מידע חשוב בנוגע לחלב ה"טרי" שתנובה משווקת! - עמוד 2 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

מידע חשוב בנוגע לחלב ה"טרי" שתנובה משווקת!


Bear Cub

Recommended Posts

  • תגובות 124
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

משתתפים בולטים בדיון

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

זה לא נשמע אמין.

א) אין דבר כזה "חומרים מפסטרים" פיסטור זה העברת החלב בחום גבוה מאוד לזמן קצר בשביל להשמיד חיידקים.

ב) כל החלב בארץ מפוסטר.

ג) פיסטור חלב מקולקל, לא הופך אותו לטרי.

ד) זה לא חוקי... או שהם צריכים להוריד את הסימון של ה"טרי", וזה לא דבר שהם היו מסתכנים בו.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אם תשאלו אותי, זה מבחן לאינטיליגנציה של משתמשי האינטרנט בארץ.

ועוד משהו- כל פעם שמפסטרים את החלב מכניסים אותו לקופסא חדשה? עם מספר אחר בתחתיתה? רק זה לבד כבר לא משתלם, עדיף לזרוק את החלב לפח מאשר לעשות 5 פסי יצור עם 5 מספרים שונים בתחתית הקופסא.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

פיסטור זה תהליך שמשמיד חיידקים חיים אבל לא נבגים(חיידקים רדומים). לכן יכול להיות שחלב שהיה הרבה זמן על המדף בינתיים התעוררו הנבגים והפכו לחיידקים, ואז הפיסטור באמת יעזור וככה זה כמו גלגל התהליך. עכשיו חוץ מהקטע של החיידקים גם כמו שאופל אמרה כבר, כל פיסטור זה חום גבוה וזה הורס את החלב מבחינת המרכיבים שלו.

חוץ מזה שבלי קשר אם זה אמיתי או לא, היום אני מאמין שחברה מסוגלת לעשות הכל בשביל להרוויח יותר.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אם תשאלו אותי, זה מבחן לאינטיליגנציה של משתמשי האינטרנט בארץ.

ועוד משהו- כל פעם שמפסטרים את החלב מכניסים אותו לקופסא חדשה? עם מספר אחר בתחתיתה? רק זה לבד כבר לא משתלם, עדיף לזרוק את החלב לפח מאשר לעשות 5 פסי יצור עם 5 מספרים שונים בתחתית הקופסא.

תחשוב על כל קופסאות החלב שמצטברות במשך כל השנים זה יכול לצאת הפסד גדול.

חוץ מזה לא צריכים לעשות 5 פסי יצור שונים פשוט משנים את הקוד בהדפסה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

LOL עוד מכתב שרשרת ועוד מפגרים שמאמינים לשטויות שהם מקבלים בדואר.

עכשיו אני בטוח שמפגרים לא מתים הם אפילו לא מתחלפים - הם מתרבים.

מה יכול להיות יותר נכון מהמשפט הזה

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אני לא מביע דעה לגבי נושא הטררד הזה. אלא להזכירכם שתנובה לפני כמה שנים נתפסה, שהכניסה לחלב חומר שעלול לסרטן. בהתחלה הם הכחישו רק לאחר שהחומר נתגלה במעבדה הם הודו. ואני זוכר שהייתה עריפת ראשים בתנובה. מאותו זמן הפסקתי לקנות חלב עמיד של תנובה. אלא בחלב של מחלבות רמת הגולן...

כי פשוט הפסקתי להאמין להם...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ראבאק אתם חיים בסרט. באמת נראה לכם שתנובה מחזירה חלב, בודקת אם הוא טוב ואז משנה עטיפות :screwy: :screwy: :screwy:

בתור התחלה - הדבר הכי יקר במוצרים אלו הוא לא עלות היצור אלא ההובלה ופה מדובר על הובלה X 2 + בדיקה. חוץ מזה איך לכל

הרוחות התאריך ארוך יותר מעכשיו? כלומר איך הם מוציאים חלב חדש עם תאריך רחוק יותר על המדף אם באמצע הם צריכים להחזיר

אותו לפיסטור? :s07: :s07: :s07:

בכל מקרה החמצת החלב נגרמת בגלל חיידקים שנמצאים באופן טבעי בחלב (באותה צורה גם בצק תופח ועוד תופעות כאלו). לואי

פסטר גילה שהרתחת החלב מעל ל80 מעלות הורגת את החיידקים וכך מונעת את החמצת החלב עד שהנבגים (שעמידים לטמפ'

האלו) הופכים לחיידקים והתהליך חוזר על עצמו. אני משער שתנובה פשוט מעבירה את החלב תהליך פסטור בטמפרטורות גבוהות יותר

שמחסל גם חלק מהנבגים וכך מאריך את תאריך התפוגה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...