עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

navk2, תתחיל לחקור את הסביבה (בדקת את כל השבילים?) ולדבר עם כל מי שאתה רק יכול.

זה לא אזור קשה, פשוט צריך טיפה עבודת רגליים.

תשכח מהמצפן של oblivion שהראה לך איפה כל דבר נמצא.

ben_amitai, אחרי שאתה מקבל את הקווסט הזה - יצוצו שומרים מחוץ לבית המתאים. (אני בכוונה לא רושם איפה הבית ע"מ לא לקלקל לאחרים)

בשביל זה אפשר לצבוע את הכתב בצהוב או משהו שלא יראו.

אבל תודה רבה אני יתחיל לחפש בבתים :hat::hi:

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הציון הכי גבוה עד כה:

88 Pelit (Finland)

Takes a normal fantasy world and turns it into a refreshingly interesting place. Geralt is an excellent main character. The story moves along nicely after the boring old amnesia start and there are lots of things to do. The only major setback is the unresponsive combat, which doesn't give enough feedback to the player about what's really happening and if the commands are accepted or not. [Nov 2007]

מדיה כתובה כך שאין לינק לביקורת המלאה.

פורסם

אני מיואששש איך אפשר להרוג את החיה הזאות!!!

אחרי המשפט שעושים לאביגייל נישיתי גם להציל אותה וגם לעזוב אותה אבל לא עוזר כלום אחרי שאני מגיע לחייה הזאת כלום לא עוזר היא כל הזמן משתקת אותי ואין מה לעשות נגד זה...

למישהו יש עצה לקרבות? כי ניראה לי שאני עושה משהו לא בסדר, יש אפשרות להתחמק? חוץ מללחוץ פעמיים על כיוון כלשהו...

פורסם
  • מחבר

תשובה:

אתה חייב להשתמש בשמן על החרב שלך. אני לא זוכר מאיפה אתה משיג אותו, אבל יש שמן מיוחד נגד רוחות.

תתחיל במצב קרב קבוצתי ותהרוג את כל הכלבים הירוקים. כל פעם שהכלב הגדול מתקרב אליך תשתמש עליו בקסם ותעיף אותו אחורה.

אחרי שהירוקים מתים תתמקד בכלב עם סגנון קרב מהיר.

תשתה לפחות פעם אחת את השיקוי שעוזר לך להחלים מהר יותר.

פורסם

המשחק The witcher חדש או ישן? והאם אתם ממליצים עליו

1) איך הגרפיקה?

2) יש עלילה יפה?

3) הקרבות כפיים?

4) המשק בכללי שווה?

תודה

פורסם

1) איך הגרפיקה?

2) יש עלילה יפה?

3) הקרבות כפיים?

4) המשק בכללי שווה?

תודה

1:יפה

2:כן

3:לא כלכך

4:כן!

פורסם

מנוע הקרבות גרוע, כאילו, ההרגשה היא סתם כאילו אני משחק MU ONLINE ע"י קליקים וזה לא כיף :P

פורסם

אז מה הכיף פה?

סתם להסתובב במפות

פורסם

אני תקוע באיזה קווסט, הנה המצב שלי:

יש קווסט שנקרא memory of a blade שאני עושה עכשיו. כתוב לי ללכת לshani לשאול אותה על החרב ובתוך הבית שלה (door to shani's house) יש רק איזו זקנה אחת ואני לא מוצא את shani בכלל. מה עושים????

פורסם

1) איך הגרפיקה?

2) יש עלילה יפה?

3) הקרבות כפיים?

4) המשק בכללי שווה?

תודה

זה משחק עם קווסטים מסובכים ואתה צריך לקרוא בו פסקאות שלמות חסרות ערך כדי להתקדם במשחק ולהבין מה רוצים ממך בכלל.. אבל הגרפיקה טובה

ובקשר לקרבות

תראה סרטונים ב YOUTUBE.. כל הזמן אותן תנועות משעממות של החרב

אני חשבתי לשחק במשחק הזה אבל אחרי שהבנתי עליו קצת יותר לא נראה לי שזה כל כך כיף :-\

פורסם

אז מה הכיף פה?

סתם להסתובב במפות

כנראה הם נהנים מפתירת הקווסטים.

אם מערכת הקרבות הייתה טובה יותר באמת הייתי מתלהב הרבה יותר ומשחק בהנאה, אבל ברגע זה, זה פשוט MU OFFLINE :'(

פורסם
  • מחבר

אני תקוע באיזה קווסט, הנה המצב שלי:

במשך היום היא עובדת בבית החולים, תחזור בערב.

כנראה הם נהנים מפתירת הקווסטים.

אני נהנה מכל רגע (מלבד מסכי הטעינה :-\)

המשחק מקורי מאוד בכל אספקט, העלילה חזקה במיוחד, יש פתרונות שונים לקווסטים, יש הרבה קווסטים סודיים ואו מקומות/אנשים שמופיעים רק אם בחרת לפתור קווסטים בדרך מסויימת.

החסרנות של המשחק הם זמני הטעינה והinventory.

נכון שמערכת הקרבות טיפה חלבית בהתחלה - אבל נראה לי שלא שיחקתם מספיק זמן ע"מ להבין אותה באמת. עם הזמן ג'ראלד משתפר ונוספות לכם יכולות חדשות והשילוב של קסמים/שיקויים/חרבות הופך למעניין ודינאמי מאוד.

פורסם

אפשר לומר שכמו Bioshock, המשחק הזה מיועד לגיימרים שממש אוהבים משחקי מחשב, כאלה שמשקיעים קצת זמן במשחק ולא רוצים רק כיף נטו.

פורסם

אוקי הצלחתי להפעיל את המשחק (סוף סוף) ואחריי משחק* של כשעה נהנתי מאוד!

הזווית מצלמה OTS מגניבה פעם ראשונה שאני משחק בזווית כזאת, הייתי צריך להתרגל טיפה לשיטת הקרב והCOMBO אבל זה סבבה...

*= השעה חולקה להלן:

40 דקות לסרטונים למיניהם

12 דקות למשחק עצמו

5 דקות לטעינה שיש מכל חדר כמעט לחדר אחר...

2 דקות לAUTOSAVE שלא מצאתי איפה מבטלים אותו...

מקווה שבהמשך יהיה קצת יותר אקשן וקצת פחות סרטונים :P

פורסם
  • מחבר

השעה הראשונה אכן עמוסה בסרטונים :P

לאחר מכן יש כבר הרבה פחות.

אי אפשר לבטל את הautosave. אולי בפאץ הבא יוסיפו אפשרות כזאת כי זה בלתי נסבל.

רק אני משחק במצב OTS ?F1 נראה לי כזה לא נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים