עבור לתוכן

קניה קבוצתית של e6750.

Featured Replies

פורסם

בארה"ב המחירים המפורסמים לא כוללים מע"מ.

• תגובות 274
  • צפיות 33.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא יכול להתחייב בפני אף חנות שהקונים של המעבד יקנו מערכות שלמות,

אני אמנם מציין כי ייתכן מצב כזה, אך אין לי אפשרות להתחייב כי יש פה אנשים שרק מעבד חסר להם, או רק עוד כמה חלקים

הכוונה לא "להתחייב " מצידנו, אלא, אולי להתחייב מצידם על הנחה של %X ממחיר המחירון על חלקים נוספים שיקנו אצלם (איש איש לפי בחירתו). זה אינטרסט שלהם "לעודד" זאת ו 40-50 קונים בפוטנציה - זה לא משהו זניח אצלם ! זו נקודת זמן טובה לנסות להגיע להסדר כזה.

פורסם

סבבה אבל קודם תמצא חנות שמוכנה למכור לנו את המעבד הזה במחיר שאנחנו רוצים ואח"כ נדבר על זה

הרי הקנייה הזאת היא בשביל המעבד כרגע לא?

אותי לא מעניין שימכרו לי את המעבד ב-1100 ויעשו לי הנחה של 2% על שאר המפרט כי אין לי מה לקנות משם

פורסם

צודק. זה רק רעיון ל"שיפור" ... אגב, ההרגשה שלי - שרבים כן ירצו השלמה/הרחבות/מערכת... ובכלל, אתה כבר קנית מעבד, לא ? ... ;)

פורסם

עדיין לא קיבלתי אישור לעסקה, אבל כמו שאמרתי אני לא פתאום אתקפל כי אני מסודר, אני אמשיך לעזור כדי שזה ייצא לפועל

פורסם

קודם כל נסיים עם המעבד, ואחרי זה נתחיל עוד "פרוייקט" (אם אנשים ירצו) לכ.מסך 8800 היקר שגם לו צריך הנחה...

פורסם

שווה להגיע להסדר ללקוחות (כמונו) שירצו להשלים גם רכש רכיבים/מערכות בהמשך למעבד, נניח - עוד 10-15 % הנחה מהמחירון שלהם על הכל. ברצון יתמחרו את המעבד ב950 (או מעבד אחר) אם יהיו להם עסקאות ב100000 ש"ח ...

אז זהו שזה לא שווה, כי 10-20% זה כל הרווח שהחנות עושה. מעבר לכך 40 איש הם ממש לא כח קניה רציני, בטח לא כשרובם מעוניינים ברכיב בודד שהרווח עליו נמוך.

פורסם

ועם כל אחד הוא מוכר את הנשמה כי הוא נותן לו אחריות ל 3 שנים...

מצאתם נושא שהוא כנראה לא שווה...

אלא אם כן תלכו לאיסטרוניקס...

פורסם

אני מוכן במידה והמחיר אכן יירד .

פורסם

אז זהו שזה לא שווה, כי 10-20% זה כל הרווח שהחנות עושה. מעבר לכך 40 איש הם ממש לא כח קניה רציני, בטח לא כשרובם מעוניינים ברכיב בודד שהרווח עליו נמוך.

תגיד לי - למי אתה דואג, לנו או לחנות ? ... תשאיר את הדאגה הזאת להם. שווה לנסות....

פורסם

הוא רק מראה לך כמה הדרישה שלך לא הגיונית

פורסם

מסכים. איסטרוניקס לדעתי היחידים שיכולים לתת לנו מחיר טוב, הבעיה שהם לא כל כך מנסים לעזור

הם לא ענו לאף פנייה שלי עד כה

אני אנסה ליצור איתם שוב קשר טלפוני כי למייל הם לא מגיבים משום מה

פורסם

הוא רק מראה לך כמה הדרישה שלך לא הגיונית

אני מקווה שלמרות מעמדך(כם) הרם, מותר לי לא להסכים ? ... :) אמרתי 20 ? אמרתי "X" ... כפוף למו"מ וכמובן, וכל המרבה הרי זה משובח ! ... מה קרה ליצר הצרכנות שלכם ... אבד בנבכי הפורומים ?... וזו לא הייתה "דרישה" אלא הצעה/רעיון :)

כשהפרשה הזאת תסתיים, מקווה שייפתח שרשור דומה ל"מערכת", ואחרי שתפתר בעיית הגדרת התכולה, כבר נראה בכמה המחיר יישחט...

פורסם

תמיד מותר לא להסכים

יצר הצרכנות קיים ובועט, אבל ההגיון אומר שצריך לרכז את הכוח במקום שבו אתה כן יכול להשפיע

פורסם

OK, אז הסבמנו (... שלא להסכים... ). אגב, עוד רעיון - לדעתך, האתר כאן יהיה מוכן לתת משהו תמורת הנחה משמעותית לגולשיו ? למשל - לינק פירסום לחנות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים