פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אוקי,אם אתם אומרים שאין מריחות, תרשמו אותי ל-20" הרחב.אם תהיה הנחה אכן משמעותית, אני אקנה.רק עוד שאלה קטנה, המסך לא מעייף בעבודה של הרבה שעות?אני עובד על המחשב משהו כמו 10 שעות ביום ולפעמים יותר...אני עובד גם עם דל, לא זוכר איזה דגם, אבל יותר ישן.. מסך מעולה. =]אני מבקש שמי שנרשם יהיה עם מוסריות וגב כלכלי כי העניין הזה רציני ולא בדיחה, ומישהו שלא בטוח או משהו כזה או שעדיין אין לו את הכסף בוודאות - שלא יירשם,כי ברגע שינתן אישור לעסקה - אנחנו מחוייבים לקנות את מה שהזמנו.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אני מבקש שמי שנרשם יהיה עם מוסריות וגב כלכלי כי העניין הזה רציני ולא בדיחה, ומישהו שלא בטוח או משהו כזה או שעדיין אין לו את הכסף בוודאות - שלא יירשם,כי ברגע שינתן אישור לעסקה - אנחנו מחוייבים לקנות את מה שהזמנו.אני לא כל כך מבין את עניין המחויבות הזו כל עוד אין הצעת מחיר מסודרת.ואם ההנחה תהיה רק 200 שקלים (אני רוכש את ה 24" לצורך העניין)? גם אז אני מחוייב?ברגע שתהיה הצעת מחיר אשמח לשקול את כדאיותה ואז להחליט אם אני מתחייב לרכוש את המסך.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים שמתם לב שיש כבר את דל 24 בגרסאת ה-HC בארץ.נמכר בנקסטופ ב-3600!! חבל שהם לא משווקים מורשים.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים ואללה.. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-2407&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21מעניין איך זה ישפיע על המחיר.רק לשים לב למה שכתוב למטה: אין מכירה ללקוחות פרטיים
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים ואללה.. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-2407&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21מעניין איך זה ישפיע על המחיר.רק לשים לב למה שכתוב למטה: אין מכירה ללקוחות פרטייםאישית, אני יכול לרכוש משמה במקרה הצורך,יש לי עסק פטור (: זה נחשב?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים עדיף שלא, אורי כבר ארגן הכל ומחרתיים אנחנו צריכים כבר לקבל מחירים. לא צריך לעשות עכשיו בלאגן.אפשר אבל לדבר איתו על האפשרות שהוא יצור קשר עם החנות הנ"ל.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אתם רוצים שאני אדבר איתו?איך שזה נראה כרגע הדילמה כנראה תהיה רק עבור מי שמעוניין ב"24 ואולי יעדיף את ה-HC.כך שלא כדאי לכם לדבר איתם בנתיים, הוא גם לא יבואן רשמי. בכל מקרה הייתי ממליץ לך לחכות קודם למחירים שאורי עובד עליהם.וכמו שOC אמר בתיאום עם אורי כמובן.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים שמתם לב שיש כבר את דל 24 בגרסאת ה-HC בארץ.נמכר בנקסטופ ב-3600!! חבל שהם לא משווקים מורשים.כפי שכבר ציינתי קודם DELL לא מוכרת יותר את הדגם הישן בארה"ב אלא רק את ה-HC.נקסטופ כידוע מייבאת מסכי דל בעצמה. לכן התפלאתי שמדובר בהזמנה מיוחדת עבור חברי הפורום ולא שאריות ממלאי קיים פה בארץ.בשל החשאיות לגבי הספק ובכלל לגבי העסקה קשה לדעת מהיכן הם מייבאים כיום מסכים מהדגם הקודם...
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים כפי שכבר ציינתי קודם DELL לא מוכרת יותר את הדגם הישן בארה"ב אלא רק את ה-HC.נקסטופ כידוע מייבאת מסכי דל בעצמה. לכן התפלאתי שמדובר בהזמנה מיוחדת עבור חברי הפורום ולא שאריות ממלאי קיים פה בארץ.בשל החשאיות לגבי הספק ובכלל לגבי העסקה קשה לדעת מהיכן הם מייבאים כיום מסכים מהדגם הקודם... אז מה שאתה אומר,אורי דניאל הינו בקשר עם נקסטופ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.