עבור לתוכן

עזרה עם מפרט למשחקים (6500-7000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמע, אפילו אחרי שדיברתי עם חברה שמבינים, אמרו לי אמנם לקח לוח אם "זול" אבל להשקיע בשאר.

ATI אני לא לוקח, אני לא אוהב את החברה הזאת.

מארז יש לי, חבל על הכסף.

ספק כח של פחות מ500 זה טימטום לקנות, ואני מקווה לקנות אחד של 600.

הקיצר, אני התייעצתי פה בשביל לדעת איזה רכיבים הכי מומלצים, לא מאיזה חנות יהיה לי הכי זול לקנות הכל..

• תגובות 63
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא קראתי את הדיון...אבל התעקשות על חברת Nvidia בלבד ללא סיבה ממשית היא טמטום.

לגבי הספק - אני מניח שאמרו לך אבל אני אחזור על זה. ליברטי 400 יכול להחזיק GTX עם מרובע ליבה בלי בעיה..רוצה "להתפרע" רק VX 450 שעולה כ-450 ש"ח...אתה לא צריך 500 ולא 600...בא לך לבזבז את הכסף סתם?! בבקשה..

פורסם

שמע, אפילו אחרי שדיברתי עם חברה שמבינים, אמרו לי אמנם לקח לוח אם "זול" אבל להשקיע בשאר.

ATI אני לא לוקח, אני לא אוהב את החברה הזאת.

מארז יש לי, חבל על הכסף.

ספק כח של פחות מ500 זה טימטום לקנות, ואני מקווה לקנות אחד של 600.

הקיצר, אני התייעצתי פה בשביל לדעת איזה רכיבים הכי מומלצים, לא מאיזה חנות יהיה לי הכי זול לקנות הכל..

אם זה מה שאתה מחפש במחיר סביר פחות או יותר אתה יכול לקחת OCZ 600W למרות שליברטי 400 בהחלט מספיק למערכת כזו.

פורסם
  • מחבר

אני לא קראתי את הדיון...אבל התעקשות על חברת Nvidia בלבד ללא סיבה ממשית היא טמטום.

לגבי הספק - אני מניח שאמרו לך אבל אני אחזור על זה. ליברטי 400 יכול להחזיק GTX עם מרובע ליבה בלי בעיה..רוצה "להתפרע" רק VX 450 שעולה כ-450 ש"ח...אתה לא צריך 500 ולא 600...בא לך לבזבז את הכסף סתם?! בבקשה..

כל מה שקראתי וכל מה שבדקתי עד עכשיו מראה שNVIDIA מייצרת כרגע את הכרטיס הכי חזק בשוק.

אם זה טמטום להתעקש על הכי-טוב, אז בבקשה, אני מטומטם. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים