עבור לתוכן

רוצה ללמוד C++

Featured Replies

פורסם

יש כבר ידע ב-C,

מה אני עושה?

(בבקשה אל תתנו את האתר של האוניברסיטה [שרת איתן])

פורסם

דרך אחת לעשות את זה זה למצוא ספר לימוד טוב ל-C++, באנגלית. (לא ראיתי ספרים טובים במיוחד בעברית). יש ספרים שבסוף כל פרק יש מספר תרגילים שאפשר לעשות. עוד אופציה זה לבחור פרוייקט מחמד ולהתחיל לתכנת אותו ב-C++, תוך כדי שימוש בספר C++.

וכמובן, להסתכל על קוד של אנשים אחרים.

תצטרך קומפיילר וסביבת פיתוח. אופציה אחת זה Visual C++ 2005 Express. זה הקומפיילר של מיקרוסופט עם סביבת הפיתוח שלו, גרסה חינמית שניתן להוריד מהאתר שלהם. אופציה אחרת זה Dev-C++ שהיא סביבת פיתוח חינמית שבאה עם הקומפיילר המצויין והסופר נפוץ של GNU.

יש עוד קומפיילרים בלינקיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי את c++ dev :)

יש לך ספר טוב להמליץ עליו?

פורסם

תקרא ספר טוב והכי חשוב תתחיל לתרגל ולעשות פרוייקטים כי רק מקריאה ולימוד SYNTEX נטו לא יצא כלום.

פורסם

הייתי מציע לך להתמקד על Managed Code

כי זה ההמשך של שפות התיכנות..

פורסם

יש ספר מעולה של הוד-עמי..

נקרא "C++ סדנת לימוד"..

ספר מושלם ללימוד C++ לדעתי...

www.hod-ami.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :)

אם יש עוד המלצות אני אשמח..

פורסם

אם אין לך סיבה אמיתית ללמוד C++, לך על C#.

פורסם

בשם האל, תעשה לעצמך טובה!!! C++ גבתה כבר מעל 3 מליון קורבנות! אל תהיה עוד חלק מהסטטיסטיקה!

אבל ברצינות, אם אתה לומד C#, תלמד לפחות גם C, כדי שתדע איך מחשבים פועלים באמת, איך דברים ממומשים מבפנים.

פורסם
  • מחבר

C אני כבר יודע,

אני רוצה ללמוד C++ כי אני רוצה להיכנס לתחום פיתוח המשחקים בעתיד, ואומרים שהשפה הזאת היא השפה האולטימטיבית לפיתוח משחקים.

מה הבעיה עם C++?

פורסם

עזוב C++. תלמד MANAGED DX עם C#. יותר נוח.

פורסם
  • מחבר

יותר נוח מאיזו בחינה?

אני לא רוצה לעשות משהו שאני אצטער עליו אח"כ..

פורסם

יותר נוח אומר שאתה יכול לעשות את אותו פרוייקט בחצי זמן, עם קוד יותר פשוט.

נכון שבc# יש פשרה קטנה של ביצועים, אבל ברוב המקרים, זמן פיתוח זה דבר הרבה יותר יקר מביצועים של האפליקציה.

פורסם

c++ היא שפה די מסובכת וקשה. הבעיה העיקרית לדעתי עם C++ זה שקשה להחזיק אותה בראש כל הזמן.

מעולם לא הצטערתי על זה שלמדתי C++, אם כבר - להיפך. אבל זה לוקח לא מעט זמן, הייתי אומר שנה של עבודה אמיתית עם השפה כדי להשיג שליטה ברמה סבירה (אך די מינימלית).

אני מניח ש-C# יהיה הרבה יותר פשוט ללימוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים