עבור לתוכן

Resident Evil 4 - מה הקטע עם המחסור המטורף בתחמושת?!

Featured Replies

פורסם

הרזולוציה של הטקסטורות והמודלים גבוה יותר, אבל זאת לא הגרפיקה בת זמננו.

המשחק מעולה גם ככה.

הגרסה של ה-PC מבוססת על הגיימקיוב.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 57
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה איך אני משנה את הרזולוציה שם אבל?

פורסם
  • מחבר

לא זוכר שיש אפשרות...? תקנו אותי אם אני טועה... מקסימום לך להגדרות. לא צריך להיות מסובך :)

פורסם

טוב שיחקתי בזה קצת ויש לזה גרפיקה גרועה..פחות טובה משל מקס פיין... והשליטה עם העכבר גרועה פעם זה מהיר ופעם איטי

מה עשוים במשחק חוץ מלירות איך נותנים בעיטה או רצים או משו כזה?

פורסם

call of juarez

פורסם
  • מחבר

טוב שיחקתי בזה קצת ויש לזה גרפיקה גרועה..פחות טובה משל מקס פיין... והשליטה עם העכבר גרועה פעם זה מהיר ופעם איטי

אל תפסול את המשחק בגלל הגרפיקה שלו ;) וכן, השליטה לא משהו...

אבל - אתה מפספס את הקטע במשחק... זה שתדע לתת בעיטה, לא ממש יגלה לך את המהות ב RE4. "מה עושים חוץ מלירות"... משחקים, יש לך פאזלים, צריך ממש לחשוב איפה למקם את עצמך (ואת אשלי אחרי שאתה מציל אותה), לדעת לחסוך בתחמושת *cough*... זה לא Virtua Cop בג'ויסטיק.

פורסם

אם מישהו מוכן לעבור לי את הקטעים של הtapping בps2 אני גם אזבח לו וגם אמשיך את המשחק הארור (ברמה pro, זה הדבר היחיד שאני מתקשה בו, אצבעות ארורות!!!!)

tapping, זה מה שאני צריך.

פורסם

לא יודע אחי לא אהבתי תמשחק..

בכללי העלילה יכלה להיות מצויינת אם היו משפרים אותה קצת אבל הגרפיקה ממש לא טובה ככמו לפני 4 שנים והשליטה גם לא

אבל מה שהורס גם תמשחק זה שהוא מתנהל כמו המשחקים של פעם שצריך ללחוץ על היריה בשביל לקפוץ מעל גדר או שיש מקום מוגבל שאפשר ללכת עליו..

שלא נדבר על זה שיש רק 3 זומבים שונים עם 3 פרצופים שונים והשאר אותו דבר..גם זוויות המצלמה לא ממש מקלות על השחקן..

הייתי נותן למשחק 4.5 מתוך 10

פורסם
  • מחבר

לא יודע אחי לא אהבתי תמשחק..

בכללי העלילה יכלה להיות מצויינת אם היו משפרים אותה קצת אבל הגרפיקה ממש לא טובה ככמו לפני 4 שנים והשליטה גם לא

אבל מה שהורס גם תמשחק זה שהוא מתנהל כמו המשחקים של פעם שצריך ללחוץ על היריה בשביל לקפוץ מעל גדר או שיש מקום מוגבל שאפשר ללכת עליו..

שלא נדבר על זה שיש רק 3 זומבים שונים עם 3 פרצופים שונים והשאר אותו דבר..גם זוויות המצלמה לא ממש מקלות על השחקן..

הייתי נותן למשחק 4.5 מתוך 10

אני מסכים איתך חלקית... אבל מה שאתה מדבר עליו, שיש לו תכונות "כמו של משחקים ישנים", זה בגלל שהוא פורט. ככה זה משחקים לקונסולות, אתה מוגבל בג'ויסטיק ולא במקלדת עם המון כפתורים.

ועם הזמן יש עוד המון אויבים... אתה בטח בתחילת המשחק?

צודק, הפורט ל PC לא משהו, אבל לא 4.5/10... אולי בסביבות ה 7,7.5

פורסם

אני נורא התרשמתי מהגרפיקה שלו בps2.

זה אחד המשחקים עם הגרפיקה הטובה ביותר ב ps2 יחד עם GOW ::)

פורסם

תבדוק אם הגדרות בסדר תבטל את התזוזה של המצלמה יחד עם הכוונת, ככה לי זה הסתדר.

פורסם

שאלה חשובה.

פעם שיחקתי במשחק הזה ופרשתי אחרי שנתקעתי בשלב מסויים.

עברתי בית קברות עם מלא זומבים ואחרי זה יש דלת גדולה נעולה.

בצד ימין של הטירה יש מן שעון כזה עם סימנים... הצלחתי לסדר את היסמנים לפי איך שהם אמרוים להיות אבל הדלת לא נפתחה לי.

מישהו זוכר איך פותחים את הדלת? עשיתם לי חשק להתחיל לשחק שוב (במיוחד כשיש את התוכנה הזו לכיוונון של העכבר)

פורסם

צריך לעזוב את זה ובמקום יש שביל שקשה לגלות

תחפש אותו ולך בו ואז אני חושב שיש איזה חפץ חובה שאתה חייב ליתקדם במשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים