פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אני פיסקאי : לכן אני ישאל בצורה שלי ..יש לי חבורה\תתחבורה עם X איברים ...אני רוצה למצוא פרמוטציה שתגרום לכול האיברים לכסות את כול האפשריות ..אפשר לעשות דבר כזה במחשב ..כאשר אני רוצה שזה היה ממוספר ..לדוגמא : החלפה מהמקום הראשון עם השני =( f(1החלפה עם השני והשלי = F של 2 ...איך עושים דבר כזה..אני לא חזק במחשבים...לכן זה מאוד יעזור לי שתסבירו לי איך מאשר איך בונים את התוכנית ...כי לתכנת אני לא יודע !
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר נננניח חבור של 1 2 3 LETS SAY THAT 1? IS 1 2 32? IS 2 1 33? IS 3 2 14? IS 1 3 25?IS 3 1 26?IS 2 3 1משהו כזה לדוגמא ...
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אז תכלס אתה רוצה למצוא את כול הפרמוטציות האפשריות של קבוצה של N איברים ? (מה הקשר לחבורות זה לא הבנתי).אם זה מה שאתה רוצה אז אני בטוח שבגוגל תוכל למצוא אלגוריתם שעושה את זה, אבל בלי יידע בכלל בתיכנות זה בעייתי משהו :-\
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר אז תכלס אתה רוצה למצוא את כול הפרמוטציות האפשריות של קבוצה של N איברים ? (מה הקשר לחבורות זה לא הבנתי). אם זה מה שאתה רוצה אז אני בטוח שבגוגל תוכל למצוא אלגוריתם שעושה את זה, אבל בלי יידע בכלל בתיכנות זה בעייתי משהו :-\ אני מסכים ...זה לא קשור לחבורת אני פשוט חשבתי שזה חשוב ...כי הפעולה פה היא החלפה בין שתי משתנים ...אתה צודק זה לא חשוב .. מה אכלתי אותה
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים היה פה דיון בעבר על הנושא הזה בדיוק, תעשה חיפוש.חוץ מזה:http://en.wikipedia.org/wiki/Permutation#Algorithm_to_generate_permutations(זה רק אלגוריתם בסיסי, יש אלגוריתמים הרבה יותר טובים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.