עבור לתוכן

הבטא של קרייסיס (כבר לא) פתוח לכולם!!!

Featured Replies

פורסם

בזק האלה צריך להרוג אותם :pissed: בבוקר בפינגים מצויינים (70-120) ואחרי זה הם קופצים ל- 250-500 מה שהכי משגע אותי זה שהייתי ב ACTCOM והכל היה נהדר ואז בזק קנו אותם :s07: מאז האינטרנט ניהיה דפוק והשירות ניהיה חרא :-\

• תגובות 925
  • צפיות 85.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נראה לי EA יכפילו פי כמה את חשבונם בבנק מהמשחק הזה

(כי אפילו אני , שתמיד סומך על ביטורנט מתכוון פעם ראשונה בחיי לקנות! את המשחק הזה )

פורסם

לא יודע מה איתכם אני בבזק והפינגים ב 20-30 השרתים הראשונים בערך

בין 70 לבין 215 +-

ושיזל אכן אני חושב שזאת תהיה פעם ראשונה שאני קונה משחק..(תמיד יש פעם ראשונה :):xyxthumbs: :xyxthumbs: )

מישהו נתקל בבבעיה הבאה??: שמתי AA X4 ואחרי כמה דקות ששחקתי זה חזר לווינדוס ויצא מהמשחק בלי הודעה בלי כלום וצריך להפעיל מחדש את המשחק..

מישהו קרה לו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

IlanF אני רואה שיש לך 8500GT איך אתה מריץ את המשחק ועל אילו הגדרות?

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל ניראה לי שמתחילים לצוץ צ'יטרים :pissed: הייתי שקוף בבונקר כי ראיתי שמיהו מגיע והוא נכנס וידע איפה אני ישר שהוא נכנס :pissed:

ולמי שחושב שאין צ'יטים שידע שיש AB ל CRYSIS :-\

למי שבזק ואמר שהפינגים טובים, תבדוק את הפינגים בבוקר ותשווה לפינגים בערב תיראה איזה הבדל.

פורסם

you know you're not 100% invisible, right?

פורסם

אני יודע אבל בכל זאת ראיתי אנשים שקופים, אני רק יכול להגיד לך שהוא ידע מהר מידי לראות אותי בצד וגם לא הייתה לו בעיה להגיב כשזזתי לצדדים, אין מצב שמישהו מגיב כל כך מהר וכל כך מדויק (אני משחק שנים במשחקים כאלה, גם כשאתה לא שקוף קשה להגיב ככה).

פורסם

he knew you were inside because he got a red flag (when both sides are near a flag), and once he shot you, your name became visible. and besides when you move you become more visible, and the clocking is disabled once you shoot...

פורסם

כשאני בא להפעיל את המשחק. האנטיוירוס avg מזהה את קופץ ההפעלה כוירוס ובנוסף יש את השגיאה הזאת

43583260rj4.jpg

מישהו נתקל במצב דומה?

פורסם

אין צ'יטרים, עדיין מוקדם כדי לדעת.

לפי דעתי זו בעית פינג או באגים שונים במשחק.

אני מקווה שכולכם יודעים מה קורה כשלך יש פינג גבוה ולשחקן האחר יש פינג נמוך... :cool2:

פורסם

כשאני בא להפעיל את המשחק. האנטיוירוס avg מזהה את קופץ ההפעלה כוירוס ובנוסף יש את השגיאה הזאת

43583260rj4.jpg

מישהו נתקל במצב דומה?

גם אצלי ה AVG מזהה אותו כוירוס

פורסם

ניסית לנטרל את האנטי וירוס ואז להפעיל את המשחק?

פורסם

כן, עדיין יש את השגיאה הזאת

פורסם

אצלי ה AVG מזהה אותו כוירוס אבל אין לי את השגיאה

פורסם

תנסה אולי יש בהגדרות של האנטי וירוס החינמי הזה לאשר תוכניות כמו במקרה הזה קריסיס

אני עם אנטי וירוס של KASPERSKY 6 ואין שום בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים