עבור לתוכן

מכתב זועם ששלחתי היום למחלקת פניות הציבור ב-012, במספר העתקים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צודק - אין התחייבות. שכחתי לציין.

עדכון 2:

התקשרו אליי מ-012.

הודיעו לי שמעבירים את החשבונות שלי לחיבור עם IP קבוע, שמקבל עדיפות ומהירויות שונות לחלוטין. לא יודע לגבי הפורטים החסומים.

יש לי את החשבון ב-014 להשוואה. נבדוק.

עדכון 3:

ב-014 כל הפורטים פתוחים. כמה נפלא!

אני עדיין בשוק מההבדל במהירות. בחיי.

• תגובות 258
  • צפיות 41.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תמשיך לעדכן, אני גם שוקל להתנתק.

יש לי גם כמה חשבונות שם.

פורסם
  • מחבר

כמובן.

ברגע ש-012 יעדכנו אותי שהחשבונות עברו למצב החדש שלהם (IP קבוע עם עדיפות) אני מייד עושה את כל הבדיקות ומעדכן.

אגב,

לפני חצי דקה פתאום הגלישה שלי נהיתה קצת יותר איטית.. מבט חטוף חשף את ה"בעיה", ה-utorrent עלה למהירויות אסטרונומיות ולכן מהירות הגלישה ירדה! :D

הגבלתי אותו ל-90% מהמהירות המקסימלית האפשרית בחיבור, והכל מושלם.. דבר כזה לא קרה לי כבר המון זמן...

פורסם
ב-014 כל הפורטים פתוחים. כמה נפלא!

אתה יכול להסביר איך בודקים את זה ?

פורסם

אחי אין על בזק בהכול גם במישחקי רשת אני עם 2.5 מגה מגיע בשושו ל 360 בטורנטים אימיול וישירות וכולם חושבים שיש לי 3 מגה

ובקשר ל 012 הם רבו עם שכנה שלי על כבל USB מעפן שיש לי 100 כאלה מיתחת למיטה והפורטים זה הבעייה הכי רצינית שלהם הם חוסמים וחבר שלי שואל אותי למה אין לו מזהה גבוהה באימיול וגם למה הוא לא מצליח לארח שרת ואני לא יודע להסביר לו

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר איך בודקים את זה ?

בהנחה שיש לך utorrent' date='

לך ל Options -> Speed Guide ומשם תלחץ על Test is port is forwarded properly.

הוא פשוט ישלח אותך לכתובת הזאת:

[url']http://www.utorrent.com/testport.php?port=27316

כשהמספר בסוף הוא הפורט שמוגדר אצלך.

שים לב שהפורט נפתח רק כאשר התוכנה רצה, והפורט היחיד שנפתח הוא זה שמוגדר אצלך בתוכנה - הפורטים לא פתוחים אצלך במחשב ככה סתם.

כמו כן, אתה צריך לוודא שאין אצלך פיירוול שחוסם את החיבור לפורט.

בהנחה שהכל פתוח מהצד שלך, אתה הופך להיות תלוי בספקית.

012 חוסמים את הפורטים (כביכול), אך מתכחשים לזה וטוענים שלא.

014 לא חוסמים, וגם מודיעים על זה במפורש ובגאווה, והכל רץ ללא בעיות.

פורסם

תודה, אני אבדוק את זה היום - היוטורנט איטי לי קצת גם בטורנטים עם כמות סידרים לא מבוטלת, אני ב013.

עריכה: הם חוסמים טווחים שלמים, פורטים יחידים או את כול הפורטים ? אני צריך סתם להתחיל להגריל פורטים ואז לקוות שאחד מהם פתוח ?

פורסם

האמת, לי יש 012 ולפעמים האיטיות היא בלתי נסבלת. יש גם מקרים ששום דבר לא זז עד שמתנתקים ומתחברים מחדש.

מעבר לזה, אני חושד שיש חסימה של פורטים של Steam, למרות שאני לא סגור על זה. המהירות הורדה משם קטסטרופלית - אבל יש מצב שהבעיה היא השרת שלהם, היות ואף פעם לא השתמשתי בזה עם חשבון אינטרנט אחר...

פורסם
  • מחבר

בהחלט, זה בדיוק המצב שהיה אצלי. פתחתי חשבון בבזק בינלאומי לפני שעה ותוך בדיוק שניה אחת הכל התחיל לטוס.

לא יודע לגבי Steam אבל אני לא אתפלא אם זה קשור.

®©superman, כל הפורטים.

פורסם

במידה וחברי הפורום הזה היו מייצגים את כלל קהילת משתמשי האינטרנט בארץ, בזק בין לאומי הייתה מקבלת הצפה של משתמשים חדשים, ותוך זמן מסוים הייתה מסוגלת לקנות (כפי שקורה לא מעט בשוק המחשבים העולמי) ספקית אינטרנט אחרת...

פורסם

לא צריך להגזים..

אני מאוכזב מבזק בינלאומי. בזמן האחרון יש תקופות שהאינטרנט ממש איטי.

עכשיו המהירות נורמלית, אבל זה יכול להשתנות בכל רגע.

פורסם

1.אצלי הפורט שאני משתמש בו לP2P פתוח

2.אין הגבלה על P2P אצלי... אני מוריד על המקסימום (כמובן אם הטורנט טוב)

פורסם

אתם יודעים שבספטמבר הזה סיימו לאחד את השרתים של 015(א"ז) עם של 012 (לאחר ההשתלטות שלהם), מאוד יכול להיות שלאיטיות ולמדיניות הזו של חסימת פורטים וכ"ו קשורה לכל זה...

פורסם

האם אפשר להתחבר לבזק בינ"ל דרך הכבלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים