וביותר מפות.

פשוט היו צריכים לאפשר אותו בדרגה 30 ככה ולא בדרגה ראשונה.

דווקא את ה-M4 שהוא נשק All in One כזה ומתאים לכולם, היו צריכים לאפשר כבר מהדרגה הראשונה.

פורסם

מהM4 לא התלהבתי הנזק שהוא גורם ממש קטן לפעמים אני מגיע למצב שאני גומר מחסנית על אויב אחד...

פורסם
  • מחבר

גם אני לא משתמש ב M4 כבר

ה MP5 עושה את העבודה טוב יותר.

את ה M16 אנסה מאוחר יותר,מצריך תרגול מסוים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים