עבור לתוכן

הפתרון שלכם לקאסמים... כי ברור שלממשלה אין !

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לראות מאין המומחים הצבאיים שואבים את היהירות כדי לבטל חוקי הביולוגיה שעדיין לא נסתרו.

איך ייתכן מגע בין חרא פלסטיני לישראלי??

• תגובות 100
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נו ברור, הכל קונספירציות

איזו סיבה יש לצבא לשקר בנושא?

פורסם

aquarius/Vitnir

מאיפה אתם שואבים את היהירות לקבוע שאתם יודעים טוב יותר?

זה התרחיש שצה"ל בנה ואלו התוצאות שלו, זה היה בסה"כ בכל ערוצי החדשות אתמול

אם זה היה שקר (כמו שאתם טוענים) ולא היתה סכנה כזאת מישהו היה פשוט אומר שזה שטויות

מישהו כמו אריה אלדד שלא מפספס הזדמנות לנגח את הממשלה והחלטותיה ויש לו קצת יותר ידע בנושא מלכם

מצד שני, גם לאלו שבנו את התרחיש יש קצת יותר ידע בנושא מלכם וזה לאמפריע לכם לשלול את דעתם על סמך קצת ידע כללי שיש לכם ומידע שקראתם בויקיפדיה

מי קורא ויקיפדיה? יש לי אמא רופאה (במקצוע, לא עוסקת) ומליון ספרי רפואה בכל הבית.

אגב, בגרמניה למשל, היתה בהלה בגלל התפרצויות קטנות של כולירע במאה ה-19, אז הם אוכלים טונות של חומץ, מה אכן עוזר למנוע והורג את החיידק.

הצבא לא משקר, הצבא פשוט מביא את התרחיש של הנורא מכל, והנורא מכל זה שאנשים ינסו לברוח מעזה לשטחי ישראל, יצליחו, יבואו במגע עם אנשים כאן ויגרמו להדבקה. חוסר המודעות לבעיה יביא לחוסר זהירות (אי הקפדה על הגיינה) ולהתפרצות של המחלה. אם הגבול יהיה סגור הרמטית והתושבים כאן יודרכו לצעדים קפדניים להגיינה ומניעה, לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

נראה לך שאנשים יכולים לברוח מעזה לישראל?

מאיפה הבאת את זה בכלל?

ברור שלוקחים את התרחיש הגרוע ביותר

כי זה לא סיכון שאפשר לקחת

פורסם

נו ברור, הכל קונספירציות

איזו סיבה יש לצבא לשקר בנושא?

יש לך איזה פחד מקונספירציות שאתה רואה כאלה מבלי שיש בכלל??

פורסם

אז סגרת תשאלטר, ערבי אחד נדבק בחולירע, מצליח להסתנן לישראל (או מדביק מישהו שכן מצליח או נמצא בקרבת הגבול) ומתפוצץ ברחוב ראשי

ואופה אסון ביולוגי. בני אדם מבינים הרבה יותר טוב כשהם רואים נקודה Maverik-ה בשמיים משייטת לכיוונם :)

פורסם

מי קורא ויקיפדיה? יש לי אמא רופאה (במקצוע, לא עוסקת) ומליון ספרי רפואה בכל הבית.

אגב, בגרמניה למשל, היתה בהלה בגלל התפרצויות קטנות של כולירע במאה ה-19, אז הם אוכלים טונות של חומץ, מה אכן עוזר למנוע והורג את החיידק.

הצבא לא משקר, הצבא פשוט מביא את התרחיש של הנורא מכל, והנורא מכל זה שאנשים ינסו לברוח מעזה לשטחי ישראל, יצליחו, יבואו במגע עם אנשים כאן ויגרמו להדבקה. חוסר המודעות לבעיה יביא לחוסר זהירות (אי הקפדה על הגיינה) ולהתפרצות של המחלה. אם הגבול יהיה סגור הרמטית והתושבים כאן יודרכו לצעדים קפדניים להגיינה ומניעה, לא צריכה להיות בעיה.

ליברוח לא להיסתנן כן, איך לדעתך הם משיגים חומרי גלם ליצור קאסמים? מישראל הרוב, עם לא הכל.

לך תידע מה ניכנס לישראל: חומרי גלם, מחבלים, מיסתננים, וכוליי לך תידע.

פורסם

מחקר של הצבא אומר שיש סיכון ולא ממליץ

אתה אומר שזה לא נכון

איזו סיבה יש לצבא להגיד דבר כזה סתם?

פורסם

^^^

אני לא אומר שיש סיכון אני אומר שזה קורה, פשוט ככה.

ובקשר לצבא שיגידו מה שיגידו העיקר יזיזו עיניינים כי כל קאסם שנופל זה עוד בזנזין למדורה.

פורסם

זה היה מופנה לדלי

פורסם

הייתי נכנס לעזה ומוחק את הערבים מהארץ

זה הפתרון היחיד...

פורסם

^^^

אתה לא יכול לך תסביר לאום אחרי זה שתכיר בישראל.

אז הם חיות רודפי בצע, אז עם תיהיה כזה אתה תיהיה יותר טוב?!

פורסם

לא אבל כרגע זה הפתרון היחיד...

פורסם

הייתי נכנס לעזה ומוחק את הערבים מהארץ

זה הפתרון היחיד...

סוף סוף אדם שמבין שערבים הם הבעיה!! צריך פשוט להעיף אותם קיבינימט ואם הם יתנגדו פשוט למחוק אותם!!!

ואז נתקן את טעות אסלו פעם אחת ולתמיד!

מה האמריקאים לא רצחו עשרות אלפי אינדיאנים סתם בשביל פיסת אדמה?!! הם לא גרשו אותם אחרי זה?!!?

אני צריכים להתחיל ללמוד לשים ז*ן!!!

פורסם

^^^

אוסלו*

בכל מיקרה עם ישראל תעשה את זה ניראה לך האום יגן על ישראל?

ירדן, סוריה, לבנון, וכול ערבי שיזדמן לו ינסה לחסל יהודים, והאום לא יעשו כלום בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים