פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים נכון, זה בדיוק מה שההגיון אומר לעשות. אבל לעזאזל עם זה. משחק מולטי פשוט הרבה יותר מושך אותי ובסינגל אני משתעמם מהר, אז הלכתי ישר למולטי. בהתחלה קצת טחנו אותי, אבל לא נורא. עכשיו המצב הרבה יותר טוב.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים השלב שמקבלים בסוף זה השלב במטוס?אם כן מקבלים אותו גם מבלי לצפות בקרדיט...צודק, כבר רשמתי את זה.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים הדרך היחידה זה לשחק איתם.... או לראות למטה בצד שמאל איך הpunkbuster מעיף אותם, אבל צריך לקרוא למה הוא העיף אותם כי לרוב זה לא בגלל צ'יטים, אלא סתם בגלל שהpunkbuster זה כלי דפוק
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים עכשיו זה יותר קשה לזהות אותם גם ,בגלל שניתן לראות דרך קירות ולחדור אותם ,היה לי כמה פעמים שפשוט מישהו התחבא מאחור ויריתי דרך הקיר חח
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים הסרברים חזרו ל1.0? עכשיו נסיתי להתחבר לכמה והוא אומר לי שאני לא תואם את הגרסה 1.0 מוזר...
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים הנה כמה סרברים ישראלים :http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=ILתהנו יש שרת של ה אתר ?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אני חייב לציין שבמפות הנכונות ובידיים הנכונות ה-M16 הוא אחד הנשקים היותר טובים שיש במשחק.בשילוב עם Stopping Power ו-Deeper Penetration אני הורג איתו כמעט תמיד ביריה אחת ובנוסף גם דרך קירות.גם בהתקלויות של פנים מול פנים, הוא פשוט משבית אוייבים בשניה.לדעתי לא היו צריכים לתת אותו בהתחלה, בשלב הזה אנשים עדיין לא מיומנים ולא מעריכים את הנשק הזה כמו שצריך. צריך לתת אותו כשהשחקן הולך ומתמקצע כי הוא דורש Aiming ממש טוב ביריה מהמותן.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אני חייב לציין שבמפות הנכונות ובידיים הנכונות ה-M16 הוא אחד הנשקים היותר טובים שיש במשחק.בשילוב עם Stopping Power ו-Deeper Penetration אני הורג איתו כמעט תמיד ביריה אחת ובנוסף גם דרך קירות.גם בהתקלויות של פנים מול פנים, הוא פשוט משבית אוייבים בשניה.לדעתי לא היו צריכים לתת אותו בהתחלה, בשלב הזה אנשים עדיין לא מיומנים ולא מעריכים את הנשק הזה כמו שצריך. צריך לתת אותו כשהשחקן הולך ומתמקצע כי הוא דורש Aiming ממש טוב ביריה מהמותן.זה נכון אחרי שמתרגלים שהוא יורה בשלשות הוא אחד הנשקים....
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אני תמיד אמרתי שהנשק הזה הוא נשק מצויין,משום מה, החבר'ה פה קברו אותו על ההתחלה ויצאו בהצהרות שM4 Carbine הכי טוב [אישית אני לא מת עליו].
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים זה בדיוק מה שאני אומר.וגם אני קטלתי את ה-M16 בעצמי, אבל אחרי שהתשפרתי במשחק, אני משתמש בו יותר וביותר מפות.פשוט היו צריכים לאפשר אותו בדרגה 30 ככה ולא בדרגה ראשונה.דווקא את ה-M4 שהוא נשק All in One כזה ומתאים לכולם, היו צריכים לאפשר כבר מהדרגה הראשונה.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים מהM4 לא התלהבתי הנזק שהוא גורם ממש קטן לפעמים אני מגיע למצב שאני גומר מחסנית על אויב אחד...
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים מחבר גם אני לא משתמש ב M4 כברה MP5 עושה את העבודה טוב יותר.את ה M16 אנסה מאוחר יותר,מצריך תרגול מסוים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.