עבור לתוכן

השוואה בין 8800GTS ל- 2900XT | משהו לא מסתדר לי..

Featured Replies

פורסם

שמע דניס אני שמתי עובדות על השולחן בסדר אפילו פותח התרד הביא פה פול לינקים שבהם 2900 מביס את GTS וזה עוד בדריברים הישנים שלו 8.37

לפי כל הבנצצ'ים ברשת(שוב עובדה ) הדריבר החדש 7.6 שיפר בכללי את הביצועים ב5-10 אחוז

תביא לי עובדות בנצ'ם עם הדריברים החדשים ואז תדבר

אני באמת לא מבין על מה הויכוח אתה רואה ש2900 אוכל את GTS במשחקים מה עוד אפשר להגיד

בנוסף לכל שאר היתרונות שיש לו וגם לחבילת המשחקים הענקית שיש לו

אם אתה לא קולט את זה אז אתה כנראה פאנבוי יותר גרוע מיורי שהוא אפילו הודה בכמה מקרים שאינטל יותר טובים

עם מוסרי מחזיק מעמד עם שני 2900 ב CROSSFIRE עם הרעש אז לא נדמה לי ש2900 אחד יפריע בכלל

עם אתה מעדיף שקט על גבי ביצועים אז כנראה העולם באמת השתגע....איפה האנשים שקנו PRESCOT?? חם יותר מתנור רועש יותר ממטוס ועדייין באותו הזמן הביא ביצועים עדיפים ועדיין כולם בחרו בו

• תגובות 73
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש השוואה בין הדרייברים 7.5 ל-7.6

בסיכום כתוב

The bad news is though that there are still no changes to AA tests and this is something that is hurting the HD 2900 XT at the moment. It manages to look impressive when you compare it to the Nvidia cards in non-AA tests (and as far as price is concerned) but as soon as you start to crank up the settings like AA and AF, it can begin to slump

http://www.tweaktown.com/articles/1123/1/page_1_introduction/index.html

פורסם

טעיתי קצת בניסוח אבל זה מה שהתכוונתי אליו.

וקרירין, תפסיק לקשקש על DX10.

כל עוד הוא לא מיננסטרים זה לגיטימי ביותר לבדוק את כרטיסי ההיי אנד במשחקי DX9 כי זה מה שיש.

אם אתה לא מתיחס לDX10 בכלל כי זה לא מינסטרים כבר עדיף לקנות 1950 בחצי מחיר ועוד שנה לשדרג

1950 גם ככה יספיק לרוב המוחץ של המשחקים בשוק ויחזיק לפחות שנה

אולי תוריד פה ושם הגדרות אבל פותח הדיון גם ככה לא מריץ על רזולוציות גבוהות

ככה שלדעתי זה כן מאוד חשוב כמו שזה היה חשוב בעבר

אתה מדבר פה על כרטיסים שתאורטית צריכים להחזיק שנים ולא רק שנה אחת

פורסם

תשווה בין ביצועי 8.37 לבין 7.6 ותראה בכמה אחוזים הביצועים השתפרו

אפילו הם כתבו בעצמם שיש שיפור של 16 אחוז במשחק מסוים:

"Half-Life 2: Episode 1 and Dark Messiah Might and Magic performance improves on the ATI Radeon HD2900 XT Crossfire configurations. Improvements of 16% or more can be seen with HDR enabled."

אפלו במשחק פריי חל שיפור של 15 FPS ב1280-1024 ו5 FPS ב2560*1600 מגירסה 7.5 לגרסה 7.6 תאר לעצמיך מה יהיה עוד חודש בגרסה הבאה?

פורסם

CF לא רלוונטי לרובינו.

HL2 רחוק מלהיות כבד וה - HD2900XT מריץ אותו ברזולוציות גבוהות מאד על מקסימום בקלות גם ככה.

פורסם

דניס עדיין אני לא ממש יודע מה אתה רוצה להגיד?? אתה רואה שעם כל גירסה של דריברים הFPS רק משתפר גם בקרוספייר וגם בלי קרוס

אז בדריברים הישנים 2900 היה בקצת טוב יותר מ640 GTS אז עכשייו הוא בכללל בהרבה יותר טוב ממנו

הנה קח עוד בנצ'

http://xtreview.com/translate/ko/?/addcomment-id-2281-view-Radeon-HD-2900-XT-vs-GeForce-8800-GTS-640-mb.html

וזה עוד עם הדרייבר הישן 8.36

גם עליו תגיד שהוא לא אמין???

