פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים יש לי נייד חדש דנדש של אייסריש לי תופעה מוזרה - בעת כתיבת טקסטפתעום הסמן קופץ לי לאזור אחר בטקסט שכבר נכתב...ואז ממשיך להכתב במקוטע באזור אחראו כשאני כותב במהירות הקלדה מהירה הסמן פתעום נעלם?או שוב קופץ למקום אחר...רק כשאני כותב בקצב איטי מאוד זה נכתב ברציפות...וגם אז זה לפעמים מדלג לאזור אחר בטקסטמה בידיוק הבעיה? ???יש משהו בהגדרות שצריך לשחק איתו ? אולי ? איזה משהו שצריך לכוונן ?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר אופס.... : בטעות פרסמתי כאן... :-\מי מעביר את ההודעה לפורום ניידים ? ( בבקשה)? THX
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים חחח זה קרה לי ואפילו פעם אחת פירמטתי בגלל זה.... זה קורה בגלל שהמקש INSERT לחוץ... תלחת עוד פעם וזה יפסיק מקווה שעזרתי
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר לא יודע אם הINS לחוץ ....לחצתי עליו כמה פעמים - זה לא משנה את העיניין יש כאן בעיה עם כיוונון הרגישות של המקלדת או משהו כזה ....עוד לא עליתי בידיוק על מהחשבתי שמישהו ידע על הפונקצייה הזו ויכוון אותיTHX
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים זה בדיוק מה ש Sheik Yerbouti כתב,זה קרה לי כשקניתי לפטופ לראשונה, לפני שהתרגלתי להקליד נורמלי,כשהקלדתי, ולפעמים בלי לשים לב, אצבעות או חלק מכף היד היו עוברות על משטח המגע (העכבר)(בד"כ אגודלים)וזה היה מזיז ומשגע את הסמן.אתה פשוט צריך להתרגל לא לעשות את זה, זה בא טבעי ולבד.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר זה ממש לא המצב אצלי...זה קשור לכיולים של המחשב ורגישויות המקלדתלא נורא...נמצא כבר פתרוןמי שעדיין מבין בזה - יבורךשוב זו לא טעות של מיקום הידיים שלי וכאלו דברים...
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים זה ממש לא המצב אצלי...זה קשור לכיולים של המחשב ורגישויות המקלדתלא נורא...נמצא כבר פתרוןאולי תספר מה היה הגורם לבעיה והפתרון?
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים מחבר אולי תספר מה היה הגורם לבעיה והפתרון?זו בידיוק הנקודה אני לא יודע למה זה קשור!!!זה בודאות לא קשור להנחת הידיים על המשטח! ממש לאולא למהירות ההקלדה שלי....זה ניראה כמו כיוונון של מהירות המקלדת או משהו כזה...או שדרוש איזה שהו איפוס....אני עוד לא יודע מהובעיקר מה לחפש...חשבתי שמישהו כאן מכיר את התופעהתחשבו על התופעות המטורפות! הבאות:1 אני מתחיל להקליד ותוך כדי הסמן או שנעלם או שקופץ לאמצע השורה או למקום אחר במיסמך2 אני מקליד וחלק מהאותיות לא מוקלדות ופתאום שוב הסמן קופץ או נעלם3 אני מעביר את האצבע במשטח העכבר- וכל המסך מסומן או קופץ לעמוד אחרמה זה לעזאזל!!! הויסטה? החומרה?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מצטער, לא הבנתי אותך. חשבתי שאמרת שמצאת את הפתרון (נמצא בעבר ובעתיד זה אותו דבר). ;Dתופעות (1) ו-(2) שאתה מתאר נשמעת בדיוק כמו משהו שנגרם מנגיעה לא מכוונת במשטח המגע. תופעה (3) מתרחשת בד"כ כשלוחצים יותר מידי על משטח המגע בעת תזוזה.עם זאת, אתה נשמע בטוח מאוד שאלה לא הגורמים.מה שבטוח הוא שאין שום כוונון ושום איפוס שצריך לעשות. ייתכן, שיש בעיה פיזית בחומרה של המקלדת ומשטח המגע. הייתי ממליץ לקחת את המחשב למעבדת שירות.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני עדיין די בטוח שזה אגודלים שעוברים על הטאצ'פד כשאתה מקליד.גם אני בהתחלה לא הבנתי ממה זה נובע, אלו לא נגיעות שאתה שם לב או מרגיש אותן.אבל זו בהחלט הייתה הסיבה אצלי לאותן התופעות בדיוק.בכל מקרה, לצורך העניין, אני לא מכיר שום הגדרה שכזו של רגישות מקלדת כמו שאתה מתארשיכולה לפתור לך את העניין.בלוח הבקרה, באפשרויות המקלדת, יש אפשרות לשנות את מהירות החזרה על תו לחוץ, ואת הזמן שאחריו המחשב מזהה שאתה לוחץ על מקש באופן קבוע על מנת לחזור על אותו התו.אבל לדעתי זה לא קשור לבעיה שלך ולא יפתור אותה.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר טוב אני חושב שמצאתי את הבעייה...ודי כבר עם האגודלים! במיקרה של הנייד שלי - עליתי על זה דרך תשובה שנתנו לי כאן לשאלה אחרת(של סימון טקסטים בעמודים במעבר האצבע על משטח העכבר): ומהרגע שביטלתי את הפיצ'ר הזה, ה TOUCHPAD,הכל הסתדר לי!! פשוט לא יאמן!!! (לא חושב שבמקרה שלי אני הזדקק לו - ואני כבר עובד כל היום עם אפס תקלות ( בינתיים) במקלדת ובלי אגודלים
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני לא מבין למה אתה לא מודה בזה פשוט, כשביטלת את הפיטצ'ר, האגודלים שלך לא הפסיקו לגעת במשטח פשוט ההשפעה שלהם לא הייתה נכרת יותר, מה שפתר את הבעיה, אבל האגודלים המגושמים והגדולים שלך עדיין משפשפים את המשטח יום יום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.