עבור לתוכן

אשכול ההייפ הגדול! כל המשחקים המצופים ותאריך השחרור שלהם מוצמד ;) *משופר*

Featured Replies

פורסם

אם אתם אוהבים משחקים מבוססי תורות אתם חיבים לנסות את אדוונס אורס

באמולטור של הGBA

אומנם ילדותי במובן החיצוני אבל בשלבים המתקדמים מאוד עמוק ומאוד ממכר

• תגובות 293
  • צפיות 32.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אלו משחקים מאד שונים (למרות שהם מאותו תת ז'אנר), HG:L מספר אחד ברשימת המצופים שלי.

פורסם

אלו משחקים מאד שונים (למרות שהם מאותו תת ז'אנר), HG:L מספר אחד ברשימת המצופים שלי.

בנתיים המשחק לא משהו...

אבל מצד השני המפתחים טוענים שהאלפה שאני משחק היא שבועות מאחורי הגרסא שהם בודקים אצלם פנימית אז לך תדע...

פורסם

הדבר היחיד שלא מצא כן בעיני במשחק לפי הסירטונים הוא האנימציה המגוחכת (והמונוטונית) של לחימה באמצעות/הנפה של נשק לטווח קרוב.

פורסם

הדבר היחיד שלא מצא כן בעיני במשחק לפי הסירטונים הוא האנימציה המגוחכת (והמונוטונית) של לחימה באמצעות/הנפה של נשק לטווח קרוב.

וואי זה כל כך רדוד בקושי מרגישים ת'רטיבות

פורסם

???

פורסם

נראה לי שהא מתכוון לכך שאם זאת הייתה ברכה המים היו כ"כ רדודים שלא היית מרגיש אותם

פורסם
Duke Nukem Forever TBA Forever?

:kopfpatsch:

ענק!

פורסם
  • מחבר

עודכן :xyxthumbs:

:kopfpatsch:

ענק!

:lol: :lol:

/עריכה

שיחקתי עכשיו בדמו של Bioshock... לא יודע, לא אהבתי. הכל חשוך, החדרים והמקומות דומים בצורה משעממת... מזכיר קצת Doom 3. שגם לא אהבתי.

וזה לא ממש Shooter... יכול להיות שאני פשוט גרוע ;D אבל זה מרגיש קצת כמו Port מ Xbox...

הוא יצא לחנויות נכון? (כלומר לרשום Released)

פורסם

מישהו יודע אם יהיה דמו ל stranglehold?

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אם יהיה דמו ל stranglehold?

אני מתאר לעצמי... כל חברת משחקים שמכבדת את עצמה מוציאה דמו. השאלה מתי?

פורסם

נ"ב: יש להוסיף לרשימה את C&C 3: KANE'S WRATH, ההרחבה המוכרזת הטרייה ל - RTS המצליח.

עוד כמה עידכונים:

לפי הריאיון האחרון עם המפתחים, ההרחבה השנייה של HEROES V תצא בספטמבר השנה (SEP 2007) שזה יותר ספציפי מ - Q3 2007.

תאריך היציאה המדויק של PAINKILLER:OVERDOSE הוא ה - 15 באוקטובר.

SPLINER CELL: CONVICTION נדחה לסוף מרץ 2008 (לפי החדשות האחרונות על המשחק).

HOUR OF VICTORY יוצא ב - 4 לספטמבר.(גרסת ה - 360 קיבלה ציונים גרועים כי המשחק היה פשוט לא מוכן ושרץ בבאגים, נקווה שישפרו אותו מספיק למחשב).

BATTLESTAR GALACTICA יוצא למחשב ב - Q4 2007 (גרסת ה - 360 יוצאת ב - Q3).

וגם כדאי להוסיף עוד הכרזות טריות כמו:

MAFIA 2 ו - EMPIRE:TOTAL WAR וכמו כן גם הוכרזו חבילות הרחבה חדשות ל - GALACTIC CIVILIZATIONS 2 ול - WARHAMMER:MARK OF CHAOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים