עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סוגרים את הפרצה בחוק השבות

Featured Replies

פורסם

מאזנים את הדמוגרפיה ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאזנים את הדמוגרפיה ?!! באו לפה ל3 שנים ועזבו לקנדה בשביל לאזן את הדמוגרפיה ?

שהיו נשארים לעבוד ברוסיה ומשם עוזבים לקנדה ,

בזבוז נטו למדינה , וכן 120 אלף כפול מליון עולים , זה מלאאאאאאאא מלאאא כסף !

ותפסיק כבר להתבכיין על הצבא , לא ביקשתי שתבוא לפה לא אתה ולא אבא שלך , הא ואתה אומר בעצם

שאבא שלך עלה לפה בכלל שהוא חשב היי מדינת ישראל בסכנה קיומית אז נעלה לשם ? או שהוא עלה בגלל המשבר הכלכלי ברוסיה והוא פחד לעתידו ?

ותפסיק כבר לדבר על הצבא , אפשר לחשוב שהיית איזה רמבו וכל היום נלחמת בערבים לבד ,

אם לא היית בצבא פה אז היית סובל יותר ברוסיה בצבא שם ואתה יודע את זה.

ובכסף שאתה קיבלת מדים , מענק ואוכל בצבא , חייל אחר היה יכול למלא את מקומך.

ואל תגיד לי שאין מספיק אנשים , אם לא היו משלמים לך את הסל קליטה , היה עוד כסף לזוגות צעירים , ודירות לצעירים

משמע יותר ילודה ויותר אוכלוסייה , ואנחנו לא צריכים אנשים זרים שיגנו עלינו.

"המדינה הזאת היא בסכנת קיום ומה זה לעזאזל 120 אלף שקל? אני עושה את זה בשנת עבודה!(זאת בטח משכורת שגנבתי

לך או לאבא שלך, נכון?)"

לא גנבת לא ממני ולא מאבא שלי , אבל זה כסף שיכל לשמש אנשים צעירים ללימודים , לקבלת מלגות , לחינוך בעיירות פיתוח ,

רק קח ת800 אלף האלה של ה8 נאצים וכבר היו יכולים להיות עוד 10 רופאים ישראלים ,

ולא לא גנבתי ממני כלום , אבל זה שהרבה מהנדסים ורופאים באו משם , זה הוריד את הרמה של השוק

וכן זה מקשה על צעירים להתקבל פה לעבודה , וכן גם חלק ממקומות העבודה תפוסית על ידי זרים , שלא צריכים להיות פה.

זרים = מי שהוא רק שמינית יהודי , או רבע יהודי.

ומי שאינו מתנהג כמו ישראלי , מבחינתי בן אדם שגר פה מעל 5 שנים ודובר שפה זרה ומתנהג כמו בתרבות זרה ,

מבחינתי הוא זר.

ויודע מה שלא תגיד שאני גזען , מצידי תביא לפה אינדיאני שיחיה פה , אבל אם הוא תוך כמה שנים יתנהג כמו ישראלי לכל דבר

ויהיה חלק מההוויה פה בארץ , וישלם מיסים , יעשה צבא ויחיה כמו בן אדם ,אז מבחינתי הוא ישראלי.

"גם אם אתה צודק ובאמת אנשים מקבלים מענק עלייה של 120,000 שקל, זה סכום זעום, בהתחשב

בעובדה שברגע שאתה עולה, אתה מתחיל ללמוד עברית במשך מספר חודשים, תוך כדי ניסיון להאכיל מהכסף הזה משפחה של 4 נפשות."

גם שטויות ,

והקורס הזה זה עוד בזבוז כסף של המדינה , כי יש גם מלא שבאים לקורס סתם ולא רוצים ללמוד עברית , או לא באים לקורס בכלל

והולכים ישר לעבוד , הרי הם יכולים למצוא עבודה אצל רוסים , יש להם פה מליון איש לדבר איתם , עובדה שיש מלא שלא למדו עברית בכלל.

וברור שזה קשה בהתחלה..בגלל זה הם קיבלו מענק , בנוסף לכסף שהם הביאו איתם ממכירת הדירה שלהם ברוסיה והרכוש שלהם ,

וחוץ מזה הקורס הזה הוא לא 24 שעות ביממה , אפשר לעבוד בשאר הזמן.

ובקשר לשטות על חשיבה נאצית ,

הנאצים בשנות ה30 לפני העליה של היטלר חשבו נכון , הם לא רצו זרים במדינה שלהם בזמן שהמדינה במצב כלכלי לא טוב ,

למה שזרים יתפסו עבודות ?

אני מסכים עם המחשבה לא עם הצורת פעולה חלילה.

מה היה קורה עם מליון יהודים היו עולים לרוסיה והיו באים לדפוק שם את המדינה ?

היו משמידים אותם לא לחשוב פעמיים ,

וחלק אני מדגיש חלק , מהעולים שבאו..מתנהגים פה..כמו איזו חבורת אריות שחיה במדבר שומם במשך מלא שנים , מדבר שומם בלי אוכל ,

והם הגיעו לגן עדן עם שפע וכל טוב..וכל הדברים שיש בעולם , ואז הם סתם מתאכזרים לחיות אחרות ונגיד הורגים זברה , למרות שהם לא רעבים בכלל.

וההקבלה לרוסים , זה שהם באו למקום עם שפע וכל טוב מבחינת אוכל , ואיכות חיים , שמש וים , והם רואים שהשלטון פה זה צחוק

לעומת השלטון הקודם , אז למה לא להשתין על המדינה ? זה הטבע האנושי.

נ.ב ,

אני מצעטר אם כתבתי קצת בצורה בוטה , או אמרתי משהו לא במקום בדיון ,

פשוט הכתבה הזו די זיעזעה אותי.

• תגובות 180
  • צפיות 11.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובקשר לשטות על חשיבה נאצית ,

הנאצים בשנות ה30 לפני העליה של היטלר חשבו נכון , הם לא רצו זרים במדינה שלהם בזמן שהמדינה במצב כלכלי לא טוב ,

למה שזרים יתפסו עבודות ?

אני מסכים עם המחשבה לא עם הצורת פעולה חלילה.

nice .

על זה מגיע לך לדעתי לא פחות מבאן תמידי.

פורסם

התכוונתי שמדינה במצב כלכלי קשה ,

לא צריכה לקלוט זרים ,

אל תנסה להוציא את דברי מהקשרם ,

אני לא מסכים עם אף רעיון נאצי ,

ולא רק הנאצים חושבים ככה , כל העולם נוהג ככה , בכל העולם קולטים זרים רק בשביל עבודות קשות ,

ואם המצב הכלכלי קשה לא קולטים אותם בכלל.

פורסם

אני רק מתנחם בעובדה שאתה לפחות לא גזען חכם (ויש כאלו), אם היית כזה היית מסוכן, אבל במצב הקיים... ;)

פורסם

אני לא גזען ,

גזען זה מישהו ששונא גזע מסויים , וחושב שהגזע שלו יותר טוב.

עם העולים החדשים והזרים ששרפו את בית הכנסת ההוא בכתבה היו חבורה של שוודיות , או חבורה של אמריקאיות ,

או חבורה של אתיופים , או אשכנזים או עירקים , הייתי רושם בדיוק את אותו הדבר.

אני שונא בני אנוש רעים באופן כללי..ובעיקר כל השנאה שלי באשכול היא לא כלפי הרוסים ,

היא כלפי הממשלה והמדינה המפגרת הזאת שהביאה את דה עלינו.

ואישית אני ממש מעריך את רוב העולים שכן התאקלמו פה ועושים צבא והכל ,

ואני מקווה שעוד דור שניים תהיה אחווה במדינה הזאת.

פורסם

התכוונתי שמדינה במצב כלכלי קשה ,

לא צריכה לקלוט זרים ,

אל תנסה להוציא את דברי מהקשרם ,

אני לא מסכים עם אף רעיון נאצי ,

ולא רק הנאצים חושבים ככה , כל העולם נוהג ככה , בכל העולם קולטים זרים רק בשביל עבודות קשות ,

ואם המצב הכלכלי קשה לא קולטים אותם בכלל.

חח...אתה משווה את העמדה של המדינה הזאת לקליטת זרים למדינות כמו ארה"ב, אוסטרליה או קנדה?

מי צריך ת'מדינה הזאת לעזאזל? עובדה שיש כאן 1.5 מיליון רוסים שעדיין כאן, ז"א שהם לא ברחו לקנדה, נכון?

פה אתה כן צריך שזרים יגנו עליך ועוד דבר שאתה לא מחדיר למוח הקטן שלך, שאנחנו לא זרים בכלל.

אתה כמו הדוסים האלה, שהם נגד תרומת איברים, אבל כשאומרים להם שזה יציל

את החיים שלהם, ישר מתחננים לתרומת איבר.

ותפסיק כבר לדבר על הצבא , אפשר לחשוב שהיית איזה רמבו וכל היום נלחמת בערבים לבד ,

אם לא היית בצבא פה אז היית סובל יותר ברוסיה בצבא שם ואתה יודע את זה.

לא רוצה, היית אפס בצבא.

הצבא איתך ובלעדיך זה אותו דבר ואני רוצה שתחלום על זה בלילה

שרוסי מסריח כמוני, תרם יותר למדינה הזאת ממך :)

חוץ מזה, שמהצבא ברוסיה הייתי יכול להתחמק בקלות, על ידי

קבלה ללימודים אקדמאים למשל.

אני רק מתנחם בעובדה שאתה לפחות לא גזען חכם (ויש כאלו), אם היית כזה היית מסוכן, אבל במצב הקיים... ;)

כן, הנה פנינה אחת למשל:

והקורס הזה זה עוד בזבוז כסף של המדינה , כי יש גם מלא שבאים לקורס סתם ולא רוצים ללמוד עברית , או לא באים לקורס בכלל

והולכים ישר לעבוד , הרי הם יכולים למצוא עבודה אצל רוסים , יש להם פה מליון איש לדבר איתם , עובדה שיש מלא שלא למדו עברית בכלל.

וברור שזה קשה בהתחלה..בגלל זה הם קיבלו מענק , בנוסף לכסף שהם הביאו איתם ממכירת הדירה שלהם ברוסיה והרכוש שלהם ,

וחוץ מזה הקורס הזה הוא לא 24 שעות ביממה , אפשר לעבוד בשאר הזמן.

אבל יש רוסים שעלו לכאן ראשונים, רוסים שעלו בעלייה של 91 כבר יכולים לעבוד אצל

רוסים שעלו לכאן בשנת '89?פשש, איזה קרדיט נותנים לנו כאן, ואיפה הרוסים של '89 יעבדו בלי ללמוד עברית?

:lol:

פורסם

"

אבל יש רוסים שעלו לכאן ראשונים, רוסים שעלו בעלייה של 91 כבר יכולים לעבוד אצל

רוסים שעלו לכאן בשנת '89?פשש, איזה קרדיט נותנים לנו כאן, ואיפה הרוסים של '89 יעבדו בלי ללמוד עברית?"

די להוציא את דבריי מהקשרם..

אני מדבר על אלה שבאים עכשיו ובשנים האחרונות , לא בשנת 90. נגיד מישהו שאמר לי בצבא שהוא ברח מהקורס בכלל והלך ישר לעבוד.

וברור שהקורס חיובי..רק דיברתי על האירוניה שכולם הולכים לקורס..ומלא לא יודעים עברית ,

ואם אתם רוצים לחשוב שאני גזען תחשבו ,

אני לא גזען , ואם כל המליון וחצי האלה גם היו גויים , אבל הם היו פה בשקט לפחות ולא עושים בעיות ,

לא היית שומע ממני אף מילה , ולחלופין גם היה מדובר במליון וחצי עולות משוודיה שהיו מתנהגות ככה , הייתי מתבטא ככה בדיוק.

אני מציע לסיים את האשכול בידידות..ושנדע רק בשורות טובות ולא עוד מקרים כאלו.. :-*

פורסם

הטוקבקים הארסיים מפחידים אותי. באמת. מה השלב הבא? לערוך פוגרומים ברוסים?

איזה יופי. איזה גאונים. הם רוצים לחסל גזענות תוך שימוש בעוד גזענות... :s07:

מה גורם לכם לחשוב שלהעלאות לכאן יהודים הלכתיים תהפוך את המצב לטוב יותר? לידיעתכם, בברה"מ לשעבר לא הולכים לפי האמא וחיים שם אנשים שבטוחים שהם יהודים ואז מקבלים את ההפתעה כשהם באים לארץ. מה זה משנה כמה דמו של אדם "טהור"? יש לו זיקה לארץ והוא מרגיש חלק ממנה, אדרבה. עדיף על פרזיטים "כשרים למהדרין" שחיים פה. הבעיה היא לא העולים, הבעיה היא אופן הקליטה בארצינו. אני לא מדברת על כסף - אני מדברת על קבלת הפנים החמה (מהיריקות).

סתם כדי להחכים, אולי כדאי לכמה מכם לקרוא את הכתבה הבאה: http://pogrom.org.il/heb_articles.php?art_id=3

פורסם

Vaz - "שאבא שלך עלה לפה בכלל שהוא חשב היי, מדינת ישראל בסכנה קיומית אז נעלה לשם? או שהוא עלה בגלל המשבר הכלכלי ברוסיה והוא פחד לעתידו ?"

בגלל המשבר הכלכלי ברוסיה, אלא מה. כול אדם בשביל עצמו... אם מישהו באמת עולה לפה בגלל שהוא רוצה "לעזור" למדינת ישראל, שהיא כביכול ב"סכנה קיומית", הוא, לדעתי, טיפש :)

"וכן 120 אלף כפול מליון עולים , זה מלאאאאאאאא מלאאא כסף !"

120 אלף? חעחע.

נכון לעכשיו זה 50 אלף למשפחה. 25-30 אלף בתחילת שנות ה90.

וכן גבר, כול משפחה רוסית ממשיכה מפה לאמריקה/קנדה/אוסטרליה. זוהי בסך הכול תחנת עצירה פטתית בשבילינו, לעשות קצת כסף... לנצל את העם היהודי, לשים זין על הארץ, לעוף מפה, לחיות במקום טוב יותר ולצחוק עליכם. ז"א עלינו.

"זרים = מי שהוא רק שמינית יהודי , או רבע יהודי"

גם תתייחס אליהם בתור זרים? ז"א כשתלך ברחוב ותפגוש מישהו שוואלה, הוא רבע יהודי במקום חצי או שלם. מה אז? "תחזור בחזרה לרוסיה?"

"בנוסף לכסף שהם הביאו איתם ממכירת הדירה שלהם ברוסיה והרכוש שלהם"

כן, מה זה. כמה כסף זה...

במקרה שלי, אנחנו השקענו את כול הכסף בקניית כרטיסי טיסה. אולי נשאר איזה 5000 שקל כדי להסתדר בחודישם הראשונים, כשאבא ואמא שלי הלכו לקרוע ת'תחת 12 שעות במפעלי פלסטיק כדי שלי יהיה עתיד.

"למה שזרים יתפסו עבודות?"

מה ז"א זרים? פאקינ' תתעורר!!! כולנו אותם בני אדם, אחד לאחד.

אנשים מצלקים את הכדור, מקווקוים שטחים ומפרידים את עצמם מעצמם רק כי הם נולדו לעם מסויים ומנהגים מסויימים. רק דרך אמפטיה אנושית אפשר להתגבר על כול התסביכים שאנחנו יוצרים(והדורות הקודמים יצרו בשבילינו). העבר לא קיים, סתכלו על העתיד.

ו...תתעוררו. המדינה מבזבזת הרבה יותר כסף על דברים הרבה יותר שוליים... מסלי קליטה.

פורסם
  • מחבר

איזה אינטרס יש לאנשים ששונאים יהודים ברמה כזאת לעלות למדינה שהרוב בה יהודי ונשלטת ע"י יהודים? תסביר את עצמך, אין כל הגיון במה שאתה אומר.

