עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יצא פאץ מתוקן.

We have just released a

new patch version 1.1a. The new patch replaces patch 1.1 and corrects a possible blocker bug that might occur in Act5.

"We've tried to fix as many problems as possible and provide a more stable version for the game as quickly as we could, hence the oversight. I'd like to ask everyone who hasn't yet installed the patch or has installed the 1.1 patch to update to version 1.1a." - said Jacek Brzezinski, Project Lead for The Witcher.

Installing the 1.1a patch will not cause any problems with existing saved games.

CD Projekt RED crew

הוא תופס כ113מגה (1 יותר מהפאץ הקודם)

אני חושב שמי שעוד לא הגיע לאזור 5 שישאר עם הפאץ הקודם בתקווה שיצא פאץ incremental במקום הפאץ המלא הזה כי פשוט חבל על ההורדה.

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שעוד לא התקין פאצ'ים, אפשר ישר לדלג לחדש? או שצריך להתקין ברצף? [כמו שפעם היה צריך משום מה בBF2 :screwy: :screwy: ]

פורסם
  • מחבר

כן, בהחלט.

הפאץ גם לא מפריע לשמירות ישנות.

פורסם

עד כמה המשחק מתאחם לגיימפאד?

למשל clive's JERICHO תואם לשלט של XBOX באופן משולם.

פורסם

אח כוסעמוק.

ספויילר אלרטטטטטט: [לא כ"כ הרבה אבל שווה לקרוא, זה לא יגלה לכם "את העלילה" או משהו]

המשחק מאוד טוב אבל יש בו באגים קטנים ומעצבנים - והמון.

[כשאתה מדבר עם מישהו ועושה משהו רע, יוצא מהחדר ("בניין" שלם כביכול וגורם לטעינה של האיזור החיצוני) ואז חוזר ; הוא שוכח הכל. ((כמובן אלא אם כן זה EVENT מרכזי כמו QUEST, אבל אם מכעיסים אותו אפשר תמיד לחזור ולקבל את התוצאות שרוצים]

כשאתה מדבר עם מישהו - לפעמים כשאתה מסיים לדבר על "נושא אחד" [ואתה לא מכעיס אותו, כלומר אתה יכול לדבר איתו שוב] השיחה פשוט תצא והבן-אדם יחזור למקום המקורי שלו. [וזה לוקח 2-3 שניות ; להתיישב]

עד אז אתם לא יכולים לדבר איתו - ואם יש לכם 7-8 נושאי שיחה.. :bash:

הקרבות "בוסים" לפעמים מאוד מעצבנים - אני למשל בACT3 באמצע ויש לי קרב בוס ב-Swamps נגד פשוט עדר ענק של אוייבים, שכולל גם כמה מפלצות ביניהם

זה מאוד מעצבן כשבאמצע הקרב, כשאני הורג את כולם ומנצח [ ;D ] ונשאר עם 100% HP פתאום אחת המפלצות \ משהו אחר גורם ל- Stun כלשהו וככה אתה פשוט מת [[בואו נראה אותכם שורדים 15 אויבים במעגל שמתקיפים ביחד כשאתה לא יכול לזוז]]

ב-ACT3 יש בנק.

הבנקאים נמצאים מאחורי דלפק - והופ, אי אפשר לדבר איתם.

למה? כי צריך להיות קרובים אליהם בלי מחסומים [נו באמת, פקודה פשוטה של טווח שבו אפשר לדבר איתם הייתה מסדרה את זה.]

זה עוד בסדר כשמדברים ככה עם מנהל הפונדק בכל עיר - אפשר לעבור לצד האחורי בשניה, אבל נו באמת - ריאליזים בבקשה?

הבאג עם ה-BLACKSMITH עדיין לא תוקן - ככה שאני נשאר עם החרב הסטנדרטית [+40% ATTACK ו+30% PAIN יעזרו לי מאוד, תודה רבה.] עד סוף המשחק.

