פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר קדימה.כל מי שמעוניין,שיפנה אלי. אני מוכן ליעץ, לעזור ולראות איך אפשר לעזור.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אותו עדכון.באמת מבאס לקנות מסך ולדעת שעוד מעט יוצא מסך משופר.אבל שמע כזה מחיר - קופצים עליו.השיפור יחסית לגרפקיאים, לא נראה לי נשים לב כלכך לשיפור.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים יאללה חברים אחלה עסקה, נשבע, כדאי ללכת על זה.גם אני מתבאס מהגרסא החדשה שתבוא רק עוד חצי שנה +-, מי יודע מה יהיה המחיר שלה, מי יודע מה יהיה השיפורים בכלל.רק חדי העין של גרפיקה ירגישו אותה. לנו אין צורך כל עוד אנחנו רוצים לראות סרטים לשחק במשחקים אינטרנט וכו'.העסקהיכולה להסגר שבוע הבא, לכו על זה!
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים וואי זה באמת נראה לי הת'רד עם הכי הרבה תגובות שהיה פה בחיים...פותח הת'רד זה רעיון מצויין!
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים וואי זה באמת נראה לי הת'רד עם הכי הרבה תגובות שהיה פה בחיים...פותח הת'רד זה רעיון מצויין!אתה בפנים?
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אם כבר שאלה למבינים...מכלול הצבעים ב HC יהיה מורגש בסרטים\משחקים\תמונות ? או שרק נגיד בתמונות מקצועיות שמשתמשות במכלול צבעים רחב מאוד ?
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אני עוקב אחרי הת'רד הזה מאז פתיחתו פחות או יותראני לא מבין למה עברנו לערוץ סודי של הודעות פרטיותבכל אופן, אני מעונין להצטרף - אני צריך לשמוע מה זה המחיר הזול שמציעיםswg שלחתי לך גם הודעה פרטיתככה זה הולך להיות גם בת'רד שלי, כיוון שהחנויות לא מאפשרות לפרסם את המחיר כדי שאנשים לא יתחילו לדרוש את המסך במחיר הזה.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים ומה בדיוק הבעייה לעשות PRINE SCREEN להודעה שלך ולדרוש את זה משפטית ? BULL SHIT . . .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.