אנשים כאן חיים בסרט שאנחנו שוויץ או משהו, תאמינו לי שאזרחות ישראלית זה לא איזה מוצר נחשק ברחבי העולם, אף אחד לא זומם על כמה אלפי השקלים הבודדים שמקבלים בסל הקליטה או על קצבת הזקנה העלובה של 1200 ש"ח שהם יקבלו כשיגיעו לזקנה. (בתנאי שהם ישרדו את הפיגועים ואת המלחמות כמובן)

הילדים האלה הובאו לכאן ע"י הוריהם בגיל צעיר, לא נקלטו בצורה טובה, ופיתחו תחושות ניכור למדינה שהגיעו עד לכדי שנאה ואלימות.

הרשויות היו צריכות לאתר ולטפל בהם הרבה לפני שזה התפרץ ככה, כל המערכת כאן נכשלה באיתור הבעיה ועכשיו הם כבר מפלצות, הפתרון היחיד בשבילם הוא באמת גירוש.

אבל אף אחד לא לוקח אחריות, כולם מעדיפים להאשים את העלייה הרוסית ככלל או את כל הלא-יהודים כי זה הכי נוח וקל, הרבה יותר קל מלבדוק למה זה קרה ואיך אפשר למנוע את זה.

ואתה חי בסרט שאנחנו חור. תאמין או לא ישראל מקום טוב לגור בו. אנחנו מדינה מערבית מפותחת, הכלכלה פורחת, אוניברסיטאות בארץ נחשבות לאוניברסיטאות מעולות. לאותם אנשים בארץ יש הזדמנויות שלא יהיו להם ברוסיה/אוקראינה גם במאה ה-22.

מדינות רבות מסרבות לקלוט עולים מחבר העמים מסיבות רבות ולכן הם מנצלים את חוק השבות הפרוץ כדי לעלות לארץ. מכל בחינה אפשרית זה שדרוג בהשוואה למקום הקודם.

בנוסף, התנאים מאפשרים את זה, המדינה התפתחה, גדלה, למה לא להקל על העולים שמגיעים לפה ומאזנים את הדמוגרפיה

לטובת הציבור היהודי כאן בארץ?

איזיון דמוגרפי?! :s07:

עליית יהודי צרפת לארץ תרמה לאיזיון הדמוגרפי. עליית יהודי דרום אמריקה תרמה לאיזיון דמוגרפי. עליית יהודים מברית המועצות בתחילת שנות ה-90 תרמה לאיזיון הדמוגרפי. אבל עליית גויים מכל בחינה אפשרית ללא זהות יהודית או הזדהות למדינת ישראל גורמת לטשטוש הזהות היהודית בארץ ובעלייה במספר מקרי האנטישמיות.

שוב, רוצה לפתוח את הסכר? רוצה לתת אזרחות לכל אחד? בבקשה. אבל מהר מאד תמצא את עצמך מיעוט יהודי נרדף בידי אנטישמים בארץ.

לא רוצה, היית אפס בצבא.

הצבא איתך ובלעדיך זה אותו דבר ואני רוצה שתחלום על זה בלילה

שרוסי מסריח כמוני, תרם יותר למדינה הזאת ממך :)

חוץ מזה, שמהצבא ברוסיה הייתי יכול להתחמק בקלות, על ידי

קבלה ללימודים אקדמאים למשל.

צא מהסרט. היו מגייסים אותך בלי לחשוב פעמיים ועכשיו היית נלחם בצ'צ'ניה או אוכל חרא מחיילים אנטישמים.

פורסם

למדינה הזאת יש אופי מאוד ברור בנושא הזה, והיא מדינת יהודים שקמה במטרה לאחד את היהודים תחת טריטוריה אחת. מי שלא יהודי ומגיע לישראל במטרה למצוא מפלט ממקום אחר פחות טוב (ועוד בנוסף לכך יש לו החוצפה להתלונן על חסרונות כאן), אז מצטער מאוד - שימצא את מקומו במדינה המתאימה.

פורסם
  • מחבר

למדינה הזאת יש אופי מאוד ברור בנושא הזה, והיא מדינת יהודים שקמה במטרה לאחד את היהודים תחת טריטוריה אחת. מי שלא יהודי ומגיע לישראל במטרה למצוא מפלט ממקום אחר פחות טוב (ועוד בנוסף לכך יש לו החוצפה להתלונן על חסרונות כאן), אז מצטער מאוד - שימצא את מקומו במדינה המתאימה.

:goodposting:

פורסם

ולכל מי שמכליל את העלייה הרוסית: אל.

העלייה הזאת כל כך גדולה שאי אפשר להכליל לגביה. יש המון המון רוסים שעלו למדינה ותרמו רבות והם "ישראלים" פי 10 מישראלים אחרים. וכן, יש גם רוסים שתרמו לפשע ולנושאים שליליים אחרים בדיוק כמו תימנים, מרוקאים, עיראקים, אתיופים, מזרח אירופאים, וכל עלייה גדולה מעדה אחרת. אז בבקשה, כל מקרה לגופו.

עריכה: הנה, בתוכנית בוקר בערוץ 10 דיבר מנהל אגודת העולים בישראל והציג סטטיסטיקה : 1 מתוך 3 עולים היום הוא לא יהודי. עכשיו ברור יותר למה צריך לתקן את הפרצה הזו בחוק השבות?

פורסם

צא מהסרט. היו מגייסים אותך בלי לחשוב פעמיים ועכשיו היית נלחם בצ'צ'ניה או אוכל חרא מחיילים אנטישמים.

זה לא סרט, קבלה לפקולטות מסויימות להשכלה גבוהה פותר אותך שם משירות צבאי,

אם אתה לא יודע משהו, עדיף שתשתוק.

הנקודה היא גם שאני, לא יהודי לפי ההלכה, חי פה אזרחות למופת וכמוני עוד הרבה אחרים(אנשים שהם לא יהודים לפי ההלכה),

שירות ביחידה קרבית, עבודה בחברת היי-טק, תרומות לגופים שונים זה דרך קבע אצלי(דם, אד"י וכיו"ב).

אז מי אתה בכלל שתטיף לי מתי להיות פה, איך ולמה?

אתה אפס לידי, היית ג'ובניק מסכן...אני שמרתי עליך שתצא כל יום הביתה יא נקניק

וזאת התודה שאני מקבל, חתיכת אפס, טפו.

עריכה: הנה, בתוכנית בוקר בערוץ 10 דיבר מנהל אגודת העולים בישראל והציג סטטיסטיקה : 1 מתוך 3 עולים היום הוא לא יהודי. עכשיו ברור יותר למה צריך לתקן את הפרצה הזו בחוק השבות?

יהודי מבחינת מי? הרב יצא משליט"א?

פורסם
  • מחבר

זה לא סרט, קבלה לפקולטות מסויימות להשכלה גבוהה פותר אותך שם משירות צבאי,

אם אתה לא יודע משהו, עדיף שתשתוק.

הנקודה היא גם שאני, לא יהודי לפי ההלכה, חי פה אזרחות למופת וכמוני עוד הרבה אחרים(אנשים שהם לא יהודים לפי ההלכה),

שירות ביחידה קרבית, עבודה בחברת היי-טק, תרומות לגופים שונים זה דרך קבע אצלי(דם, אד"י וכיו"ב).

אז מי אתה בכלל שתטיף לי מתי להיות פה, איך ולמה?

אתה אפס לידי, היית ג'ובניק מסכן...אני שמרתי עליך שתצא כל יום הביתה יא נקניק

וזאת התודה שאני מקבל, חתיכת אפס, טפו.

יהודי מבחינת מי? הרב יצא משליט"א?

אם אתה לא יודע משהו עדיף שתסתום את הפה. אני שירתתי בתפקיד תומך לחימה באחד החורים של צה"ל. טחנתי יותר שמירות מרוב הלוחמים. אכלתי יותר חרא מרוב הלוחמים בגדוד.

שנית, לא אכפת לי אם אתה תורם או לא, אזרח שומר חוק או לא. המדינה הזאת הוקמה בשביל העם היהודי, לא בשביל כל אחד עם סבא יהודי שיום בהיר אחד החליט לשדרג את רמת חייו. אם החוק היה נאכף כראוי לא היית גר בארץ הזאת בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.