מערכת הקרבות טובה למרשות שלפעמים אתה תתבלבל [כי לוקח בערך חצי שניה עד שניה וחצי עד שהוא יתחיל את המתקפה (לפעמים גם 0 שניות , אז זה בסדר)] וככה אתם תחשבו שעוד לא התקפתם - תלחצו שוב על העכבר כדי להתקיף וככה כבר תשברו את הקומבו. :screwy:

כשעברת כבר חצי מהמשחק אתה מתחיל לשים לב לדמויות.. לדוגמא כשבפרק 1 הייתה דמות רעה שהתקיפה אותך - פתאום הסקין שלה מופיע שוב על איזה Bard מטומטם בקול צווחני - ריאליזם שוב רבותי? :kopfpatsch:

אני בטוח שזה לא היה קשה לעצב עוד איזה 15-20 סקינים בשביל ה"אויבים בלבד". [נו באמת, המשחק היה בפיתוח מספיק זמן.]

תוך 2-3 פרקים [מתוך 5] אתם תבינו שה-Side quests פשוט Pointless.

אתם תקבלו זהב עבורם - כן, אבל כמעט ואין מה לקנות! נכון, יש דברים שצריך בשבילהם זהב, אבל זה לא שאתם "חוסכים בשביל איזו חרב טובה" - אני לא מבין בכלל למה האויבים מפילים נשקים - הם תמיד חסרי מטרה בגלל ש"הם לא תומכים בטכניקות הלחימה שלכם" ובגלל זה הם יהיו בהרבה יותר חלשים [וכן, אני לא אידיוט - בדקתי הכל]

המשחקיות עצמה מהנה, ואני כבר בסוף האקט השלישי מתוך חמש - אבל אם לא יהיה איזשהו Twist במשחקיות איכשהו [ולא רק אותם סייד-קווסטים של "לך לשם תהרוג את זה" ] אז המשחק יתחיל לשעמם - אני הגעתי לנקודה שפשוט בחרתי להתעלם מהסייד קווסט, ורק אם פתאום תופיע לי הודעה שסיימתי אחד מהם [כי הרגתי XX מפלצות ואספתי את הלשונות \ מוח \ כבד \ ציפורניים \ עיניים שלהם] אז אני אלך לאסוף את הפרס.

כשאתה נכנס לבית של מישהו ולוקח לו דברים - אין שום תגובה.

אתה יכול לקחת מה שבא לך, מתי שבא לך ואיפה שבא לך ואף אחד לא יגיד על זה כלום.

החפצים שבד"כ תמצא הם Useless - "אוכל" בד"כ, מטבעות, ולפעמים [בקווסטים] גם דברים טובים - לא נשקים \ משהו כזה - רק דברים שאפשר למכור בשביל עוד זהב.

חוץ מבמקרה אחד, שזה היה Quest ושמרו על תיבה כלשהי - כשלקחתי אותה התחיל קרב כמובן ביני לבין האויבים [הייתי ב"מסווה"]

גם במקרה הזה, לא יודע איך - כשהלכתי לחדר מרוחק מהקרב [כלומר איפה שהאויבים האחרים לא יכלו לשמוע \ לראות אותי - ובגלל זה לא התערבו בקרב ליד התיבה], נחשו מה - הם איכשהו ידעו והתחילו לתקוף אותי כשהתקרבתי. [מה שכן, בחדר הסופי באה תגבורת בסוף אז :) ]

יש אישיות לכל NPC - ואת זה אני אוהב, לדוגמא השומר שלכם בכלא - שבמקרה מעשן סמים :smile1: ובמהלך המשחק ירצה שתשיגו לו סמים במקרה שתרצו "מידע כלשהו" לגבי משהו. [ממליץ לשמור סמים בInventory תמיד, "You never know when you'll need this"]

בחלק מהמשחק הייתי צריך להכנס למערה ולהציל שם אנשים - סבבה.

עכשיו, 5 דקות אחרי זה הייתי צריך ללכת למערה אחרת במטרה אחרת בכלל - נחשו מה, למרות שהמיקום היה שונה: המפתחים השתמשו באותו המודל של המערה. נו באמת.

יש עוד המון דברים ששמתי לב אליהם, אבל אני אחסוך ::)

בכל מקרה, המשחק טוב, אפשר לשחק בו, מומלץ לשחק בו אבל עם כל הבאגים והדברים המטומטים האלה זה יגרום לכם לתת איזה כאפה בראש מדי פעם. :kopfpatsch:

פורסם

^^

מדהים איך הקדמת תשובה בדיוק לשאלה שהתכוונתי לשאול בדקות אלה ממש :)

פורסם

^^

מדהים איך הקדמת תשובה בדיוק לשאלה שהתכוונתי לשאול בדקות אלה ממש :)

איזו שאלה? עניתי על הרבה :silly:

פורסם

השאלה איך המשחק מבחינת באגים, האם הוא מספיק "בשל" או שהוא דורש המתנה לפאצ'ים נוספים.

או בקיצור, האם הוא סובל במידה מסויימת מסינדרום NWN2..

פורסם

השאלה איך המשחק מבחינת באגים, האם הוא מספיק "בשל" או שהוא דורש המתנה לפאצ'ים נוספים.

או בקיצור, האם הוא סובל במידה מסויימת מסינדרום NWN2..

הפאץ' גרם למשחק לקרטע בחלקים מסויימים [שלא קרטעו בעבר, למשל ב-Trade Quarter של Vizima].

מה גם ששמתי לב שהמשחק פשוט מטומטם.

באג הBlacksmith שדיברתי עליו? זה לא היה באג.

היית צריך לקנות חרב חדשה שקוראים לה "Meteorite Sword", היו לו כמה כאלה - כל אחת עם Combination אחר של Runes.. :kopfpatsch:

בכל מקרה, עכשיו זה שוב קרס לי [פעם שלישית].. בדיוק אחרי שאיכשהו עברתי קרב חשוב מאוד. :nixweiss:

פורסם

אז יש דמו?(למה אני מתפתה כבר להוריד את המשחק... הוא לא הגיע לחנויות... נכון?)

פורסם
  • מחבר

המשחק בחנויות באירופה כבר מספר ימים. (רק בסוף החודש בארה"ב)

תוכל למצוא אותו בכל אתר משחקים אירופאי.

לחילופין אתה יכול לקנות את המשחק בהפצה דיגיטאלית:

http://www.gamesplanet.com/UK/produit.html?product_id=410&category_id=25

רק שים לב שהמחיר די יקר ($71.8)

וכן, כנראה יהיה דמו:

http://www.fileplanet.com/features/filereserve/

פורסם

אחלה משחק אני לא מבין תויכוח פה עלילה נהדרת ומסובכת יש כל כך הרבה צדדים במשחק הזה תככים פוליטיקה

בגידות המוזיקה מכניסה לאוירה הגרפיקה לא רעה בכלל מבחינתי אני נהנה יותר מ אובליון לא יצא לי להתקל בבאגים שמישהו הזכיר

יש גם קללות שחבל על הזמן זיונים עם עלמות חן זיונים עם מכשפות

קיצר משחק מהפכני ומיוחד לא נראה עוד כזה

\:

פורסם

תאכלס...אני בסיום פרק 2 ועד עכשיו מכל הזיונים שהיו לי הזיון הכי טוב היה עם המכשפה אביגייל :smile1:

פורסם

התקנתי את המשחק עכשיו אני הולך לשחק.

זה דיי בזכותכם כי לא ממש התקונתי לשחק בו.... חחח מה אכפת לי... :lol:

פורסם

תאכלס...אני בסיום פרק 2 ועד עכשיו מכל הזיונים שהיו לי הזיון הכי טוב היה עם המכשפה אביגייל :smile1:

יש לך את הגרסה הלא מצונזרת? איך זה נראה?! :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים