פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים בזק האלה צריך להרוג אותם בבוקר בפינגים מצויינים (70-120) ואחרי זה הם קופצים ל- 250-500 מה שהכי משגע אותי זה שהייתי ב ACTCOM והכל היה נהדר ואז בזק קנו אותם מאז האינטרנט ניהיה דפוק והשירות ניהיה חרא :-\
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים נראה לי EA יכפילו פי כמה את חשבונם בבנק מהמשחק הזה(כי אפילו אני , שתמיד סומך על ביטורנט מתכוון פעם ראשונה בחיי לקנות! את המשחק הזה )
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לא יודע מה איתכם אני בבזק והפינגים ב 20-30 השרתים הראשונים בערך בין 70 לבין 215 +- ושיזל אכן אני חושב שזאת תהיה פעם ראשונה שאני קונה משחק..(תמיד יש פעם ראשונה :xyxthumbs: ) מישהו נתקל בבבעיה הבאה??: שמתי AA X4 ואחרי כמה דקות ששחקתי זה חזר לווינדוס ויצא מהמשחק בלי הודעה בלי כלום וצריך להפעיל מחדש את המשחק.. מישהו קרה לו? [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לא יודע מה איתכם אבל ניראה לי שמתחילים לצוץ צ'יטרים הייתי שקוף בבונקר כי ראיתי שמיהו מגיע והוא נכנס וידע איפה אני ישר שהוא נכנס ולמי שחושב שאין צ'יטים שידע שיש AB ל CRYSIS :-\ למי שבזק ואמר שהפינגים טובים, תבדוק את הפינגים בבוקר ותשווה לפינגים בערב תיראה איזה הבדל.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אני יודע אבל בכל זאת ראיתי אנשים שקופים, אני רק יכול להגיד לך שהוא ידע מהר מידי לראות אותי בצד וגם לא הייתה לו בעיה להגיב כשזזתי לצדדים, אין מצב שמישהו מגיב כל כך מהר וכל כך מדויק (אני משחק שנים במשחקים כאלה, גם כשאתה לא שקוף קשה להגיב ככה).
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים he knew you were inside because he got a red flag (when both sides are near a flag), and once he shot you, your name became visible. and besides when you move you become more visible, and the clocking is disabled once you shoot...
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כשאני בא להפעיל את המשחק. האנטיוירוס avg מזהה את קופץ ההפעלה כוירוס ובנוסף יש את השגיאה הזאת מישהו נתקל במצב דומה?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אין צ'יטרים, עדיין מוקדם כדי לדעת. לפי דעתי זו בעית פינג או באגים שונים במשחק. אני מקווה שכולכם יודעים מה קורה כשלך יש פינג גבוה ולשחקן האחר יש פינג נמוך...
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כשאני בא להפעיל את המשחק. האנטיוירוס avg מזהה את קופץ ההפעלה כוירוס ובנוסף יש את השגיאה הזאת מישהו נתקל במצב דומה? גם אצלי ה AVG מזהה אותו כוירוס
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים תנסה אולי יש בהגדרות של האנטי וירוס החינמי הזה לאשר תוכניות כמו במקרה הזה קריסיסאני עם אנטי וירוס של KASPERSKY 6 ואין שום בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.