פורסם

בואי נסיים את זה ככה

חסרונות ויתרונות סבבה

חסרונות-ה2900 מתחמם יותר ומוציא יותר רעש וכמו כן שואב יותר חשמל מ8800GTS

ו....בעיקרון זהו אין יותר חסרונות(אין לו בעיות עם פילטרים כי ראיתי בנצ'ים שלו עם גירסת דרייבר 7.6 עם ANISO 4X וAA 16X הוא עדין אככל את GTS640 והתקרב לGTX)

עכשיו היתרונות-יש לו כרטיס קול מובנה בשביל הHDMI לא נחוץ למסך של הקונה אבל תמיד טוב שיש לך תדע

יצא לו עד עכשיו רק 3 דריברים הכי עדכני זה 7.6 ועם כל דרייבר ודרייבר יש שיפור של 5-10 אחוז בביצועים שזה משהו מאוד משמעותי לעומת זאת

לא יצאו יותר דריברים ל GTS640 שישפרו את הביצועים שלו זהו הם הגיעו למקס'

שכחתם בכלל מחביילת המשחקים הענקית שה 2900 כוללת משחקים בשווי של 500 שקל!!!

בסיקור באתר כתבו שיש לו את טכנולוגיית הטסלזיישן או משהו שבמשחקים בעתיד הולכים להשתמש בו נרחבות ולGTS אין כזהה דבר בכלל

כתוב שמשחקי העתיד של DX 10 הולכים להשתמש בזה

ולא אל תכניסו לפה את בעייית הפילטרים אלא עם כן ראיתם בנצ'ים עם דריברים 7.6 אז תביאו לפה בנצ' עובדתי ולא סתם דברים מהעבר.

ונ.ב. ממתי האתר פודג'לה הזה לא מהימן?? רק בגלל שזה לא מתאים לדעה שלך??? אבל לשאר מיליוני הגולשים בעולם הוא דיי מהימן אז תסיקו מסקנות לבד

אני לא פאנבוי של אף אחד אני רואה עובדות ומציג אותם כמו שהם ולא לפי שמועות או דעות

חבוב כבר פרסמתי כאן לינק לgamespot שם ההשוואה היא עם 7.6 אתה מוזמן לראות איך ה2900 "אוכל" את ה8800.

לא יצאו יותר דריוורים ל8800? אוי ואבוי כמה שטויוות בהודעה אחת.

לפי שפת הדיבור שלך בהחלט אפשר לראות פאנבוי של מה אתה.

בן אדם רציונלי לא מדבר(כותב) ככה.

פורסם

למהה אתה מסלף ????

לא אמרתי שלא יצאו יותר דרייברים!!

אמרתי:

"לא יצאו יותר דריברים ל GTS640 שישפרו את הביצועים שלו זהו הם הגיעו למקס'" כרטיס שכבר כשנה בשוק אין מצב שהדרייברים לא מיצו את עצמם למקסימום

הנה קח קישור לאתר http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd-2900-games.html עם הדריבר הישן 7.4 ועם כל הפילטרים עד הסוף

גם זה לא אמין?

נמשיך ככה כל היום סבבה

פורסם

יואו עכשיו מזה בלבלתם אותי רציתי לקנות 8800GT640

ואני מתלבט בין HD 2900 XT :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07:

פורסם

למהה אתה מסלף ????

לא אמרתי שלא יצאו יותר דרייברים!!

אמרתי:

"לא יצאו יותר דריברים ל GTS640 שישפרו את הביצועים שלו זהו הם הגיעו למקס'" כרטיס שכבר כשנה בשוק אין מצב שהדרייברים לא מיצו את עצמם למקסימום

הנה קח קישור לאתר http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd-2900-games.html עם הדריבר הישן 7.4 ועם כל הפילטרים עד הסוף

גם זה לא אמין?

נמשיך ככה כל היום סבבה

אמרת שלא יצאו יותר דריוורים "לא יצאו יותר דריברים ל GTS640". מקרה שבו לא יצאו יותר דריוורים שישפרו את הביצועים ב8800 לא סביר בהחלט.

תגיד הכל עובד שם למעלה כמו שצריך?

קודם אתה לא מרוצה מהביקורות עם "דריוור מיושן" לדעתך ועכשיו כשנותנים לך ביקורת אמינה עם הדריוור הכי חדש אתה מתעלם וחוזר לביקורות ישנות?

מעניין את מי(אורי)זה מזכיר לי. משהו בהחלט לא עובד שם למעלה.

פורסם

שמע כואב לי ראש מכל זה כבר

תבין לבד עם הדריבר הישן הוא מנצח בקטנה אז עם החדש הוא אוכל אותו סבבבה :kopfpatsch:

ובקשר למה שכתבתי תחשוב לבד דריברים לל640 ייוצאים כבר שנה וזאת תקופה שהדריבר כבר מיצה את המקסימום מהכרטיס אולי מקסימום עוד איזה אחוז אחד או שתיים תוספת בביצועים אבל זהו לא יותר

אני אישית הייתי לוקח את ה2900 לא רק בגלל הדברים שיש בו וההכנה לעתיד(כרטסי הקול,HDCP,הטסלייישן)

ושהוא יותר טוב ברוב המשחקים מ640

אלא גם חבילת המשחקים שיש לו שזה עוד 100 דולר תוספת

פורסם

אז אורי גרסה 0.75 אני מניח. שלוך לך :hi:

אתה מתעלם מכל מה שמראים לך ומסבירים לך.האנחות שלך לא שוות כלום כי אין עליהם שום בסיס עובדתי פרט ל"תחשוב על זה" "תחושבת הבטן שלי אומרת ככה וככה".

ה8800GTS640 טוב מה2900 בכל מה שקשור בעבודה ברזולוציה גבוהה עם פילטרים -יעובד כרטיסי הHE.כן כן אפילו עם הדריוור החדש 7.6 ,ביקורת של gamespot פורסמה כבר עליו כאן בתרד הזה.

ל2900 אין כרטיס קול וגם אין לו האצת תוכן HD. הוא "מכפר" על זה בכך שהוא מרעיש יותר,חם יותר ולוקח הרבה יותר חשמל ואפילו עולה יותר.

אין בבאנדל שלו משהו שאיאפשר להשיג בחינם וגם עם ה8800 למינהם מגיע באנדל.

פורסם
  • מחבר

יואו עכשיו מזה בלבלתם אותי רציתי לקנות 8800GT640

ואני מתלבט בין HD 2900 XT :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07: :s05: :s07:

תאמין לי אותי בלבלו יותר כאילו אני מבין על מה הם מדברים .. לפחות חלק מזה אבל עדיין מבולבל

אני חייב לדעת על מה לסגור !!!!! עד יום ראשון בהצהריייםםם

אני עם רזולוציה של 1024X1280 לא יותר מזה !!!!!!!!!!!

ולפי כל בנצ' שראיתי ה2900XT לקח !!! כל מה שהבאתם לי לראות הוא לקח שוב ושוב אז חוץ מגורם החום והחשמל בכל מקרה יש לי ספק עכשיו enermax liberty 500W שתומך בזה, וגורם הרעש. אני מדבר על פאקינג ביצועים ואתם מזיינים ת'שכל שזה רועש על הזין שלי רועש המחשב הנוכחי שלי זה כמו טורבינה של חברת חשמל (מחשב טוב כן..) אז בואו נגיד שטיפת רעש לא תהרוג אותי..

אני רוצה לדעת מבחינת ביצועים אם הוא יתן לי מה שאני צריך !! האם שווה לי להוסיף מאה שקל ולקחת את 2900XT או שבאמת ובלב שלם אתם אומרים לי בפה אחד שלי אישית כדי להשאר על 8800GTS640 ולקנות אותו ולא את 2900XT במקום!

בנוסף תראו סיקור וידאו קצר על הכרטיס 2900XT שאני מדבר עליו מבית ASUS:

כמו כן את זה:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd-2900-games_21.html

ותזכרו שאני צריך משהו שיתן לי מקס' ביצועים בעבור הכסף שלי !

אני מריץ רזולוציה 1024X1280 עם ספק 500W ומסך 19'אינץ ושאני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס.

תודה ! (ואל תשכחו אותי שוב בין כל הדיון הזה !!)

פורסם

אין דבר כזה "אומרים בפה אחד" פשוט לא קיים כאן :nixweiss:

מבחני ביצועים בהגדרות מקסימליות נועדו שתראה את הכוח שיש לכרטיס מסך. כרטיס שמציג ביצועים עדיפים בהגדרות הכי גבוהות הוא זה שיחזיק הרבה יותר זמן ויתן תפוקת ביצועים גבוהה יותר.

הביקורת עם הדריוור הכי חדש וממקור אמין(ולא לדוגמא מפוזילה או AMDZONE) מראה:

http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot

ה8800GTS640 משתלם יותר לפי הטבלה שאתה יכול לראות(FPS/מחיר).

פורסם
  • מחבר

סבבה בוא שניה נתעלם לגמרי מהמחירים של השתיים

רק נגיד שאני לא עובר את ה 2200 שקל !!

מה יותר ישתלם לי? :P

עריכה:

אגב אני רואה פה שה2900XT דורש מינימום 550W מהספק .. ואני קונה enermax liberty 500W ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים